Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 Ani nevieš aká som potešená z Teba fakt ze jo!!! moc moc btw tiez mam kamarátku ktorej sa nedarilo a lekár jej povedal ze musia sexovat tzo zadu a do 3 mes. mali babo takze nie si sama a tiez mala s touto obrátenou maternicou niečo tak asi natom niečo bude 🙂 ale moc sa teším z tychto tvojich správ moc moc
HOlandská má 9ročný talent 🙂
@monika541 no to aká haluz musela byť, vidieť gynekológa kľačať na kolenách a ukazovať "posexíkovskú" polohu 😀 😀 😀
som rada, že si OK, aj folikul našiel, tak je potom dobre, takže dnes znásilňuješ, ja tiež, takže snáď nám to vyjde 🙂
Ťažko povedať, či sú ovu testy zbytočné, niektorej žene pomôžu, niektorej nie, je to na každej z nás... Mne sa teda určite potvrdilo to, čo som vlastne nemala možnosť odpozorovať počas brania HAK, že aký mám cyklus, kedy mám ovulku a či tie príznaky čo mám teraz sú naozaj ovulka alebo nie. 🙂
@inngrid ingus, pozri moj graf...tiez to mam take rozkolisane
http://www.fertilityfriend.com/home/48fea9
podla mna ti zacne teraz teplota stupat, este si len 11DC, ovulku mozes mas kludne aj o 3-4 dni (aj neskor samozrejme). Ja mam cykly tak 28-30 dnove.
@inngrid @zuzik_24 tak som zas mudrejsia ohladne toho cikania po sexe...to som fakt nevedela, ze to moze narobit taku sarapatu.
@hatapkagb 😀 sranda s tym stromcekom
@tamarka9 urcite testni, lebo ja som uz tiez nedockava a zvedava ako dopadnes 😀 😉
@monika541 super, ze si v poriadku a mas ovulku.
pozeram tie moje testíky slabý duch je tam, tak dufam ze to ešte dorazí ze ano aj tak mm dnes poteším 🙂 treba udrziavať formu 🙂
@inngrid neviem presne ako to funguje a na zaklade coho to vyhodnocuje, este som to uplne neprestudovala, meriam len pryv mesiac. Podla mna podla vsetkych vstupov, ktore mu das - hlien, test, teplota atd). Mne napriklad ovulku vypocital nie hned po zadani pozitivneho testu, ale az o par dni podla vzostupu teploty.
Podla toho, co som sa tu dozvedela od ostatnych bab, tak ovulka by mala prist 24-36 h po pozitivnom teste a po odozneni bolesti vo vajecniku, co mne vychadza na 16DC (15DC silna bolest a pozitivny test).
@tinka1003 a asi sa sa ta pýtala ale pred tym si mala aký dlhy cyklus?
ja tiez robím prvý krat bt som taky začiatočník zuzka mi tu poradila tak skusim ked som mala min. mesiac s ovu problem
a ako to je ono klesne v ovu teplota a potom stupne do ms? a ak sa udrzí sme tehu ak klesne nie sme? tak je to?
