icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
29. okt 2013

@tamarka9 Budem silno držať palce, na 12DPO by ti už mal jasne ukázať či si v tom alebo nie. Teším sa na tvoju správu zajtra. 🙂

tamarka9
29. okt 2013

@zuzu1104 tak zuzka hned ako som ti to dpisala som mi prislo na cikanie tak som zhrabla aj ten ovu test a do dvoch minut cca slaba ale velmi dobre viditelna druha ciarka...tak teraz som uplna mimoza, som len 11 DPO... 😖

zuzu1104
29. okt 2013

@tamarka9 no Tami, vyzerá to tak, že si tehotná 🙂 uvidíš zajtra z ranného moču či tá čiarka zosilnie ak áno, tak je to super ak nie, tak bohužiaľ.
Môžeš odfotiť ten test a dať ho sem?

inngrid
29. okt 2013

další ovu test nič takze dalšie testovanie zajtra

tamarka9
29. okt 2013

@zuzu1104 doma mam aj tehotensky test, ale chcela som vyskusat az neskor, ale teraz neviem ci vydrzim a rano skusim..ja som ho dfotila, aj na fotecke je tu ciarku vidiet, ale nemam kabel do PC tak ho sem nemam ako dat :( Ale je to divne preco by tam bola nejaka ciarka, este mozno mam ovu tak neskoro 😎

zuzu1104
29. okt 2013

@inngrid nič to Inuška, ešte máš čas na čiarky možno zajtra večer by sa už mohli objaviť

inngrid
29. okt 2013

@zuzu1104 dufam moja lebo ja nie ze sa tehu 2čiarok nedočkám ja sa ani ovu 2čiarok nedočkám :(

zuzu1104
29. okt 2013

@tamarka9 no možno ti už aj tehotenský test ukáže ducha, aký ho máš citlivý?
Škoda, by sme to zhodnotili 🙂, ale pochybujem, že by si mala teraz ovulku, skôr to bude niečo iné. Tak je to s tými ovu testami, že keď každý deň silnejú, tak je to určite tehotenstvo,t akže zajtra si môžeš pokojne urobiť znova ovu test. Že vraj ovu testy dokážu ukázať druhú čiarku skôr, ako tehotenské testy

zuzu1104
29. okt 2013

@inngrid ale veď som ti písala ako to je, že nemôžeš očakávať ovulku na 11 deň, keď máš cyklus 27 dní. Ovulka musí prísť až na 13 deň, tak máš ešte čas a vieš, že aj pár hodín robí pre pozitívny ovu test veľa

inngrid
29. okt 2013

@zuzu1104 dakujem ze ma ukludnuješ
pomáha mi to
btw bolesti podbruška začali od rana ako keby ms mal prist takze myslim ze ta ovulka pride mam takého tušáaka, musí!!!!

inngrid
29. okt 2013

@tamarka9 btw aj ja som zvedavá čo sa ti ukase

zuzu1104
29. okt 2013

@inngrid neboj sa, určite príde, len musíš byť v kľude a nie v strese, bude dobre, uvidíš zlatko 🙂 posielam ti veľké objatie na ukľudnenie

zuzu1104
29. okt 2013

Zlatíčka, idem ja po krpca do škôlky, už sa neho teším, asi ho tam rozpučím, tak ho vyobjímam 🙂. Tak sa zatiaľ majte🙂

tamarka9
29. okt 2013

@inngrid no tak to aj ja lebo teraz som ale poriadne zmatena...a vy poznate baby niekoho komu by test tak skoro ukazal? Ja mam teraz v hlave uple vakuum, ani na pracu sa neviem sustredit 😠

zuzu1104
29. okt 2013

@tamarka9 a mňa nepoznáš, veď ja som už 10DPO mala čiarku, vysvetlím, keď sa vrátim ako to je s tehotenským hormónom a uhniezďpovaním vajka

inngrid
29. okt 2013

@zuzu1104 dakujem moja

bezkaj 🙂

@tamarka9 12DPO sa mi zdá uplne v poho aj 10 DPO by uz mohol ukazáat 🙂 ano poznam

zuzik_24
29. okt 2013

@tinka1003 práve preto sa odporúča ísť cikať po sexíku, lebo to práve tie baktérie odoženie, ktoré môžu spôsobiť zápal 🙂

tinka1003
29. okt 2013

@tamarka9 @meranti veru, zle sa caka...ked som sa netestovala a nesledovala sa takto, bolo to omnoho jednoduchsie. Teraz sa tie dni do MS strasne vlecu...ja mam dostat az 6.11. Urcite dovtedy nevydrzim 😒
@zuzik_24 tak prajem prijemny vecer...nech je plodny 😉
@inngrid testuj dalej, ja som tiez mala jeden den ducha, potom dva dni nic, potom uz taku silnejsiu ciarku a na 15DC ciarku silnejsiu ako je kontrolna.

zuzik_24
29. okt 2013

@zuzu1104 aby som nezabudla, dávam fotečku dnešného ovu testíku z rána 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@inngrid dočkáš sa, Ingridka, určite sa dočkáš!!! 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@zuzu1104 si úžasná maminka Zuzka 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@tinka1003 ďakujem Ti 🙂

tamarka9
29. okt 2013

@tinka1003 no ja uz po terajsom zazitku isto nevydrzim, ale tak ono ak sa stalo tak sa stalo a je jedno ci budem testovat pre svoje ukludnenie, alebo pockam, vsak nerviva budem tak ci tak 😎 keby to bol tehu test tak sa aj tesim,lebo naozaj ciarku vidno pekne, ale kedze je to len ovu test, tak ma to len doplietlo poriadne...

tamarka9
29. okt 2013

@zuzik_24 krasny test 🙂

inngrid
29. okt 2013

@tinka1003 budem budem a aké dnové cycle si mala?

@zuzik_24 krásny máš testík krásny, tíško závidim ale doprajem 🙂

zuzik_24
29. okt 2013

@inngrid ďakujem Ingridka, Ty budeš mať tiež taký!!! 😵

zuzik_24
29. okt 2013

@tamarka9 ďakujem, aj Ty nám daj ten svoj, šup šup testnúť ten tehu test 🙂

tamarka9
29. okt 2013

@zuzik_24 ja som odfotila ten ovu test,a le nemam kabel na spojenie s PC...no veru urobim ten tehu lebo nevydrzim, ja trubka som povedala ze nebudem nic testovat a teraz aha aka zhava 😀

monika541
29. okt 2013

Rýchly report od dr.: som úplne ok, bez zápalu či iného problému, len po porode mám otocenu maternicu, takže odporučil polohovat po sexe na kolená hore sadok a držať cca pol hodku, treba prekabátit gravitáciu. Aj mi to ukázal🙂. Asi sa bál ze som nepochopila🙂. Prvé bolo, že chcel poslať mm na spermiogram, no keďže on to odmieta, tak sa len snažiť musíme. Odporúča ss vraj 2x týždenne aby boli vôbec dake spermie. Našiel prasknuty folik, takže ešte mám z znasilnit mm🙂. K ovu testom mi povedal, že to je len výťahovanie peňazí z vreciek. Tak nechávam každej na vlastné zváženie.
@@inngrid choď k dr teraz keď čakáš ovu, nech sa to sleduje cez sono. Možno sme na tom rovnako s prejavmi na ovu t
Este. Ovu je, len nám to neechcu ukázať a zbytočne sa trápiš. Trasie ma t-bus, zle sa mi píše. Majte sa krásne🙂 papa
Edu
T

inngrid
29. okt 2013

@zuzik_24 amen