Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid škoda, že prvé dvíhajú sestričky...inak včera som bola s jednou 38r kamoskou, potratila v skoro 5 mesiaci, asi chybou lekárky a možno trochu aj svojou, lebo nebrala lieky, pretože jej bolo po nich zle..pointa je, že chce ísť do caru na vyšetrenia, poprípade na ivfko kvôli veku..ale to je v jej pripade nebude treba si myslím. Rozprávala si sa s gyndou, že by tí možno aj liekmi alebo niečím pomohla k otehu aj kvôli zdravotným problémom? To mi tak teraz napadlo...
@denka_pk aqhaa lebo ja uz neviem mne sa to neako pomenilo..v tele.. no ibaze ja ovu testy nepouzivam ale vytoky sledujem..aj bolesti bruska.. prave preto som uz z toho uplny debil ale urcite mam ovulku posunutu kedze mam 32-33dnovy cyklus..
@zuzu1104 si chcela príbeh našej lásky🙂. bola to náhoda, nie na prvý pohľad z mojej strany, ale veď sama posúď: vyhodnocovala som jeden projekt, tri dni som sa s tým trápila v robote aj doma, celú sobotu a v nedeľu ráno som to dorazila. celá šťastná, že čo s načatým pekný dňom - bol august, krásne vonku, slniečko svietilo, nie veľmi horúco. na nikoho som nemala chuť, tak som si na nete kukla bus a šla som na výlet na Lietavský hrad - to je taká pekná zrúcanina neďaleko žiliny. a keď som sa tam dopachtila, oddychovala som pozerala ako je okolo krásne, až prišiel chlapík a povedal, že mi spravil peknú fotku, že ak chcem tak mi ju pošle mailom. ako nebolo mi všetko jedno, ale bol milý, aj jeho kamošk bol milý, pokecali sme, šli sme spolu aj dolu, tak som mu ten mail dala a začala naša korešpondencia, neskôr telefónáty, občas sme sa stretli a nakoniec mi dal véééééľkú pusu, mne sa podlomili kolená a bola z toho láska. tri mes.od tej prvej pusy som vedela, že keď mi povedal, že si so mnou vie predstaviť svoj celý ďalší život, že to myslí vážne, pretože i ja som to tak cítila. necelý rok a pol od prvého stretnutia na hrade sme mali svadbu🙂. tak, toť náš príbeh lásky🙂
a vy ostatné? ako?
nič poslala som tej kamaratke správu snád sa mi ozve
@nkem vies ako keby som bola zdravá tak ok ale pri mojich problémoch a ešte mi povie nech nezdrzujem ze ma rozorobené pacientky to čo je za prístup normalne som ostala nastvaná az mi slzy vyšli lebo takto to bolo ked sa mi diagnoza opravila az mi kolega poriešil doktora v BA takze chodim do BA k lekárovi lebo u nás som mesiac nedostala termín tak ma to vytáča
ahojte dievcata. vcera odobraty hcg krvny test.dnes som volala lekarke ako dopadol ked som ale nechcela jej volat lebo povedala ak sa krvacanie rozvinie do velkeho tak ani nemam volat napriek tomu som volala....nechcela mi to povedat ale nakoniec povedala ze bol pozitivny na hodnotu som sa zabudla opytat nakolko uz s tym nic neurobim lebo vecer zacali zo mna tiect hrozne zrazeniny take divne.(prepacte ak to je niekomu morbidne) tak mi doktorka povedala ze nie je problem otehotniet ale asi udrzat....nakolko som jej doniesla aj ten pozitivny test tak preto urobila aj z krvi....
mne bolo vcera hrozne dnes uz mi je lepsie stalo sa co malo stat...vraj vela tehotienstiev skonci skor ako zacnu a velke percento zien pokial netestuje tak ani nevie ze boli tehotne.....
teraz ani nejdem testovat nejdem nic sledovat lebo je to vsetko na nervy preto doktorka velakrat mi hovorila netreba testovat pred ms ani vtedy kedy by mala byt najlepsi cas na testovanie je tyzden po ms....vtedy je aj jasny vysledok a nemusi sa stat to co sa stalo mne.
@monika541 smejem sa ako si pisala, ze Ani skace po kaluziach, pretoze mne sa dnes podarilo malemu prvy krat obut gumaky. Mame asi dvoje uz od jari a ani za svet ich nechcel na nohu, a aj teraz ked sme isli do kaluze, tak ma musel drziat za ruku a isiel pomalicky aby sa nahodou neoclapkal 😀. No a katastrofa bola, ked mal gumaky od blata 😀.
