Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@tamarka9 ja si myslim ze hej.. uz nechodim spavat s teplomerom hehe 😀 nesexujem na datumy.. 😀 aj ked len kuknem kedy mam plodne dni a ovulku ktoru mam aj tak inokedy isto posunutu..kedze mam dlhy cyklus.. jasne ze sa snazime si pomahat. a ty si ako na tom?
@tonjadabik2 no ved aj my sme len tak skusali ked sa nam zdalo ze by mohlo byt a potom manzel ochorel bral silne lieky a doteraz nie je zdravy, takze sme aj so snazenim prestali, toz by bolo divne keby sa z tej kvapky zadarilo. Ale vysli mi vcera a dnes pozitivne ovu testy, som dnes 12 DPO a mrchu cakam v piatok...budu to dlhe hodiny cakania, ale inak to nejde 😎
@tamarka9 aha...tak sa musi najprv vyliecit lebo neviem ci potom aj spermie niesu pomalsie ked je chôap chory..ale toto neviem naisto. ahaa tak super ked ti vychadzaju ovu testy. ja budem az v nedelu 12 DPO.. a kolo buduceho vikendu by mala prist mrcha.. tiez cakam..ze co..
Žienky moje, ja vás zajtra dočítam, keďže dnes som mala kľud v posteli a teda aj zajtra plánujem, ale už sa vám budem viac venovať. Špinenie ustalo, resp. už je to len taký bielo-žltý výtok, takže Dufík asi zabral a aj Ascorutin, idem si teda dať nočného šlofíka, hádam bude do rána všetko ok.
@senselinka Zuzanka, ráno budem na teba myslieť intenzívne, aby bola v brušku fazuľka aj so srdiečkom, drž sa !
DOBRÚ NOCKU 🙂
@senselinka moja aj ja idem zajtra k lekárovi tak budem na Teba mysliet ja idem na 9 a budem sa ponahlat domov aby som si prečítala ako si dopadla drzme sa!!!
Dobré ráno, pekný deň všetkým🙂! Min.. týždeň sme mali urologický, tento gynekologický. TTakže baby moje, držím pevne palčeky, nech je všetko v najlepšom poriadku. Myslím na vás a čakám report.
Spermo-granko č.1 úspešne vypité🙂. Dnes pripravujem ďalšie na zajtra ráno. 😀
@monika541 ahoj, dakujem za záujem, no už jej je lepšie, v nedelu sme boli na pohotovosti, objavila sa totiž krv...našťastie svokra kedže je zdrav.sestra sa radila s inou lekárkou a tá nakázala hylak kvapky, hned sme jej začali dávať a upravilo sa to, lebo liečba od našej lekárky nejak nepomáhala
ale od včera moj mm hnačkuje a teplotuje, len je taký tvrdohlavý že si nedal povedať a dnes šiel do práce namiesto k lekárke, tak som zvedavá ako to zvládne 😒 a ty ako? čo nového?
dobré ranko kočky ja pôjdem do sprchy oblečiem sa a o 8 vyrázam, tak na mna mysliete ked prídem okolo tej 10 ozvem sa
@inngrid každé ráno mm pije granko a včera sme sa tu zhodli, že keď ho neviem 'prinutit' na branie vitamínov,tak mu ich primiešam do granks. Rozdrvila som mu v maziariku kys.listovu na skúšku, ci ma odhalí. Keď budem v meste kupim potravu pre spermie, musím to snaženie poistiť aj takto.
@huncut mal by to byť vit.E, zinok a selén, podporujú tvorbu spermií a ich pohyblivosť. Som bola v utorok u gyn, že vyše roka nič, tak chcel hneď mm na spermiogram poslať. No on to odmieta, tak mu idem poza chrbát vylepšiť zdravie. Aj keď to odo mňa vôbec nie je pekné, ale mm by vit.nejedol.
dievčence tak idem, len som chcela že som práve bola na toalete a mám krásny ťahavý hlien 🙂 teším sa dnešný deň verím, že bude lepší ako včera 🙂

@tamarka9 šamaniť budem kým bude v práci, nesmiem byť pristihnutá pri čine🙂. A trsať môžme spolu s Aničkou, tej netreba 2x hovoriť 😀