icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

ciaaa
16. sep 2013

@nkem aj tebe prajem // a krasne zdrave babatka 🙂 a drzim ti palce.. nech je vsetko v poriadku 😉 ja som bola raz tehu.. ale nedopadlo to dobre 😖 tak teraz ideme opat do noveho boja 😀

nkem
16. sep 2013

@ciaaa ďakujeme 😉 držím moc pasticky, jednoznačne vyhráme 😀

ciaaa
16. sep 2013

@nkem dakujem.. urcite to vsetky vyhrame 😀 drzkajte sa 🙂

bibi263
16. sep 2013

@nkem aha. no ja mam pravidelny pohyb. no gyndoska mi len spomenula ze je taka moznost ale nepovedala ze tj pricina. tak neviem ti povedat ze ci naozaj je toto moj problem. no.-

danielka20101989dadus
16. sep 2013

Ahojte,
babulky,má niekto skúsenosť s clostylbegyt-om? Ja od stredy idem mať prvú dávku, Či niektoréj pomohol...Lebo mňa z tej karkulky porazí,tento mesiac zase nič, 😠

maia2808
16. sep 2013

@ciaaa tak mooc mooc drzim palce!!! no ja som potratila v 2011 a potom som zmenila gynekologa a ten je super.poslal ma na rozne vysetrenia kde zistili prepazku v maternici a preto potom ta hysteroskopia..takze my sme az do maja 2013 mali zakaz takze teraz sa snazilkujeme a uvidime ci to teda vyslo alebo sa zase budeme na buduci mesiac

ciaaa
16. sep 2013

@danielka20101989dadus ja mam skusenost s clostilom.. 🙂 ale ja som mala vzdy vporiadku cyklus.. len s clostilom som mala viac folikov 😀

ciaaa
16. sep 2013

@maia2808 dakujem.. aj ja ti moooc drzim palce.. po tom, co mas za sebou.. to uz fakt musi konecne vyjst 😉 hlavne, ze ti zistili, co bolo zle.. a bude uz len dobre 🙂

danielka20101989dadus
16. sep 2013

@ciaaa
No som zvedavá čo to bude až s ním začnem.A ty sa už koľko snažís o miminko?Lebo baby tak píšu väčšina teda z nich,že rok.A ja mám pocit,že mne to trvá príliš dlho...No čo už...Raz sa nám to predsa musí podariť 🙂 😉

maia2808
16. sep 2013

&ciaaa no veru dufam, ze to bolo ono a uz bude len dobre..bola som nestastna ked sa nam od maja nedarilo lebo predtym som otehotnela ani nevedela ako...tak uvidim zajtra..idem kupit testik 🙂

ciaaa
16. sep 2013

@danielka20101989dadus ozaj.. inak.. vraj sa z neho casto robia babam cysty 😉 neviem.. ja som brala 2 mesiace 1x denne a 2 mesiace 2x denne tusim.. a nastastie som nemala ziadne cysty.. 🙂 no my sme sa snazili 1r a 8m.. potom som otehu.. potom to nedopadlo dobre.. 😖 teraz zaciname novy boj.. a asi od buduceho mesiaca opat s clostilom 😀 a vy sa ako dlho snazite?? 🙂 jasne.. raz sa nam to urcite podari 😉

ciaaa
16. sep 2013

@maia2808 super.. zajtra daj vediet.. ci uz vidiet // 🙂

maia2808
16. sep 2013

@ciaaa urcite dam vediet...som zvedava 🙂

zuzu1104
16. sep 2013

@lukaskam lenže ja už asi tehotná som, nejako to proste cítim, pretože mi sme sa s manželom tulkali počas ovu a až potom prišla chrípka, takže tu je u mňa pes zakopaný, ale ďakujem za reakciu

danielka20101989dadus
16. sep 2013

@ciaaa
No my sme už v lete mali 3roky čo to skúšame a nič 😢 Ale,svagrinka skúšala tiež 4 a pol roka a podarilo sa im,v apríli budú mať malé,😉tak strašne dúfam,že sa čoskoro zadari aj nám...My sme obaja v poriadku,ibaže ja mam trošku otočenu maternicu,ale doktorka mi povedala,že to je normálne,no a stale mi vsetci vravia,nesmies nato myslieť a podarí sa,ale to nejde nemyslieť.určite vies o čom hovorím,tak sa snažíme, ďalej a hádam do Vianoc dačo zamiesime. 🙂 😀

