Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 som rada ze ste ok.ten pocit moc dobre poznam.vtedy konecne aj lekarka uznala ze musim byt pn ze robota kde som pracovala pocas 1 tehu bola na potrrat ako stvorena.cca som ostala pn v 10tt.a na to este aj na udrziavanie som sla.takze klud vsetko bude oki si tehu oddychuj a uzivaj si ako ti rastie brusko.obimam velmi.
@nkem som rada, že malinká začína aspoň mliečko piť. je to úľava, však? musela byť zlatá s tými konfetami🙂. anička dostala na narodeniny kuchynku, takže mám plnú obývačku riadikov a imitácií potravín. ale dobré na tom je, že chce z tých malých hrnčekov piť. ona má totiž príšerný pitný režim. tak účel svätí prostriedok, kto sa pohoršuje, že máme doma neporiadok, nech nechodí, ja som šťastná, že slečne sa darček páči a popíja po dúškoch🙂
Ahojte baby viem ze sa snazilkujeme ale mam take jedno video s babatkom mozem ho tu dat mna to tak dojalo...
@senselinka konečne som pozrela ten prípravok pre mm, čo si mi link dala. je to tabletka, či taká želatínová tobolka? možno by mu / nám to zabralo. má 41 rokov, tak už sa tam môže diať všeličo. a navyše, keď dr.mi včera povedal, že i neporiadne liečená nádcha môže mať zlý dosah na spermie, tak musím niečo urobiť.
@nkem ja som toľko toho vyskúšala, aby anik začala piť, ale nič nezaberalo. a najhorší ten pocit, že musí a musí viac piť kvôli obličkám. no ale do úst som jej dala a ona to potom vypľula, som ju biť mala? najlepšie je, že ani dr samotní, ani detské sestry mi v tom nevedeli poradiť, a to som sa radila s mnohými. buď boli bezdetné, alebo ich deti s jedením ani s pitím nemali problém a na detskom odd.ležia predsa choré deti, tam sa očakávajú problémy s jedením a pitím, takže personál to extra nerieši. ale teraz som rada, anička mi výsledky z krvi rel.dobré, včera som to nechala u gastroenterologičky, tak už len budem skúšať sa k nej dovolať a odkonzultovať, čo by sme mohli robiť. vyšla jej znížená hladina DAO, čo naznačuje nejakú intoleranciu/alergiu na potraviny alebo tak nejako som to pochopila. už len čo mi gastro povie. len nech už malú nemusím odbermi a inými testami trápiť.
@zuzik_24 chcem tam dnes volat lebo oni ordinujú dnes od 13*00 -15*00 zajtra od 13*00-16*00 tak majú na webe
tak chcem tam dnes zavolat a objednat sa na zajtra
chcela som o 13*00 volat a na zajtra sa objednat
ale fakt je o 12 silnejšia ta čiarka a mozno som len zbytočny stress dala lebos om len 12DC ma myli to ze ty tiez a uz mas silné čiarky ale na druhej strane kazda sme iná tak neviem
ale predsa len zavolam a pôjdem zato nič nedám zajtra
@zuzu1104 juuuuuuj Zuzulienka naša, až mi slzičky vybehli aká som šťastná, že si v poriadku, veľmi veľmi sa teším a som šťastná aj za Teba 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Si naša tehuľková úžasná Zuzka a tiež Ťa máme mooooc radi. 🙂
Fazulienka si tam pekne ležká v brušinku, má teraz kopec práce s vývojom, tak ju len pekne hladkaj, lebo roboty má nad hlavu. 🙂
Huráááá, Zuzanka je v poriadku aj s fazuľkou, huráááááááááááááááá 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@monika541 no vlasky sa jej tak natiahnu alebo spucia 😀 sa teším, že ste mali dobre výsledky, má niekto intoleranciu aj v rodine? Ja tiež hovorím, že nasilu to tiež nie je dobré...tak mliecko trochen supluje aj ten pitný režim. Ja som taká istá,aj môj otec, ale už som sa naučila viac piť.
@inngrid zabudla som si od tatka včera stiahnuť fotky z foťáku, tak dám aspoň tortu pred uložením do chladničky. otec má toho asi veľa v práci, keď mi ešte nič neposlal, on zvykne aj pekne popísať a tak. bola som rada, že som ho včera aspoň tú polhodinku videla, keď som bola v ZA. zdržal sa v práci. idem to poslať z mobilu.
@zuzu1104 skvelá správa, Zuzinka, tak šup oddychovať... ja verím, že ma zajtra potešia tiež niečím podobným... ach, nech už to je

@tamarka9 to ma mrzí moja, že nebol testík pozitívny, tak ešte počkaj a keď mrcha nepríde, tak spravíš opäť, myslím na teba