icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

tonjadabik2
29. okt 2013

@inngrid sak jasne ja tiez uz nesledujem kaslem na vsetko..len kuknem kedy ovulka..aj ked nemusi byt v ten 14sty den a plodne dni..inak mam na haku..lebo aj tak neverim zeby sa podari dakedy..

inngrid
29. okt 2013

@zuzik_24 dohodnuté posluchám

@monika541 dakujem moja som trosku zmatená

@zuzu1104 pravdu máš vydrzíme do 14-15DC a potom budeme riešiť čo a ako
Zuzi pozri
http://www.fertilityfriend.com/home/451f98

voskovka
29. okt 2013

baby klusem k doktorke lebo som si nasla krv a zatial nic iba take spinenie hnede.

tamarka9
29. okt 2013

@danielka20101989dadus tak neboj uz teraz to bude len lepsie, hlavne ze si uz pod kontrolou a na liekoch, drzime paste ku skoremu uzdraveniu- flak moze byt napr zapalove lozisko, ale musis sa na to opytat lekara. Tak ja tiez som parkrat lezat v nasich enmocnicnych zariadeniach a tiez mi dosla trpezlivost, lebo odtial potial. Ja nepotrebujem aby ma masirovali a sprvali sa ku mne ako k bohyni, ale akladne ludske spravanie veru vyzadujem a ked to niekto nepochopi, tak to vysvetlim 😀 Takze nie som rada, ze to takto dopadlo, ale zase som rada, ze si isla a uz to snad pojde len ku lepsiemu 😉

meranti
29. okt 2013

@voskovka juuj drzim palce,nech to nie je nic vazne,len neskodne spinenie....daj potom vediet,ci si ok, posielam vela pozitivnej energie

meranti
29. okt 2013

@zuzu1104 baby ak sa mozem opytat na co je dobry ten ananas?ja ho z duse neznasam ale vedela by som sa premoct ak by som vedela,ze je na nieco potrebny 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@zuzu1104 Kaufland máme po ceste domov, tak sa tam zastavíme dnes 🙂

zuzu1104
29. okt 2013

@inngrid som rada moja, že počkáš, vydrž a hlavne buď pokojná, lebo ovulka môže meškať aj kvôli stresom

zuzik_24
29. okt 2013

@monika541 daj nám potom vedieť výsledky, ako si dopadla u lekára, veríme, že budú tie najlepšie. 🙂
držím palčeky 🙂

zuzu1104
29. okt 2013

@inngrid dobre moja, uvidíme, ako sa bude graf vyvíjať ďalej, len pekne meraj.

zuzu1104
29. okt 2013

@meranti neviem či je potrebný, ale že vraj po ovulácii pomáha k uhniezďovaniu vajíčka a ešte grepový džús 100%-ny by sa mal piť pred ovuláciou, lebo že vraj riedi hlien, aby sa spermoše dostali lepšie k vajku

meranti
29. okt 2013

@zuzu1104 aha,dakujem za info..tak ten grepovy dzus dalsi cyklus urcite vyskusam,ten lubim,ananas ee,z toho sa mi dviha zaludok 😀

zuzik_24
29. okt 2013

@danielka20101989dadus No Danielka, ešte, že si dala na nás a išla si... Obličky nie sú sranda, takže pekne papať lieky, čo Ti dal ujo doky a liečiť sa... 😵
Na zážitok v nemocke radšej rýchlo zabudni, viem si predstaviť, ako si bola vytočená, ja by som tam nebola, radšej by som si matrac dala na chodbu na zem a mohli by sa aj zblázniť všetci, nezostala by som na tej izbe ani za svet. Nemám nič proti rómom, ale smrad mi vadí, či sú rómovia alebo iní ľudia, to skrátka neznesiem...
Tie zábaly si môžeš robiť aj doma, kúp si taký zohrievací vankúšik do mikrovlnky, alebo si večer žehličkou nahrej uterák a prikladaj si na obličky.
A stopka snaženiu nevadí moja, najskôr maj zdravé obličky, snažilkovanie chvíľočku počká. 🙂