danielka20101989dadus
16. sep 2013

@ciaaa
A ešte toto 😀 tak nech sa darí,mnoho šťastia a CHUTI 😉 😀

ciaaa
16. sep 2013

@danielka20101989dadus dakujem.. rovnako prajem vela stastia a chut 😀 my sme tiez obaja zdravi.. len mm pracuje na tyzdnovky.. tak sme sa nejako nemohli trafit asi do ovulky 😀 ale IUI to vyriesilo.. podarilo sa.. takze asi skusime dalsie IUI 🙂
3 roky je uz veru dost.. a CAR ste neskusali?

danielka20101989dadus
16. sep 2013

Ba veru skúšali sme aj to a nič.Problém bol vtom,že som mala Dr. ktorý somnou absolútne nič nezrobil,tak som pred troma mesiacmi zmenila doktora za doktorku a konečne somnou niečo robia.Momentálne začínam s tým clostyl...a "po" nohy hore 😀 kvôli tej pootocenej maternici.Ako fakt vidím na nej,že mi chce pomôcť,tak som už kludnejsia😉 Držím Tí palce.

gladriel
16. sep 2013

Ahojky holky tak asi otehotniet u mna bude dost tazke.po mesiaci som sa odhodlala si prestudovat co znamena retro maternica.ach jaj mam otocenu maternicu opacne.uplne super.a vy co nove?a inak vytam nove snazilky

danielka20101989dadus
16. sep 2013

@gladriel
Hlásim skoro rovnakú diagnozu 😒 neboj,nič,to zvladnes😉

zuzu1104
16. sep 2013

@gladriel ahojky, ja mám maternicu otočenú do zadu a doktor povedal, že je jedno, v akej je polohe maternica a u nás je to tak, že otehotnieť problém nie je

gladriel
16. sep 2013

Som zvedava co a ako pravdepodobne 1 tehu a nasledny porod atd ju otocilow

gladriel
16. sep 2013

Holky dik ste ma ukludnili.mam toho dost.keby som nemala po silnej mrche myslim si ze som tehu

gladriel
16. sep 2013

@zuzu1104 a mas nejaky iny problem

danielka20101989dadus
16. sep 2013

@gladriel
Jasné,neboj, už jedno babo máš,príde aj druhé,uvidís😉 Ja tiež,som si myslela,že som tehu,,som pribrala,kozenky má boleli,s rybami sa mi snívalo(ryby značía prírastok do rodiny 😉 a včera mi tiež došla,mrcha!!! Ale tak bojujeme ďalej,uvidís,onedlho si budeme čiarky rátat😀

zuzu1104
16. sep 2013

@gladriel no neviem o žiadnom probléme, neviem prečo som potratila v júni, možno to bola naozaj len náhoda, neviem fakt
no a čo sa týka maternice, tak že vraj v mojej polohe môže byť bolestivý pohl. styk, ktorý bolestivý chvála Bohu nie je no a že môže byť bolestivá a dlhá menštruácia. Bolestivú nemám, ale dlhú áno

gladriel
16. sep 2013

@danielka20101989dadus v to dufam aj ja ze budeme vsetky tu 2ciarkove

gladriel
16. sep 2013

@zuzu1104 styk ma niekedy boli ked zmenim polohu je vsetko ok.no vidim ze budem po nom pouzivat lezanie na brusku co milujem.mam inak aj krcok dost vystrceny.

zuzu1104
16. sep 2013

@gladriel nemaj obavy, máš tak isto maternicu ako ja, tiež mi doktor povedal, že sa to mohlo stať po pôrode.
Je fajn, že nemáš bolesti pri styku, teda ak je vhodná poloha. Skúste sa milovať zo zadu, že vraj je táto poloha pri tejto polohe maternice najviac vhodná, no a po výrone semena skús naozaj ležať na brušku tých 30 min. Ja som to nikdy tak dlho nevydržala, lebo vždy mi bolo zima na zadok 😀

gladriel
16. sep 2013

@zuzu1104 ja sa vzdy prikrijem a zaspim
u nas je to skor casom.nie je ho tolki na lezania