Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 dohodnuté posluchám
@monika541 dakujem moja som trosku zmatená
@zuzu1104 pravdu máš vydrzíme do 14-15DC a potom budeme riešiť čo a ako
Zuzi pozri
http://www.fertilityfriend.com/home/451f98
baby klusem k doktorke lebo som si nasla krv a zatial nic iba take spinenie hnede.
@danielka20101989dadus tak neboj uz teraz to bude len lepsie, hlavne ze si uz pod kontrolou a na liekoch, drzime paste ku skoremu uzdraveniu- flak moze byt napr zapalove lozisko, ale musis sa na to opytat lekara. Tak ja tiez som parkrat lezat v nasich enmocnicnych zariadeniach a tiez mi dosla trpezlivost, lebo odtial potial. Ja nepotrebujem aby ma masirovali a sprvali sa ku mne ako k bohyni, ale akladne ludske spravanie veru vyzadujem a ked to niekto nepochopi, tak to vysvetlim 😀 Takze nie som rada, ze to takto dopadlo, ale zase som rada, ze si isla a uz to snad pojde len ku lepsiemu 😉
@danielka20101989dadus No Danielka, ešte, že si dala na nás a išla si... Obličky nie sú sranda, takže pekne papať lieky, čo Ti dal ujo doky a liečiť sa... 😵
Na zážitok v nemocke radšej rýchlo zabudni, viem si predstaviť, ako si bola vytočená, ja by som tam nebola, radšej by som si matrac dala na chodbu na zem a mohli by sa aj zblázniť všetci, nezostala by som na tej izbe ani za svet. Nemám nič proti rómom, ale smrad mi vadí, či sú rómovia alebo iní ľudia, to skrátka neznesiem...
Tie zábaly si môžeš robiť aj doma, kúp si taký zohrievací vankúšik do mikrovlnky, alebo si večer žehličkou nahrej uterák a prikladaj si na obličky.
A stopka snaženiu nevadí moja, najskôr maj zdravé obličky, snažilkovanie chvíľočku počká. 🙂
@zuzu1104 Zuzka inak ty si si kedy vsimla vyraznejsie zily na prsiach?lebo ja ked som dnes pozrela do zrkadla sa mi daco nezdalo,prsia bolia tak ako vzdy pred MS ale mam na nich vyrazne zily,aj pri bradavkach co som predtym urcite nemala,to viem!len teraz neviem ci to moze byt stav aj pred MS alebo co?lebo vravim,ja som sa nikdy nejak extra nepozorovala,kym sme sa nesnazili o babo,mozno ma aj pichlo kde tam a mozno aj tie zily boli na prsiach ale to sa mi nezda velmi 😒
@meranti Výraznejšie žily som ja mala aj pred menzesom, ale teraz pri tehu som ich mala oveľa viac a aj v prsných dvorcoch, ako opisuješ ty a dosť sa mi naliali, teraz ešte viac a sú dosť bolestivé. Až taká pichavá bolesť. Keď si to nikdy nemala, tak to môže byť naozaj znak tehu.
Źienky, idem si urobiť niečo papať, som hladná ako vlk. Z rána mi vôbec nechutí jesť a ak jem, tak veľmi málo, ale na obed už pociťujem silný hlad, ale tak isto toho moc nezjem :(
@zuzu1104 no ja mam zily aj cez bradavky teraz...ale tie su nezmenene,ja ich mam celkovo dost tmave cize si neviem predstavit,ze by este stmavli,asi by boli uz cierne 😀...neviem,asi to radsej nebudem riesit a uvidi sa v najblizsich dnoch,ak do pondelka nedostanem mrchu tak sa testnem

@inngrid sak jasne ja tiez uz nesledujem kaslem na vsetko..len kuknem kedy ovulka..aj ked nemusi byt v ten 14sty den a plodne dni..inak mam na haku..lebo aj tak neverim zeby sa podari dakedy..