Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
baby ako sa pridavaju foto do temy? este som to nerobila achcem sem testik hodit...
@senselinka zlato moje, skus sa upokojiť. Sme si vraveli, že sú to neempaticki poserovia. On je zo zajtrajška tiež nervózny, len si vybral na odventilovanie tu nespravnu osôbku. Ser na to, otvor si okno, pusti si dobrú hudbu a hladkaj bruško. Nič zlé sa nebude opakovať. Nesmie. Tych zlych veci sa už priveľa udialo. Ak by pomohlo, balíme decko, startujem auto a idem do malinova nakopat tvojmu staremu zadok. A vezmem mu potom vrtacku na Liptov! Neplackaj!
Tak kočky zajtra idem na tu gyndu kamoška ma vezme rano o 9, tak drzte palce ani spat nebudem
hej aj mne sa zda silnejsi, lebo na nom aj ta kontrolna ciarka nebola taka silna ako na prvom, takze sa mi viac podobaju...neviete ako by som to v PC mohla nejako upravit aby to bolo ostrejsie? Lebo ked sa na to pozeram teraz tu na stranke tak je to ozaj zle vidiet
@tonjadabik2 ja som nikdy predtym netestovala, neriesila a neprislo to sice hned prvy, ani druhy mesiac, ale zadarilo sa nakoniec. A bola som uplne v pohode, nepocitala a nepohanala som dni. Teraz po potrate mam ale silnu tuzbu byt opat tehu a co najskor, chcem aby mal Kubko surodenca a aby medzi nimi nebol velky vekovy rozdiel a okrem toho by mi to pasovalo aj z pohladu zamestnania a materskej.
Ale musim povedat, ze mi z toho riadne sibe, najprv som si povedala, ze budem testovat az ked bude meskat MS, potom, ze 12DPO v nedelu, potom, ze 10DPOv piatok a nakoniec som testla uz dnes rano, aj ked mi bolo uuuplne jasne aky bude vysledok...no co uz so mnou netrpezlivou 😀
Manzelovi sa snazim nedavat velmi najavo, ze sa ide sexovat, pretoze ideme plodit, ale vidim na nom, ze aj on velmi chce aby som bola tehu a vcera mi dokonca povedal, ze ak mam teraz to palanie a nie je pre mna sex pohodlny, ci to neurobime tak, ze ho budem uspokojovat inak a potom mi tam da lubrikant a striekne 😀. No co vam poviem 😀. No a kazdy den sa ma pyta, ci nie som tehu a ze kedy si uz urobim test. Tak uz sa ani necudujem ze mi z toho sibe. Ked si predstavim zenusky, co sa takto sleduju mesiace a roky a nic 😔. To musi byt brutal napor na psychiku.
@nkem krasnucke babo 😵
@inngrid no a ked ti napisem, ze po tom co mi moja lekarka povedala, ze tehu nie je ok a poslala ma na kontrolny utz do nemocnice ma do ziadnej nechceli vziat, pretoze mali plno? 😠. Dokonca ani sukromnici za prachy pre mna nemali termin a objednavali ma az o dva tyzdne!!! Tak s pocitom, ze mam mrtve babo v tele v 10tt som s manzelom nabehla do jednej nemocky, vyuzila chvilku, ked sestricka odbehla a vopchala sa lekarovi do ambulancie. Nastastie ma vzal, ved to nie je sranda toto. Potom story okolo predoperacnych nebudem pisat, lebo sa tu rozplacem, az nakoneic lekarka na prijme vsetko obtelefonovala a vybavila, dokonca mi ani vsetky vysetrenia nestihli urobit, pretoze som musela ist akutne na zakrok, ani veci som si nemohla ist domov zbalit. Keby som nebola zufala a drza (co inac nie som) tak ktovie ako by to bolo dopadlo. Akoze je to ina situacia aku mas ty, vlastne som tym len chcela povedat, ze chod tam bez objednania, ked tam budes, tak ta snad vezme.
@tinka1003 naštastie mam kamku gynekologičku len moc sa nestretavame ale pozname sa roky a nema ambulaciu robí v nemocnici rodí detičky, ale tak som jej písala a vezmeme zajtra rano tak aspon ze tak
ja poznam tuto bezmocnost som si toto uzila tiez neboj nič so zapalmi a inymi pliagami v tele kde mi išlo o dni a nik ma tiez nechcel zobrat poznam to neboj nič a I napriek tomu ma to vie rozčúlit len stress mi nerobí dobre
@inngrid ahoj ingrid, tak dnes som bola u gyn., ze vsetko ok... ze sa mame snazit napriek ovu testom 🙂 a podobne... a ze ked nic do konca roka, tak mame prist aj s partnerom na hormonalny profil a on spermiogram... 😒 tak uvidime... nadseny tym nebol, tak dufam, ze nam to dovtedy vyjde 😉
@tinka1003 Tinuska, dakujem ti, ako velmi som sa zlakla a aj teraz so bojim, stale spinim, ale uz to je len take slabo hnede, asi izabrali tabletky a pokoj na lozku. Mimochodom, ked mi bolo v noci tak tazko na zaludku, tak uz som vedela, ze tam. bude babulo, ale aj to, ze nieco nie je ok
@tinka1003 to je strašné, čo s tebou robili! Nech mi niekto vysvetlí, ako môžu poisťovne stanoviť limity v poskytovaní zdravotnej starostlivosti? To akože 5zlomenych noh je v pohode, ale 6.. Už má smolu a nech trpí? Veď ta ohrozili na živote? Si ich mala zažalovať al.aspon úrad pre dohľad na nich poslať. Och, mi tlak zdvihlo! Môjho 91 ročného dedka operovali, hoci to bola podľa mňa blbost. Výsledky z histologie? Tri týždne sa na ne cakalo a keby som to nesúrila, možno sa ich nedočkáme. Uracili s tomu venovať dva dni po tom, ako nám dedko zomrel. Platíme si zdr.. poistenie a nič z toho. Česť výnimkám!
@monika541 krasne zoznamenie sa 😵
@voskovka velmi mi je luto, ze to takto skoncilo. Ale uplna pravda co si napisala o tom testovani dopredu, clovek sa len zbytocne tesi a potom trapi, pretoze aj ja viem o tom, ze velmi vela tehotenstiev takto konci, ze vacsinou zena ani nevie, ze bola tehotna a mysli si, ze len dostala kramy.
@inngrid no, uz som citala o tvojej doki...na nervy toto 😠
@senselinka moja, mrzi ma ta tvoja hadka s manzelom 😖 . On je z toho tiez nestastny a nervozny zo zajtrajska, len to takto zvlada po svojom. Musi byt riadne napatie a nepohodla a strach u vas, tak to takto na vas dolieha 😔. Viem, prave teraz by si potrebovala podporu a pohladenie, objatie a uistenie, ze tentoraz vsetko bude dobre. Snaz sa, aj ked to je sakra tazke, sa ukludnit, chod sa prevetrat, to jedine mozes teraz urobit pre fazulku. Velmi, velmi budem na teba zajtra mysliet, verim tomu, ze nas tu zajtra potesis. Drz sa.
@simca1989 ☹
@senselinka Zuzka moja, hlavu hore, naši chlapi to proste berú inak,utri slzy a upokoj sa, mysli na fazuľku, že jej plačom ubližuješ. Už žiadne hádky s mužom, jasné?
A tvojej fazuľke sa nič nestane, lebo je veľmi silná a chce sa ti silou mocou narodiť, tak bude v tvojom brušku pekne 9 mesiacov 🙂

@tinka1003 wau krása 🙂 a aký krásny modrocko 😵