icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

nkem
30. okt 2013

@inngrid to si vystihla 😀 moja mama si z nás robí srandu, že to musel môj muž špórovať 40 rokov, aby sa potom také divé vajco narodilo 😀 😀 😀

zuzik_24
30. okt 2013

@zuzu1104 zákazal Vám sexíkovať?

zuzik_24
30. okt 2013

@neila tak to si bola Ty? 😀 😀 😀

monika541
30. okt 2013

@zuzu1104 my sme vtedy čakali do cca 16 tt, kým sme to spolu riskli. o dva týždne po sone už budeš opäť kludnejšia. prorok samko má skrátka pravdu🙂

neila
30. okt 2013

@zuzik_24 hej....to som bola ja a vetry to neboli 🙂))))

senselinka
30. okt 2013

@monika541 sú to tabletky... inak, môj mm ich nedobral celé a doma nám ostala necelá polovica balenia (asi 27 tbl zo 60). Keď chceš, pošlem ti to, nech nevyhadzuješ zbytočne peniaze... najprv otestuješ a uvidíš

zuzik_24
30. okt 2013

@neila 😀

zuzu1104
30. okt 2013

@senselinka ďakujem moja .) určite ťa potešia, ale vy už budete mať aj srdiečko, som si tým istá 🙂

zuzu1104
30. okt 2013

@zuzik_24 áno zakázal

zuzu1104
30. okt 2013

@monika541 Fakt moja až je to dych vyrážajúce ako to on môže vedieť 🙂

tamarka9
30. okt 2013

@zuzu1104 parada parada velka radost prevelka!

tamarka9
30. okt 2013

@zuzu1104 a dakujem ze aj na mna myslis, ale aj tak sa mi teraz tvoja sprava viac paci ako to ze bol moj testik negativny, este kusok casu ostava..

senselinka
30. okt 2013

@monika541 Mon, pozerám, že Anik má nízku hladinu DAO... to mám aj ja, no, máš sa na čo tešiť... znížená hladina DAO enzýmu znamená, že telo nedokáže štiepiť/rozkladať/spracovať v tele histamín... tým pádom sa musia obmedziť všetky potraviny, ktoré ho prirodzene obsahujú. Táto intolerancia spôsobuje rôzne problémy, okrem iného aj zvýšený adrenalín, čo sa u mňa prejavilo tak, že sa mi zhoršovala trombofília a taktiež to prispelo k zvýšenej potratovosti....
Uvidíš, akú má hladinu a čo vám povie lekárka, keby niečo, ja som v tom už celkom zbehlá, tak poradím, koľko budem vedieť 😉

monika541
30. okt 2013

@nkem krásna je slniečko čokoládkové🙂. anik som dala 2x ostrihať, potom už na jeseň som nechcela, aby jej nebola zima na hlavu a nech je pekná na narodeninových fotkách🙂. ale berie si moje sponky a skúša si to dať do svojich vláskov, tak sa teším, keď jej budem mať z čoho vrkôčiky robiť. ja som ochľasta vodový, práve preto nechápem, že práve v tomto nie je po mne. len v tých zubiskách nešťastných 😠 . ale vycvičíme ich, neboj🙂. intoleranciu na potraviny mám na niektoré druhy ovocia a moja mama tiež, takže sa "vytešujem". ale to, čo škodí sa dá ľahko zväčša vylúčiť zo stravy. len nech to nie je mlieko alebo pečivo, to by bolo horšie. ale nejdem maľovať čerta na stenu, uvidím po konzultácii.

zuzu1104
30. okt 2013

@tamarka9 Tami, ďakujem si fakt zlatúšik 🙂
Ja pevne verím, že sa tá čiaročka tam objaví

inngrid
30. okt 2013

@zuzu1104 Paľko? prečo nie Simonka?