hatapkagb
29. okt 2013

@zuzu1104 Zuzka pisala som vyssie ze trosku som spinilavcera nevies moze to znamenat tehu alebo mam iny zdrav.problem?len sa pytam jooj sorry ze otravujem

zuzik_24
29. okt 2013

@voskovka no moja šup šup, radše 100x zbytočne k lekárke ako niečo podceniť, daj vedieť, držíme palce, aby bolo všetko OK

zuzu1104
29. okt 2013

@meranti vyskúšaj, držím palce, aby pomohol 🙂

meranti
29. okt 2013

@zuzu1104 Zuzka inak ty si si kedy vsimla vyraznejsie zily na prsiach?lebo ja ked som dnes pozrela do zrkadla sa mi daco nezdalo,prsia bolia tak ako vzdy pred MS ale mam na nich vyrazne zily,aj pri bradavkach co som predtym urcite nemala,to viem!len teraz neviem ci to moze byt stav aj pred MS alebo co?lebo vravim,ja som sa nikdy nejak extra nepozorovala,kym sme sa nesnazili o babo,mozno ma aj pichlo kde tam a mozno aj tie zily boli na prsiach ale to sa mi nezda velmi 😒

zuzu1104
29. okt 2013

@hatapkagb Adi, vôbec neotravuješ. A koľký deň si po ovulke?

zuzik_24
29. okt 2013

@inngrid no veď zato, poslúchať treba 😀

hatapkagb
29. okt 2013

@zuzu1104 Ked som bola na gynde v piatok tak som mala ovulku

zuzu1104
29. okt 2013

@meranti Výraznejšie žily som ja mala aj pred menzesom, ale teraz pri tehu som ich mala oveľa viac a aj v prsných dvorcoch, ako opisuješ ty a dosť sa mi naliali, teraz ešte viac a sú dosť bolestivé. Až taká pichavá bolesť. Keď si to nikdy nemala, tak to môže byť naozaj znak tehu.

zuzu1104
29. okt 2013

@hatapkagb No je možné, že takéto špinenie môže byť aj pri uhniezďovaní. Vajíčko sa môže uhniezdiť najskôr v 4 deň po oplodnení, čo by u teba teda sedelo, ale nechcem ti davať žiadne falošné nadeje. Počkať ešte aspoň 6-7 dní a potom skús použiť tehotenský test

zuzu1104
29. okt 2013

@voskovka špinenie hnedé nemusí byť nič zlé u niektorých sa objavuje, keď sa vajko poriadne vťahuje do sliznice maternice, teda okolo obdobia menštruácie, ale pre istotu utekaj a potom napíš, ako si dopadla

zuzu1104
29. okt 2013

Źienky, idem si urobiť niečo papať, som hladná ako vlk. Z rána mi vôbec nechutí jesť a ak jem, tak veľmi málo, ale na obed už pociťujem silný hlad, ale tak isto toho moc nezjem :(

hatapkagb
29. okt 2013

@zuzu1104 tak urcite pockam.som nedockava,to sme vsetky 😀 ale boli ma teraz cely spodok ako na menzes a ten mam dostat az 11.11

zuzu1104
29. okt 2013

@hatapkagb tak to bude asi dobré znamenie, veľmi držím palce.

hatapkagb
29. okt 2013

@zuzu1104 ach keby si mala Zuzka pravdu.Idem navarit obedik a tak sa mi nechce.

meranti
29. okt 2013

@zuzu1104 no ja mam zily aj cez bradavky teraz...ale tie su nezmenene,ja ich mam celkovo dost tmave cize si neviem predstavit,ze by este stmavli,asi by boli uz cierne 😀...neviem,asi to radsej nebudem riesit a uvidi sa v najblizsich dnoch,ak do pondelka nedostanem mrchu tak sa testnem

zuzu1104
29. okt 2013

@hatapkagb no a v piatok prebiehala alebo už bolo po nej, keď si bola u lekára? Mali ste deň pred tým alebo v ten deň sex?
Ja už mám navarené, tak ja už môžem vegetiť🙂 Ćo sa chystáš variť?

zuzu1104
29. okt 2013

@meranti budem držať veeeľmi silno palce, aby nedorazila. Cez bradavky žily? To som sa ešte s takým niečim nestretla