icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tamarka9
28. okt 2013

@danielka20101989dadus ahoj moja, tak ako si dopadla? Pisala si ze pojdes pre istotu lekarovi, tak ze ako sa mas?

hatapkagb
28. okt 2013

@tamarka9 takja beriem lieky na ovulaciu a to je teraz druhy mesiac cize mam hrozne bolesti pocas ovulacie.Bolesti mi zacali v stredu len pichanie do vajecnikov potom stvrtok v piatok mi gynekologicka povedala ze mam krasne folikuly a v sobotu so mna tieklo myslim vodnaty vytok bolesti som mala od rana hrozne ani sadnut ani chodit,v cera menej bolesti dnes uz nic neboli

tinka1003
28. okt 2013

@tamarka9 no parada, ze si sa zabavila. Uz davno som nebola na svadbe, ale zato kym mal Kubko rok sme ich stihli styri 😀. Pekny odbor mas vystudovany 😉
Presne ako ty mavam bolesti niekolko dni po sebe a nie som si ista v ktory den je ovulacia. Tento mesiac som mala najsilnejsie bolesti 15DC a presne v ten den som mala pozitivny LH test a aj fertilityfriend mi tento den vyhodnotil ako den ovulacie. No v podstate stale nie som z toho mudra, pretoze od pozitivneho ovu testu nastava ovu 12 - 48 hodin.

monika541
28. okt 2013

@luckalucka83 skúsila som ovu testy. Spočiatku som to akosi neriešila, som si aj občas akoby vydýchla, keď prišiel ms, kvôli tomu, že v máji robím záverečné skúšky, tak by sa to skomplikovalo, ale keď v aug, sept.prišiel ms napriek tomu, že sme sa snažili v tych správnych dňoch, začalo ma to už doslova žrať. Uvidím, čo mi zajtra navrhne dr.

tamarka9
28. okt 2013

@hatapkagb
@tinka1003 hm baby teoreticky by to malo byt tak, ze ked folikul rastie tak boli a potom ked praskne a vajicko sa uvolni, tak aj bolest by mala prejst. A teda mne tie bolesti naozaj potom prejdu v priebehu par hodin. Takze vlastne v ten den co prejdu bolesti, resp sa vyrazne zmiernia by mala byt ovulka- a aj vam to tak sedi. Inak ja tiez ten posledny den mavam take bolesti, ze sa ani vystriet neviem, normalno zohnuta chodim, manzel sa uz strachuje ze to nie je ok, ale myslim ze je, proste to mam tak.

monika541
28. okt 2013

@zuzu1104 hádam ma ten môj chlapácky dr nesklame. Nechcem meniť, lebo v LM nepoznám žiadneho gynekológa a v Žiline mnohých. A teda mám na nich aj referencie.
Pekne si sischrupla🙂. Aj mňa pri anik zložilo na dakych 20 min.🙂. Zle znášam zmeny času, tri týždne si zvykám.

zuzu1104
28. okt 2013

@hatapkagb a plánujete sa niekedy aj vrátiť alebo už ostanete tam?

zuzu1104
28. okt 2013

@tinka1003 ďakujem Tinka, hádam ju budem mať 🙂

monika541
28. okt 2013

@zuzik_24 veru, rychlo vycikať, pekne s chuti sa posnažiť, nôžky hore vyložiť a až po cca pol hodinke cikať. Nech plavci neskoncia kde nemajú. Hlavne že atb zabrali a cítiš sa lepšie. Aj kocúri ťa hriali🙂?

hatapkagb
28. okt 2013

@zuzu1104 Je to tazka otazka,ale zatial neplanujeme ist na sk.Clovek nikdy nevie co bude,co sa stane ale zatial je nas domov tu na sk nemame nic

zuzu1104
28. okt 2013

@monika541 tak,a le zas do tej ZA to nemáš až tak ďaleko, takže nemusíš riešiť a máš tam aj rodičov, tak ich môžeš aspoň navštíviť.
Ja verím, že ti tvoj lekár pomôže. 🙂
Tak zle reaguješ na zmenu času? Ja som s týmto úplne v pohode

zuzu1104
28. okt 2013

@hatapkagb tak držím palce, aby ste sa mali dobre 🙂

hatapkagb
28. okt 2013

@zuzu1104 dakujeme pekne.Len horsie je ze sme velmi daleko ale velmi.Smutno velmi smutno... ☹ ☹

monika541
28. okt 2013

@zuzu1104 som úplne na odstrel. V noci nespím dobre a cez deň totálna kríza, len spať. Ale keď nemusím do roboty, dá sa prežiť🙂. Anička má zlý výsledok na metabolické neviem čo, ak sa ráno dobre vychystäme, možno stihnem ísť aj po kartu do Hrádku. Uvidím, čo mi potom povie gastroenterologička. Ale železo je už konečne ok, juchú 🙂 !