🙂

monika541
30. okt 2013

@senselinka tak to si ma nepotešila ☹ . vyšlo jej 8,41 U/ml, znižená hladina v intervale 3-10 U/ml.

zuzik_24
30. okt 2013

@zuzu1104 nevadí, pre bábo všetko 🙂 hlavné je, že ste s fazulienkou v poriadku 🙂
sú aj iné metódy ak by nevedel vydržať 😅

tamarka9
30. okt 2013

@inngrid ved to by bolo super keby ciarocka tmavla a potom este aj pan doktor potvrdil ze je ovu, lebo to by si mala istotu ze je vsetko ok. Informuj priebezne, ale ja to dobre vidim..zuzu1104 rozbehla teraz pozitivne spravy a tak to udrzime 🙂

inngrid
30. okt 2013

@nkem to poznam niektoré deti su take krásne mile ako z filmi al en čo návšteva odide hotový dáblici 🙂 ale tak to má byt I ked maminky trošku pohnevajú

@monika541 dobre dobre čakam na fotku 🙂
nech slintám

@zuzu1104 ešte si tu? 🙂 a do postele a hned!!!! 🙂 🙂 🙂

inngrid
30. okt 2013

@tamarka9 musíme Tami musíme
o chvílu tam volám

monika541
30. okt 2013

@senselinka porozmýšľam, čo na starkého vymyslím a dám Ti vedieť, OK? a už nechceš drahému udržiavať libido?

monika541
30. okt 2013

Zas je to hor nohami, ale s trochou fantázie sa to dá🙂. Som si odfotila aspoň do mobilu, lebo už sa nám stalo, že torta zlikvidovana a fotka žiadna.

zuzik_24
30. okt 2013

@inngrid ja som mala dnes už slabšiu čiarku ako včera, pozri

monika541
30. okt 2013

@inngrid posielam z mobilu, o chvíľu zas asi hore nohami je to tu🙂

monika541
30. okt 2013

@inngrid samko povedal, že to bude chlapček🙂 , nepamätáš?

zuzik_24
30. okt 2013

@monika541 fíha, krásna torta, hneď by som si dala, neviem prečo, ale strašne som teraz pažravá na sladké... to mávam ale vždy pred ms 😅

monika541
30. okt 2013

@zuzik_24 ja som mala 3x takéto slabučké čiarky a potom zrazu nič, len depka. tak hádam už to v tieto dni vyjde v Šamoríne a aj na Záhorí🙂

senselinka
30. okt 2013

@monika541 Neboj, ja mám ešte okrem toho intoleranciu lepku a laktózy a zvládam to 😉
Len treba vedieť, čo áno a čo nie a na to človek postupne nabehne, ani si neuvedomí, ako automaticky 😉
Je tam veľmi veľa druhov ovocia a zeleniny, ktoré obsahujú vysoké percento hist., ale je to veľmi individuálne... možno aj preto ju tak bolievalo bruško. A ako prvé sa vylučuje všetko čo kvasí: kapusta, ocot, všetko fermentované (sójová omáčka, pivo, víno, káva, kakao, zelený čaj, ale to ona ešte nepapá), potom jogurty, acidofilné mlieka a droždie... takže ja si pečiem vlastný chlieb bez droždia a bez kvásku a ten mi robí dobre. Mnohé baby vylúčili aj pšeničnú múku, na začiatku "liečby" je to vždy najvýhodnejšie... nastaví sa tzv. eliminačná dieta, kde zaradíš len málo povolených potravín a postupne pridávaš a vidíš, čo robí telu dobre a čo už nie.

monika541
30. okt 2013

@zuzik_24 ale veď pred ms sme de facto od 1DC 😀 , tak nemaj takého pesimistické myšlienky🙂. krtka som ešte schovala do chladničky, možno slečne ešte upečiem koláčik a dám tam krtka len tak pre radosť. sme ju normálne vydierali, ak urobíš toto/hento, pôjdeme pozrieť krtka do chladničky. a ono chúďa poslúchalo. no hnusní vydierači sme 😝

ale bola mňam mňam