Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@gladriel aj my to chceme, aby sa malý naučil sám spinkať, teraz však na neho nechcem tlačiť, lebo začal chodiť do škôlky, tak je to pre neho nová záťaž, keby som ešte začala teraz robiť taký veľký krok, ako spanie vo vlastnej izbe, a sám, asi by to zanechalo nejaké znaky na jeho psychike.
@zuzu1104 zuzu pocuj moja mam aj ja nejake podozrenie, ma strasne svrbeli bradavky vcera ma boleli a maaaam sem tam take sklbanie v podbrusku. ale trosicku aj pospinujem, (prave by som mala mat mrchu) mam aj jemnucky vytok, ale len taky, ze ani by som si ho nevsimla, ked by som nemala mat mrchu. ale testy zatial vysli iba I ciarka. ovu som mala 8.9. myslis, ze by to mohli byt priznaky???
baby ked vam poviem, ze pod nami maju male dietatko a sa budim ako placka v noci a nad nami je dalsia suseda co ma v jaunari termin, no duuuufam, ze nas byt to neobijde
@ciaaa @lukaskam tak baby nevydrzala som to a testla som sa ked som prisla z prace ale bola len jedna / :( tak teraz neviem ci je este skoro alebo mi proste nejako blbne mrcha...ale este nikdy tam nemeskala hmmm uvidim ci pride do piatku a potom zavolam asi doktorovi nech ma prezrie ci som ok...neviem ci sa oplati rano este raz testnut alebo radsej az za par dni..co myslite?
@tinky09 to máš pravdu, ja som si začala sledovať po vyasdení HAK a podarilo sa nám otehu hned na 2cyklus, akurát som mala MA.... uvidíme ako dlho to potrvá teraz...už som kľudnejšia ale poviem ti že prvé mesiace po kyrete ked sme mohli už snažilkovať som bola totálna troska, som vystrájala všetko možné...teraz si len meriam teplotu nech mám prehľad o cykle lebo mám nepravidelný a taký dlhší
takze vitaminky nakupene 🙂 sme rozmyslali, ze zacneme brat oboja ale najprv vyskusam ja 🙂

@gladriel s nami spí naše prvé dieťa, takže sa milujeme v druhej izbe, takže tam zaspať nemôžem