icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

huncut
31. okt 2013

@monika541 vetu tak je totálne vyšťavená...juj ešte to asi nieje v poriadku lebo aj teraz toľko naložila...juj neviem čo to je za viroza ale veľa detí teraz hnačkuje 😖 a manžel, juj ten si myslím príde až večer on je v tomto tvrdohlavý, ked povie že vydrží tak vydrží

zuzik_24
31. okt 2013

Dobré ráno dievčatá, včera som bola zavalená prácou, už sa mi nepodarilo ani čítať ani reagovať na Vaše príspevky, snáď to dnes trošku doženiem 🙂
Pekný dník želám 🙂

zuzik_24
31. okt 2013

@monika541 krásne zoznámenie, veľká láska 🙂

monika541
31. okt 2013

@huncut keď zistím, dam ti vedieť. On vo všeobecnosti má k liekom odpor a k dr. Keď som mu povedala, že idem k dr,normálne sa urazil. Tak sa hrám na čarodejnicu 😀.

meranti
31. okt 2013

@monika541 ty carodejnica..som na teba pysna 😉 😀...nic zle nerobis,nepodavas mu jed ale vitaminy,ktore mu ublizit nemozu....keby sa moj muz postavil k tomu tak,ze ani za svet to jest nebude,zachovala by som sa tak isto ako ty a davala mu to na tajnasa 😀

zuzik_24
31. okt 2013

@voskovka ahojček, je mi veľmi ľúto, že sa bábo v brušku neudržalo... 😔 Viem, že Ti musí byť dosť ťažko teraz, ale ver, že tretie dieťatko mať budeš, no neskôr... Máš dve krásne detičky, ktoré sú zdravé, teš sa z nich. Držím palce, aby si sa čím skôr postavila opäť na nohy a bola silná na ďalšie snaženie sa o bábo... Chce to len čas, prajem Ti veľa síl a posielam objatie, držkaj sa.

monika541
31. okt 2013

@huncut len či si vzal gate na prezlečenie 😀 . No chlapi tvrdohlaví, mohol byť radšej s vami doma ešte si to zhorší. Tu už len trpezlivosť.

neila
31. okt 2013

dobré ráno, tak dnes silno myslíme na Ingrid a Zuzku a všetky fazuľky a dúfame, že budú iba dobré správy...včera tu bol naozaj nejaký blbý deň...

monika541
31. okt 2013

@meranti počkaj, sa mi to ešte zapáči a budem mu tam všeličo mixovať. Budem nezastaviteľná 😀 . Ten bude taký zdravzdravý, že mu tu ešte v stovke bude strašiť😀.

meranti
31. okt 2013

@monika541 😀 zlata...no ja som svojmu vcera povedala v zapale zlej nalady (asi PMS), ze ked sa to teraz nepodari tak mu kupim vitaminy a bude ich brat ci sa mu to paci alebo nie....som bola taka startnuta ze sa nezmohol chudak ani na slovo a len prikyvol ze dobre 😀....tak to ako kde sme?ja sa mam trapit a neviem co a pritom aj on chce dieta a neurobi pre to nic?....som povedala ze nic viac od neho nechcem len aby kazde rano pekne krasne prehltol jednu pilulku,to snad zvladne 😀

zuzik_24
31. okt 2013

@senselinka ahoj Zuzanka, včera som už nestihla zareagovať na Tvoj príspevok... Je mi ľúto, že ste sa s m pohádali, ono to napätie okolo tehu a všetkého ostatného je dosť silné, skrátka ste obaja vybuchli... Mrzí ma to, chlapi sú v tomto o dosť menej citliví ako by sme od nich čakali a chceli... A možno je to ich "spôsob" ako sa vyrovnať s problémami a starosťami...poznám to z vlastnej skúsenosti... Keď majú o ženu strach, riešia to "po svojom" a myslia si, že je to normálne... To, že nám to ubližuje, si vôbec neuvedomujú...
Preto Ťa prosím, aby si teraz kvôli fazuľke v brušku zostala kľudná a pokojná, tak ako Ti to najviac pôjde, dobre? Určite sa udobríte alebo už ste sa od včera udobrili, ak nie tak určite to čoskoro bude dobré. Buď silná, máš v brušku život, ktorý Ťa potrebuje kľudnú a vyrovnanú. Chlapi sú sebci prvého rangu, to vieme už celé tisícročia... Veľa vecí od nich zabolí, zraní, no zároveň sú nám oporou aj keď si to možno v týchto situáciách nedokážeme pripustiť. Spomeň si na situáciu z nemocnie, to s tými ponožkami, no to môže urobiť len chlap, ktorý miluje... A to ten Tvoj Ťa miluje určite. 🙂 Držkaj sa Zuzanka, sme tu pre Teba, ok?

zuzik_24
31. okt 2013

@simca1989 to mi je moc ľúto... určite sa čoskoro podarí, nebuď smutná...

