icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
16. sep 2013

@gladriel s nami spí naše prvé dieťa, takže sa milujeme v druhej izbe, takže tam zaspať nemôžem

gladriel
16. sep 2013

@zuzu1104 mi len ked sme sami ale uz to riesime resp ideme zacat riesit aby sa naucila spat vo svojej izbe

zuzu1104
16. sep 2013

@gladriel aj my to chceme, aby sa malý naučil sám spinkať, teraz však na neho nechcem tlačiť, lebo začal chodiť do škôlky, tak je to pre neho nová záťaž, keby som ešte začala teraz robiť taký veľký krok, ako spanie vo vlastnej izbe, a sám, asi by to zanechalo nejaké znaky na jeho psychike.

gladriel
16. sep 2013

@zuzu1104 ja som zila iba s dcerkou tak som zvykla snou spat.no teraz je to ine ma akurat dnes 5 rokov a to je vek kedy je uz dost velka.a co ak pride mimco?

tinky09
autor
16. sep 2013

@huncut ahoj ja beriem inofolic a tiez som mala uz 3 krat potrat ☹

tinky09
autor
16. sep 2013

@zuzu1104 zuzu pocuj moja mam aj ja nejake podozrenie, ma strasne svrbeli bradavky vcera ma boleli a maaaam sem tam take sklbanie v podbrusku. ale trosicku aj pospinujem, (prave by som mala mat mrchu) mam aj jemnucky vytok, ale len taky, ze ani by som si ho nevsimla, ked by som nemala mat mrchu. ale testy zatial vysli iba I ciarka. ovu som mala 8.9. myslis, ze by to mohli byt priznaky???

tinky09
autor
16. sep 2013

baby ked vam poviem, ze pod nami maju male dietatko a sa budim ako placka v noci a nad nami je dalsia suseda co ma v jaunari termin, no duuuufam, ze nas byt to neobijde

huncut
16. sep 2013

@tinky09 hm a robili ti nejaké vyšetrenie že prečo si potratila? ja už mám 5ročnu slečnu doma, a druhé tehu nevyšlo teraz v decembri, uvidíme kedy sa zasa zadarí

huncut
16. sep 2013

@tinky09 noooo, to vyzerá fakt ako dobré príznaky...a ak si mala ovu 8.9. tak ešte ti nič nemusí ukázať, test ukazuje tak od 12DPO a mna 15DPO by ti mal už jasne ukázať či si alebo nieis tehu

huncut
16. sep 2013

@zuzu1104 ja mám tiež matenicu otočenu dozadu...nemám žiaden bolesti pri sexe, čo som rada atiež mi povedali že najlepšia je poloha odzadu a potom poležať takých 10minut na brušku

maia2808
16. sep 2013

@ciaaa @lukaskam tak baby nevydrzala som to a testla som sa ked som prisla z prace ale bola len jedna / :( tak teraz neviem ci je este skoro alebo mi proste nejako blbne mrcha...ale este nikdy tam nemeskala hmmm uvidim ci pride do piatku a potom zavolam asi doktorovi nech ma prezrie ci som ok...neviem ci sa oplati rano este raz testnut alebo radsej az za par dni..co myslite?

tinky09
autor
16. sep 2013

@huncut nooo mam trombofiliu moja idem si pichat fraxiparin, ale vydrzim to a dotiehnem do uspesneho konca 🙂

tinky09
autor
16. sep 2013

@huncut co to je to DPO?? Ako sa to rata???

huncut
16. sep 2013

@tinky09 jasné, treba veriť a dúfať že si všetky nájdeme vytúžené // ... a ako ti ju zistili? máte to v rodine? lebo viem že tam je aj dosť veľká dedičná predsispozícia

huncut
16. sep 2013

@tinky09 to je skratka pre deň po ovulácii, teda počíta sa od ovulácie koľko dní prešlo

lukaskam
16. sep 2013

@zuzu1104 no tak potom držím palce nech ta chrípka rýchlo prejde a môžeš si to vychutnávať bez obáv 🙂

tinky09
autor
16. sep 2013

@huncut cie mam 8 dni po dpo

tinky09
autor
16. sep 2013

@huncut ano, ano mam to dedicne po mamke, maju to aj mamcine segry aj moje sestrenice

huncut
16. sep 2013

@tinky09 presne tak, meriaš si BT?

huncut
16. sep 2013

@tinky09 fúha... a oni mali problém otehu?

tinky09
autor
16. sep 2013

@huncut nie nie vobec

tinky09
autor
16. sep 2013

@huncut jedna sesterka tiez na 4 pokus donosila, ale tiez si pichala fraxik

huncut
16. sep 2013

@tinky09 takže si nesleduješ cyyklus?

huncut
16. sep 2013

@tinky09 hm, verím že aj tebe sa podarí... len treba veriť

zuzu1104
16. sep 2013

@gladriel no veru, tak to už je kočka fakt zrelá na samostatnú izbu 🙂

zuzu1104
16. sep 2013

@tinky09 všetko je možné, určite počkaj, kým ti mrška nebude meškať niekoľko dní a potom testni. Mne pri predchádzajúcom tehu vyšiel test až po dvojtýždňovom meškaní

zuzu1104
16. sep 2013

@lukaskam ďakujem veľmi pekne, si milá 🙂

tinky09
autor
16. sep 2013

@huncut nesledujem, lebo som potom z toho nervna nechavame to plynut

huncut
16. sep 2013

@tinky09 to máš pravdu, ja som si začala sledovať po vyasdení HAK a podarilo sa nám otehu hned na 2cyklus, akurát som mala MA.... uvidíme ako dlho to potrvá teraz...už som kľudnejšia ale poviem ti že prvé mesiace po kyrete ked sme mohli už snažilkovať som bola totálna troska, som vystrájala všetko možné...teraz si len meriam teplotu nech mám prehľad o cykle lebo mám nepravidelný a taký dlhší

tinkylinky
16. sep 2013

takze vitaminky nakupene 🙂 sme rozmyslali, ze zacneme brat oboja ale najprv vyskusam ja 🙂