icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

maia2808
16. sep 2013

ahojte babule...poradte...dnes mam 33DC a mrcha este neprisla...neviem ci sa mam testnut alebo este pockat??
nemam ziadne tehu priznaky len mam sem tam od piatoku tlaky v podbrusku ako by mala prist mrcha...nechcem sa zbytocne tesit a potom byt sklamana 😒

senselinka
16. sep 2013

@maia2808 testuj!!! 😀

ciaaa
16. sep 2013

@bibi263 to je fakt divne.. ze je vsetko ok..a mrcha nikde 😒 drzim silno palce.. aby ukazal // 😉 joj.. no mohlo by sa zadarit.. uvidime o dva tyzdne 😀

activia
16. sep 2013

@zuzu1104 co si pipi, takto nehovor, co by si potratila....vsetko bude dobre a dopadne to tak ako ma 😉

ciaaa
16. sep 2013

@maia2808 testuj.. tlaky v podbrusku su aj v tehu 🙂

tonjadabik2
16. sep 2013

ahoj..tak ja mam bolesti bruska,prsnikov,chrbatika,vajecnikov. som sa znova vyhodila na tvari..ze som vraj bleda.. manzel povedal ze sa uz menim ze som vyhodena bleda..ze on uz vie ze sme tehotni 🙂 . ze som nervozna zurim 😀 stale.. vsetko ma boli..tak testneme tento tyzden snad sa manzelik nemyli..dva tehotenstva mi tiez povedal ze sme tehotni ked som estže ja nevedela a mal pravdu aj doktor potvrdil ta som zvedava teraz.. snad sa nemyli..

maia2808
16. sep 2013

@ciaa @senselinka, asi rano otestujem...len sa bojim lebo ked som bola predtym tehu tak som mala asi vsetky mozne priznaky...teraz sa od maja snazilkujeme a strasne by sme chceli mimino.

maia2808
16. sep 2013

@ciaa @senselinka este ma napadlo...neni to skoro? ked som sa testovala v juni tak som mala tlaky v prsiach tak som si myslela ze to vyslo..rano som sa testla a poobede som dostala mrchu :/ tak uvidime...ak nedostanem tak sa rano testnem...nervozna som z toho..strasneee so mnou 😀

danielka20101989dadus
16. sep 2013

@maia2808
Tak skús,držím palce,bodaj by boli dve čiarky 😉

nkem
16. sep 2013

Zapojte zienky, môžem sa niečo opýtať? Začali sme sa snazilkovat plus mínus tento mesiac a chcela som vyskúšať inofolic, na pomoc menzesu, keďže ho mám nepravidelny, myslite, že ho mám užívať,nepravidelny pokiaľ nemá iné problémy? Ďakujem p.s. rada sa k vám pridám 😉 p.s. 2 inak nesledujem žiadnu bt alebo iné...

bibi263
16. sep 2013

@ciaaa no to hej. ale asi potrebuju este na porovnanie tu krv cez mrchy. mozno vtedy zistia vsetko alebo ja neviem no. kazdopadne skusim zajtra rano este jeden test a ked nic tak idem gynde dalsi tyzden nom

bibi263
16. sep 2013

@nkem ahojky. no mne inofolic moc nepomohol. uzivala som ho 2 mesiace a akurat mi to kramy este viac rozhadzalo ako som ich rozhadzane mala. mavam tiez nepravidelne ale pri inofolicu som mala pred kramami tyzden spinenie potom dosli strasne silne kramy na 3 dni a potom zas nic. hm je to idividualne ale podla mna pokial sa len teraz snazite skus kuknut kedy mas ovulku a podla toho. a ak sa nezadari 2-3 mesiace tak potom skus inofolic. stoji dost penazi. a bola si na vysetreni?

lukaskam
16. sep 2013

@maia2808 no ja ťa obdivujem že ráno ja by som sa testla hneď a zrejmä aj ráno pre istotu 🙂 a držím palce nech sú tam ti dve vytúžené 🙂

ciaaa
16. sep 2013

@bibi263 no odber krvi sa robi v 2 fazach cyklu.. pocas mrchy a este niekedy cez cyklus.. uz nepamatam kedy 😉

maia2808
16. sep 2013

@lukaskam ja sa bojim ze tam bude len / a potom budem sklamana tak som si povedala ze pockam ale asi sa rano testnem a ak bude negativny a do piatku nedostanem tak zavolam doktorovi...joooj ty by bolo neskutocne krasne keby boli // 😉

nkem
16. sep 2013

@bibi263 mne gynekologicka povedala, že keby som schudla tak by sa upravili...bola som schudnuta a aj tak si chodili kedy chceli...nakoniec som otehotnela,ked som bola "najpribratejsia" a cvičila som, možno to pomohlo hormonom...to bolo pri dcérke. Aj som brala antiku a este väčšia katastrofa, keďže v moje rodine je stitna, má ju otec, brat, babka.., ale mne obvodna povedala, že ja mám hormóny v pohode. Nemám akné, ani nič... chcem tomu nejako pomôcť, nech sa zas nesnažím rok, kým to príde...inak povedala, že maternica je ok, nemavam gyn problémy, ftuj tfuj 😉 prepáč, že píšem tak chaoticky, ako mi myšlienky napadnú 😅