Noo, ale ku koncu uz bolo lepsie, mozno budem nabuduce tiez davat dole zvonku mokru plienku
@inngrid ingridka, verim ti, ze uz lekarov nechces ani vidiet. Skus sa ale premoct a ist. Ono ja som sice toho nazoru, ze je uplne ok a netreba stresovat aj ked sa pocas polroka, mozno aj dlhsie nedari, pretoze je uplne normalne ked to nevyjde na prvy sup. U teba sa ale kvoli tvojej chorobe neda dlho cakat a je potrebne aby si otehotnela co najskor. A v tom by ti najlepsie pomohol lekar 😉
ach jaj dnes zly den same zle správy tu od rana verím ze zajtra vstanem a bude lepšie
@tinka1003 no moja len som volala na gyndu a dala mi termín 18*11 čo mi je prd platné ist tam den dva pred ms ja potrebujem ist v case ovulácie, snazila som sa im vysvetlit daný problem ale dostala som vyjadrenia nech nezdrzujem ze ma sestrička rozrobené pacientky na otázku kedy mam zavoalt som dostala odpoved ze ona ma termín 18*11 a hotovo tak som polozila s tym ze mam kamaratku na gynde poslala som jej spravu či ma nepozrie v nemocnici ona a čakam čo mi odpíše, lekárke som poslala pekny teply mail a uz tam viac nepôjdem vedela ako som na tom a toto čo je za prsítup uz ma ta doktorka štvala dlhšie toto uz len vypenilo vo mne
baby, ja mám hrozný strach... práve sme sa s mužom strašne pohádali, asi som strašne nervózna z toho zajtrajška, revem ako slon, nedokážem prestať... a on miesto toho, aby ma aspoň trochu ukludnil si zoberie svoju posranú vŕtačku a ide na dvor si robiť svoje veci... by som ho rozdrapila v zuboch.
A najhoršie na tom je, že vždy, keď sme sa takto hrozne pohádali, do dvoch dní som začala špiniť a potratila som... a teraz mám pocit, že sa nám len zopakuje história ☹ ☹ ☹
Neviem, čo mám robiť, nedokážem prestať plakať, proste tí chlapi sú niekedy tak neuveriteľne sebeckí... on mi povie, že on na toto nie je stavaný a že všetko sa točí okolo mňa. No keby mal v bruchu naše dieťa on, tak by sa asi točilo okolo neho nie? A ja som na toto celé stavaná? Na ďalší potrat? Nemocnicu? Kyretáž? Na to, ako sa mu mám pozrieť do očí a povedať, že moje telo zase zlyhalo a dieťa je fuč???
Bože môj, veď to sa takto nedá...
@monika541
@inngrid to bude fajn to sa spravi....len to chce cas....neviem ci k nam to tretie pride no ak nie,tak mam aspon dvoch princov....a aj ti mi robia radost len keby mi tak nebolo luto za tym dievcatom....to je proste taky pud mat doma tu dievku ale keby bol aj chlapec tak by som bola rada 🙂 ja si davam trosku pauzu od mk budem vas kukat priebezne lebo je to uz moc na mna.... a potom mi to je strasne luto.... ale drzte sa vsetky 🙂
@senselinka okamzite sa obleč a chod sa prejst do prírody a hned!!!
nadychaj sa vzduchu načerpaj silu zo stromov listov a nebud zavretá tam kde ti práve teraz vôbec ten stress nepomaha a dzrí sa tam chod von počuješ chod sa prejst do parku hladkaj si fazulkua bud v klude!!!!
Dnes je tu tuším od rana ten blbec den ale nech uz sa polepší chceme sa mat všetky lepšie
Ahojte,tak a ide sa skusat stastie dalej.necakame babo...
a UZ DOST tych nepríjech správ
@senselinka to je veľmi egoisticky postoj od neho....hlavne kľud, upokoj sa, neplac, to babetku nepomáha. Vykasli sa na neho, však si nerobíme deti len kvôli nim, ale hlavne pre nás 😉 chlap sa zbali, ale srdiečka ostanú s nami 😵 ja som sa tiežttakto jedovala, ale kvôli iným veciam a vždy má strašne bolelo brucho potom. Sľub mi, že si utries slzicky. A chodíš sopel o zem ako povedala danielka. On sa ešte vráti s prosikom...

@inngrid sa ti ani nečudujem, ja mám výhodu, že môj dr aj sestrička ma poznajú, robíme v rovnakej budove, tak sú ku mne ústretovejší🙂, aj po prac.dobe:). volaj a daj info