zuzik_24
31. okt 2013

@tinka1003 krásny chlapček, krásna torta, no podarili sa Ti... aj Kubko aj tortička 🙂

monika541
31. okt 2013

@meranti mne sa ho večer podarilo uzemniť, keď som "po" zaujala pózu podľa doktorovych inšinštrukcií, že čo to nacvicujem. Tak som mu povedala, nech je rád, že som ho nepislala hladkať sa na urológiu. Nikdy som mu tak rýchlo nezavrela pusu😀. Vydržal 15 min.🙂. Normálne som to stopla😀.

meranti
31. okt 2013

@monika541 😀 ach,muzi muzi...vidim, ze su vsetci svojim sposobom rovnaki 😀

huncut
31. okt 2013

@monika541 no super , tak držím palce nech čarovanie zaberie 😉

huncut
31. okt 2013

@monika541 no teraz som mu volala, že ma teplotu trošku a dal si tabletku... ale domov sa nechystá, som sa ho pýtala čo mu mám variť lebo si nakázal guláš, lenže pri tejto hnačke len dietku bude mať a hotovo, lebo aj zajtra ide do práce a musím mu zbaliť obedík

zuzik_24
31. okt 2013

@monika541 No Ty si ale šikovníčka jedna, daj vedieť, či to vypil 😀

tamarka9
31. okt 2013

@zuzu1104 ahoj moja, tak ja som si dnes zase robila ovu test,a le uplne rovnaky ako vcera, ciarka tam je, dobre ju vidiet, ale nie je vobec silnejsia ako kontrolna, dokonca jemnulinko menej cervena. Zajtra mam dostat ms tak uvidim. Ale vcera ma strasne tahalo a pichalo na pravej strane, normal ze aj dve hodiny silno a dnes uz nic, aj PMS zmizli, uz vcera ma menej bolelo brucho a dnes uz vobec, tak ti poviem ze dopletena som, uz mi asi neostava ine len cakat co sa stane...

tamarka9
31. okt 2013

@inngrid no podla toho hlieniku a vsetkeho myslim ze prides s dobrymi spravami 😉 drzim silno palce aby to tak bolo!

zuzu1104
31. okt 2013

@inngrid @senselinka srdiečka, myslím na vás, nech všetko dobre dopadne 🙂

zuzu1104
31. okt 2013

@huncut Ahoj moja, zo srdiečka ti ďakujem 🙂, na kontrolu idem o dva týždne, resp. asi pôjdem, keď mi dojdu tabletky a to mi vychádza na 8.11, takže ešte uvidím.
A vy sa máte so Sofi ako? Už ste zdravé?

zuzu1104
31. okt 2013

@huncut Ahoj moja, zo srdiečka ti ďakujem 🙂, na kontrolu idem o dva týždne, resp. asi pôjdem, keď mi dojdu tabletky a to mi vychádza na 8.11, takže ešte uvidím

zuzu1104
31. okt 2013

@monika541 že potravu pre spermie, sa rehocem, ty si maska 😀

monika541
31. okt 2013

@zuzu1104
@zuzik_24 vyzerala to v hrnčeku tak, ze všetko vypil🙂. Ďalší koktejl dám do čaju s medom😀

huncut
31. okt 2013

@zuzu1104 no Sofi je už na tom kúsok lepšie aj ked dnes zasa dosť nakakala, v nedeľu sme skončili na pohotovosti...no od kvapiek Hylak sa jej to upravilo a neteplotuje už...no lenže manžel to asi schytal lebo včera teploty a vkuse behal na vécko :( ked je taký tvrdohlavý že šiel do práce aj v takom stave 😒

tinka1003
31. okt 2013

Dobre ranko,
prisla som len kuk, ci senselinka nepisala, myslim na nu od vcera...dufam, ze je vsetko ok.

Dnes cestujeme do ciech a mame bohaty vikendovy program tak neviem ci sa ukazem, kazdopadne rano som si robila test (24DC, 9DPO) a je tam dusik. Zatial sa netesim dopredu, vraj Pipeno testy zvyknu duchovat a mozno mi len sibe a vidim, co chcem vidiet. A teplota mi poklesla o 0,2 oproti vcerajsku a mam PMS.

Majte sa pekne dievcata.

monika541
31. okt 2013

@tinka1003 Šťastný návrat domov a v pondelok chcem vidieť dvojciarkovy tehu testik🙂.

meranti
31. okt 2013

@tinka1003 juuuuj,drzim silno palce,nech ten dusik nebol len plany poplach...ja som dnes 22-23 DC (ani poriadne neviem,lebo 9.10 som zacala len tak spinit a az 10.teho sa mi spustila mrcha) a testovat planujem asi az utorok 5.11.,ak do vtedy samozrejme nedojde mrcha :(....cas tento mesiac mam pocit,ze sa vlecie jak sopel...inokedy mi tak rychlo zbehne mesiac a teraz je to cista katastrofa :(

tinka1003
31. okt 2013

@monika541 sa tu sulam na tebe a spermogranku 😀 😀 😀 Ale suhlasim, ked je taka tvrda hlava a neda sa inak, tak co s nim.

@inngrid som zvedava na vysledky, podla mna je ovulka velmi velmi blizko. Pozerala som svoje testy a 12DC som mala uplne cisty test, 13DC slabunka ciarka a 15DV uz pol pozitivny.