ciaaa
16. sep 2013

@maia2808 ja ked som bola tehu.. tak som nemala ziadne priznaky.. len tlaky v podbrusku a citlive prsia.. keby som toto necitila.. tak ani neviem, ze som tehu 😀 ono niekedy.. ak mas na zaciatku nizke HCG, tak // vidiet az neskor 😉 tu nervozitu poznam.. drzim palce 🙂

nkem
16. sep 2013

@bibi263 zabudla som napísať, ked je vulkán cítim to, podľa vytoku, len to nikdy neviem dopredu, keďže neviem,v kedy dojdu kramy...a trochu je to klamlivé teraz, lebo po cisárskom, má tam často pichne..ale uvidíme,ne kedy vida tentokrát 😉

lukaskam
16. sep 2013

neboj viem že sa bojíš že tam bude jedna ale neboj ak aj bude nič nieje stratené len pokračujete ďalej raz to určite bude a ja verím že čoskoro 🙂

maia2808
16. sep 2013

@lukaskam @ciaaa, dakujem dievcence ste straasne zlate. no ja nemam ani tie prsia citlive tak preto si myslim ze skor nie ako ano...uvidim co ukaze testik rano 🙂 tym ze mam za sebou 2x kyret a 2x hysteroskopiu tak sa bojim ci je tam dole vsetko v poriadku i ked doktor povedal podla ultrazvuku ze maternica vyzera byt ok. jaaaj este ze nenam test v robote lebo tusim by som isla hned testovat ako si tu s vam pisem 😀

ciaaa
16. sep 2013

@maia2808 jaj.. tak tie obavy chapem.. 😉 ja mam za sebou 1 kyret.. a mam velke obavy, co bude dalej 🙂 tak aspon ta robota prinuti mysliet na nieco ine.. 😀 inak mne ta citlivost prs prisla nejako postupne.. dovtedy len tlaky v podbrusku 😉

zuzu1104
16. sep 2013

@activia vieš mám také hrozné obavy z toho, že som potratila pred troma mesiacmi, aby sa to opäť nezopakovalo a hlavne sa bojím toho, že teraz som chorá, aby to neurobilo nejakú šarapatu

lukaskam
16. sep 2013

@zuzu1104 ja by som na tvojom mieste riadne vyzdravela a potom šup na to 😉 je lepšie otehotnieť keď si zdravotne fit prvé tri mesiace sú pre vývin dieťatka dôležité a keby muselo bojovať hneď od začiatku s chorobou spolu s maminkou asi by to nebolo najlepšie. Ale neboj kopec vitamínov potom trošku tulkania a o chvíľu nám oznámiš dve// držím palce 😵

bibi263
16. sep 2013

@ciaaa no ved to a pocas mrchy mi este chyba nom. akosi mrcha nechodi tak neviem kde je problem zas no.

ciaaa
16. sep 2013

@bibi263 no drzim palce.. nech je vsetko v poriadku 🙂

bibi263
16. sep 2013

@nkem hihi v poho. no ja nemam problem so stitnou ani nikto v rodine a aj gynda mi povedala ze vysetrenia su ok len mi chyba este vysetrenie krvi pocas mrchy. no len som ju mala dostat v sobotu len zatial nic a test mi vysiel negativ no tak som zvedava hm

nkem
16. sep 2013

Inak zienky, všetkým vám/nám prajem, aby to vyšlo a všetkým narodili zdravé bábätká a aby tehotenstvo bolo bez problémov 😵 aj, ked má niekto problémy,všetko sa dá, aj moja kolegynka je svetlym prípadom 😉 ja už som si zažila negatívne testy a depku z toho, chlap tlačil...ale nakoniec stacilo nejak sa s tým psychicky zmieriť a vyšlo to vyšlo🙂 tak snáď tentokrát preskocime túto negatívnu fázu. Držme si palce 😉 inak otehotnel už niekto z tejto témy?

maia2808
16. sep 2013

@ciaaa tak to ma mrzi ze aj ty mas za sebou tuto skusenost :( a ako dlho sa snazilkujete?

ciaaa
16. sep 2013

@maia2808 tak pred tym sme sa snazili 1r a 8m.. a od kyretu to bolo tento vikend prvy krat 😀 a vy ako dlho?

nkem
16. sep 2013

@bibi263 to je dobrá správa, že vyšetrenia sú ok 🙂 všimla som si,si že si písala niečo o testosterone predtým, raz som sa rozprávala s kamoškou, čo s tým mala problém a jej pomohlo cvičenie, či to bolo iba tým, to ťažko polemizovať....