Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid neboj, dr ti môže jedine pomôcť ku bábätku a preto sa radšej pozit.nalaď. ja k dr tiež nerada chodím. Som príšerne hanblivá, no čo ti budem hovoriť. Ale zachraňovanie "" Aničky" ma naučilo, že sa treba povoliť vyššiemu záujmu a vykaslat sa na hanbenie. Bude to stáť za to,že si sa premohla🙂. Tak myslím na našu @zuzu1104, ledva som anik nakrmila. Len nech je v poriadku!
@tamarka9
@monika541 som smutná lebo mne nič nemôze ist v zivote len tak, stale nejaké prekázky dievčence
dnes zavolam a skusim sa na zajtra na 13*00 objednat oni ordinuju dnes zajtra od 13*00 do 15*00 takze nrepredpokladam, ze dnes ma vezme a potom som 12DC radšej by som išla zajtra mam 13DC bude to bližšie k 14 a to mám mať ovulku, nech je folikul čo najvačši ak nepraskol ešte
tak ale určite volam chcem ist ešte raz čúrat čakam kym sa mi bude chchiet
sranda je ze bolesti brucha su
baby, ja ani robiť nemôžem, stále myslím na zuzu1104....dvakrát som sa pomodlila, ja verím, že to s fazuľkou zvládnu..
@inngrid hlavne nech ta vezme🙂. Keď som min.. týždeň volala, že rok snahy a nič, tak dr dal termín a šla som🙂. Pekné bolo od neho, že si na mňa našiel čas, lebo ordinuje len do 14.00 a mňa teda objednal po prac.dobe:-). A ešte aj zajka mi ukázal🙂. Už sa len ten správny folik na tvojom sone musí ukázať a bude🙂.
@inngrid prosim ta keby som ti ja zacala vypisovat ako mn zivot ide a ake prekazky stale, tak by sa ti mozno ulavilo, ze nie si sama na trapenie. keby som nemala mojho draheho tak to by uz bola cista katastrofa, ale nech sa cokolvek udeje a my sa k sebe vecer pritulime a bozkame, hned sa rozplynie...a navyse kazdy problem je len taky velky ako si ho sama urobis..ja som stresor, teda viem spravit z komara somara, moj bracho flegmos a ked nas oboch postavis pred rovnaku ulohu, on pohoda to sa da a ja och preco toto a ako to a neviem co a podobne 😠 Snazim sa to ale ovladat, kedze je to naozaj pravda, ze je to len v mojej hlave. Takze mysleit pozitivne, cesta k lekarovi je cesta k babatku 🙂
@inngrid počkaj zlatko, ešte si tu o pár rokov založíme skupinku babky zo snažiliek sept.2013 a budeme si vymieňať vzorky na strikovane svetre pre vnúčatá🙂. Naša cesta za anik bola tiež ťažká, ale nakoniec to vyšlo prirodz.cestou. aj ty budeš mať takú certicu, neboj sa. A je super, že už teraz vieš, že obe nádejné babky pomôžu, ak sa nebudeš dobre cítiť.
@monika541 teraz som zase obcikala trošku sa stmavila čiarka ale stale je to slabunké aj by som to odfotila ale to nebude vidiet a potom nemam moc hlien pôjdem zajtra tak či tak, aj keby sa m ivečer a zajtra rano stmavila čiarka pôjdem lebo vikend musí byt náš
chod chod ja tu čakam, ze Zuzu sa vrati a anpíše ze všetk ook
aha,prave som precitala,ze pisala na svojej stranke,ze to nedopadlo dobre :((
Och, v poslednej dobe zlé správy tu...snáď sa to nejako preklopi už..
no pozeram na tie svoje ovu testy
rano 9*00
teraz o 12*00 rano skoro nič ale teraz sa mi zdá ze zosilnela tá čiarka je viac vidiet
obcikam ešte dnes jeden ale o 17*00 aj tak sa nahlasim pre istotu na tu gyndu radšej zato nič nedám
@nkem
@zuzik_24
@inngrid
@meranti
@senselinka
@monika541 žienky moje, tak už som doma. Lekár bol nakoniec rád, že som prišla už teraz. Špinenie už prestalo. Dostala som Dufaston a Ascurutin na udržanie tehotenstva a hlavne kľudový režim, viac ležať ako chodiť. A revala som tam ako malá, lebo žienky moje, naša krásna fazuľka je vo vačku. Meria 3mm, zatiaľ jej srdiečko nebije, lebo to vychádza podľa UTZ na 4+6 a doktor povedal, že to presne sedí aj s poslednou menštruáciou(ja som asi zle rátala) a to je ešte skoro na srdiečko, tak ma doktor objednal o dva týždne, na potvrdenie srdcovej aktivity. Ale povedal, že to vidí veľmi pozitívne, že je to života schopné tehotenstvo. Kočky moje ani si neviete predstaviť, aká som šťastná. Hneď som utekala aj do kostola sa poďakovať a bola som aj na spoveď. A ďakujem aj vám z celého srdca, že tak na mňa myslíte, mám vás tak rada. Cmuk

@inngrid verim ti moja ale zvladnes to urcite!!...lepsie vediet na com si ako sa doma zozierat v nekonecnych pochybnostiach...silno drzim palce nech bude vsetko ok