inak ja ti mam stale teploty pod 36 uz začinam premyšlat či nie som podchadená
@inngrid
Inus,chápem Ťa,a o to viac sa pred tvojou bojovnosťou a odvahou sklanam. Nevedela som,prepáč,. Fuu,skúšajú ta tam hore poriadne,asi im tiež vyčistim žalúdok ako tomu primárovi 😉 Neboj,nakopeme do zadku všetky tie škaredé diagnózy a bude 😉. Pozri,nech sa deje čokoľvek tak sme tu vždy pre teba,a keď bude treba,tak prídeme všetky za tebou a taaaaaaaak ta vyobijmame,že budes kukat 😀 Držím palce,aby si už mala čoskoro tie vytúžené čiarky(no chapes,chceme tak veľa,veď sú to "iba" dve čiarky ) Inuš,ja viem,že to zvládnes,všetko bude ok,pozri kľudne plač,je to normálne,že si precitlivena,veď ja som donedávna rumadzgala ako šalena,tiež som bola už na nervy(Ozaj,muž by vedel napísať knihu o mojich stavoch 😀 ) Takže normálne keď ti bude treba plakať,povedz budeme plakať s tebou,alebo nebudeme a budeme ťa povzbudzovať ďalej,si bojovnicka,nevzdávas sa,nech ti muž kúpi konsku masť na kolienka,aby ta, držali pri tvojom ťažkom boji,a nech sa deje čo sa deje,ver že budeš mamkou 😉 Lebo zatoto čo prežívas a ako bojujes budeš odmenena,.Tak sa neboj,dopadne to ok.cmuuk
@danielka20101989dadus tak to si krásne napísala, súhlasím s Tebou, Ingridka bojujeme s Tebou 🙂
@danielka20101989dadus Dakujem Danielka krásne si to napísala
az si ma dojala
je mi tu s Vami tak super to človek aj ked na chvílu zapochybuje hned dostane Tolko pozitivných správ a reakcii ze aj hned prestane truchlit chodim tu do viacerých skupim aj privátnych kde sa vela aj inych veci rieši ale táto skupinka mi najviac prirástla k srdcu s VAMi je proste deň lepší krajší
Danuška a bojujeme svojim spôsobom kazdý len kazdá inak niektorá pred pôrodom niektor po porode po niektoré ako ja ani po pôrode a hormonálnych zmenách nebudú mat na ruziach zdravotne ustalné dokonca mi niektorí lekári povedali ze mozno nebudem v stave schopná sa o svoje dietatko postarat ale čo mame babky jednu drhu kym sa dam do poriadku trošku pomôžu musím Danuška bojovat musím chcem svojej láske dat do najkrajšie čo zena môze muzovi dat naše dieta, dieta z našich genov
našeho malého prcka preto sa mi oplatí bojovat ale tak jasné stavy uzkosti su to by inak nebol zivot 🙂
a dakujem za podpobru
kokooos, teraz som isla trosku poupratovat a vsimla som si, ze maly mi zlomil teplomer...no super, tak som tento mesiac domerala 😠
@zuzik_24
😀 to ja mam takú zauzivanu frázu,keď revem,no vlastne keď som revala predtým vždy keď mi došla ta mrcha mrchata tak mi muž vravel,utri oči a sopel hoď o zem(o stenu) a ja som vždy vybuchla v smiech a bolo po plači 🙂 Jasné,teraz to skúšam na vás,aby to pomohlo aspoň niektorej z nás zahnať tie depky jesenné,nedáme sa.No,ako vravís,ešte že som VAS pocuvla a šla.Ktovie ako Monca dopadla,myslím na ňu celý deň..Ale určite dobre 😉
@danielka20101989dadus pisala tu správu ze všetko je v poriadku len majú sexovat z ozadu ze po pôrode ma otočenú maternicu preto sa im asi nedarilo lebo aj kamošku čo mam mala otočenú a tehotná ostala az ked začali sexovat zo zzadu 🙂 tak sa z toho moc teším 🙂
@inngrid nie, necakam, hned po prvej mrche po potrate som bola u svojej lekarky, pozrela ma, urobila utz a povedala, ze je vsetko v uplnom poriadku a ze sa mozme snazit dalej. Ja som sa jej hned zacudovane pytala, ci netreba dat nejaku pauzu ako mi odporucali v nemocnici a ona, ze nie, ze ta pauza uz vlastne bola ten nieco vyse mesiac kym som dostala prvu mrchu po zakroku a ze sa nemusim obavat.
@monika541 No super, takže máš to isté ako ja, ja tiež mám maternicu otočenú do zadu a mali sme sex len zo zadu, v polohe v ľahu a manžel bol na mne a potom som ležala na bruchu pol hoďky ešte, takže dnes vieš v akej polohe bude prebiehať plodenie 🙂
Som taká rada, že ovulka ti prebieha, fakt sa teším, že sa moje slová nepotvrdili.
@monika541 Monci to je super,som bola zvedavá že čo a ako.No vidís,všetko je ok super,isto ti aj srdiečko poskočili,teraz bleskovo domov na muža 😀
Kočky,tak už sme doma zo škôlky, malý bol taký šťastný keď ma videl a ja som tiež bola, keď som ho videla. Od zajtra majú v škôlke prázdninky, takže už bude doma pri mne. A môj ocino má dovolenku, takže sa zajtra budú spolu hrať.

@tamarka9 tak zajtra urob, nezabudni kábel k PC, aby sme sa mohli vytešovať 🙂