zuzik_24
28. okt 2013

@zuzu1104 dobré si si pospala, aj mne to pomohlo 😉

zuzik_24
28. okt 2013

@monika541 nôžky hore som zatiaľ nedávala, väčšinou si tak s priateľom ležkáme na posielke, ja ruku medzi nohami, aby som plachtu nemusela prevliekať 😅
kocúri sa na mňa tentokrát vykašľali, som si zohrievala podbruško takým vankúšikom, čo ide do mikrovlnky a potom to dlllho hreje 🙂

zuzik_24
28. okt 2013

@monika541 super, som rada, že výsledky sú OK u Anik. 🙂

A čo to má teda zlé? Si furt niečo vymyslia tí lekári... 😠

monika541
28. okt 2013

@hatapkagb vydala som sa necelých 120 km od rodiska a je mi tiež často veľmi smutno. občas mi aj chýba mesto, lebo teraz sme na dedine, ale aj práca, kolegovia. o rodine a priateľoch nehovoriac. obdivujem, že takto ďaleko dokážete fungovať už toľko rokov, sama si si poradila s výchovou dcérky a tak. škoda, že si s maminou nemôžete zatelefonovať, to je o to ťažšie. čo máš nové v práci? mladé írske slečny sa už polepšili? či nehrozí?

monika541
28. okt 2013

@zuzik_24 no kocúriská nezdarené! ale keď si mala takúto náhradu, tak asi možno preto🙂. ja si dám pod zadok papierovú kuchynskú utierku, aby netieklo kam nemá a potom to po chvíli doriešim. a ruky mám voľné na hladkanie mm🙂

hatapkagb
28. okt 2013

@monika541 si ma rozplakala.ano je velmi tazke...och chyba mi mamina tak by som s nou pokecala tak velmi.Aj dcerka dnes niekolko krat aha mami babka je tam v plaine,uz pride?jooj och jooj. ☹ Co ti poviem sama som stale sama doma akurat cez vikend niekedy sa stretnem s mojim bratom alebo so snubencovymi bratmi s rodinami,ale nie je to vzdy.V praci?Och Monika ako som pisala ze si rada poukladam cukrovinky pekne aby neboli vysoke a nizke kominy tak v prvy tyzden v praci som to urobila bol tam aj sef a podakoval mi niekolko krat ze super to vyzera a ja ze dokedy?no mala som off cely vikend v pondelok som sa vratila a bum hrozne ma rozbolela hlava.uz to neriesim koniec.sprosti trolovia tak ich volame so snubencom 😀

zuzu1104
28. okt 2013

@hatapkagb ja ti verím, že ti je smutno, je to strašné byť tak ďaleko od rodiny:(. Ale aspoň na sviatky chodievate domov, nie?

monika541
28. okt 2013

@hatapkagb trolovia? Super prezývka🙂. V 2008 roku som chodila na prednášky, viedli to Íri. Keď som si prečítala že trolovia, hneď sa mi všetci vybavili🙂.

hatapkagb
28. okt 2013

@zuzu1104 neboli sme presne uz 3 roky doma bola tu moja maminaminuly rok v maji odisla domov bola tu vyse pol roka no ak otehotniem tak velmi chcem aby sem prisla aby si uzila babatko lebo Sarinku si moc neuzila.

zuzik_24
28. okt 2013

@monika541 tak ja mám jednu ruku medzi nôžkami a druhou hladkám alebo sa otočím chrbtom a som hladkaná po chrbte 😀

zuzik_24
28. okt 2013

@monika541 kocúriská dostanú výpoveď 😀
inak keď sme pri tom "zadržiavaní" spermošampiónov, potom idem tak či tak do sprchy, by mi to vadilo, že mám tak vlhko tam dolu 😅

hatapkagb
28. okt 2013

@monika541 a nie su ved sa smejeme ako vyzeraju,ved to su vyhnanci na ostrove.zili ako cigani pred rokmi spavali spolu rodina nerodina a teraz su ako trolovia...Ved ich IQ je hrozne.Ved robim v obchode ja to vsetko sledujem to su glupoty.skoda reci.Maju peniaze ale to len zdedene farmari smradlavi,vsetko sa len dedi.Ani nevedia kde je slovensko vobec nic

lenka07
28. okt 2013

Ďakujem vám dievčence za povzbudivé slová .musím sa z toho pozbierať a skusime to ešte raz do tretice už by to mohlo výsť nevzdávam sa len som smutná ☹

zuzik_24
28. okt 2013

@lenka07 hlavu hore Lenka, to čo má prebolieť, nech prebolí, aby si bola znovu silná a mohli ste skúšať znova...

Sme tu pre Teba, ak by si čokoľvek potrebovala, sme tu, posielam veľké objatie 🙂

esperanzita
28. okt 2013

Ahojte babulky, tak mi sa snažíme, snažíme. Tento mesiac som mala pichanie v podbrušku počas ovulácie, tak som zvedavá, čo a ako. Mrchu mám dostať až teraz v sobotu ale príznaky zatiaľ žiadne 😔 a to sa mi nestáva. Väčšinou mám bolestivé prsia a teraz nič 😒 Prehovorila som priateľa aby šiel na spermiogram a v duchu pozitívneho myslenia mi hovorí: Načo tam pôjdem, veď mi nič nie je. No a máme asthenozoospermie-takže spermie si lietajú sem a tam ale nie tam kam majú 😢 takže sa mi momentálne zrútil na chvíľku svet a plačem si na tajňáča v kuchyni lebo o tom nechce teraz ani počuť.

zuzu1104
28. okt 2013

@monika541 Ja teraz tiež zle spím, ale to je tým tehotenstvom. Ale veď cez deň si môžeš pospať, však?
Takže Aničke zle spaľuje alebo čo?