icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
30. okt 2013

@tamarka9 šamaniť budem kým bude v práci, nesmiem byť pristihnutá pri čine🙂. A trsať môžme spolu s Aničkou, tej netreba 2x hovoriť 😀

tamarka9
30. okt 2013

@monika541 tak toto ak sa nepodari, tak uz nic, dokonaly plan 😉

tonjadabik2
30. okt 2013

@tamarka9 ja si myslim ze hej.. uz nechodim spavat s teplomerom hehe 😀 nesexujem na datumy.. 😀 aj ked len kuknem kedy mam plodne dni a ovulku ktoru mam aj tak inokedy isto posunutu..kedze mam dlhy cyklus.. jasne ze sa snazime si pomahat. a ty si ako na tom?

tamarka9
30. okt 2013

@tonjadabik2 no ved aj my sme len tak skusali ked sa nam zdalo ze by mohlo byt a potom manzel ochorel bral silne lieky a doteraz nie je zdravy, takze sme aj so snazenim prestali, toz by bolo divne keby sa z tej kvapky zadarilo. Ale vysli mi vcera a dnes pozitivne ovu testy, som dnes 12 DPO a mrchu cakam v piatok...budu to dlhe hodiny cakania, ale inak to nejde 😎

tonjadabik2
30. okt 2013

@tamarka9 aha...tak sa musi najprv vyliecit lebo neviem ci potom aj spermie niesu pomalsie ked je chôap chory..ale toto neviem naisto. ahaa tak super ked ti vychadzaju ovu testy. ja budem az v nedelu 12 DPO.. a kolo buduceho vikendu by mala prist mrcha.. tiez cakam..ze co..

zuzu1104
30. okt 2013

Žienky moje, ja vás zajtra dočítam, keďže dnes som mala kľud v posteli a teda aj zajtra plánujem, ale už sa vám budem viac venovať. Špinenie ustalo, resp. už je to len taký bielo-žltý výtok, takže Dufík asi zabral a aj Ascorutin, idem si teda dať nočného šlofíka, hádam bude do rána všetko ok.
@senselinka Zuzanka, ráno budem na teba myslieť intenzívne, aby bola v brušku fazuľka aj so srdiečkom, drž sa !
DOBRÚ NOCKU 🙂

inngrid
30. okt 2013

@monika541 šikulka 🙂

inngrid
30. okt 2013

@senselinka moja aj ja idem zajtra k lekárovi tak budem na Teba mysliet ja idem na 9 a budem sa ponahlat domov aby som si prečítala ako si dopadla drzme sa!!!

monika541
31. okt 2013

Dobré ráno, pekný deň všetkým🙂! Min.. týždeň sme mali urologický, tento gynekologický. TTakže baby moje, držím pevne palčeky, nech je všetko v najlepšom poriadku. Myslím na vás a čakám report.

Spermo-granko č.1 úspešne vypité🙂. Dnes pripravujem ďalšie na zajtra ráno. 😀

huncut
31. okt 2013

@monika541 jej, krásny príbeh, úplná romantika 😉

monika541
31. okt 2013

@huncut Ahojky, už je Sofi zdravucka?

huncut
31. okt 2013

@zuzu1104 juj moja, veľmi sa teším s tebou že je všetko v poriadku, teraz len dodržiavať kľudový režim nech je fazuľke v brušku dobre, objaví sa aj srdiečko neboj... myslím na teba...kedy ideš nabudúce na kontrolu?

huncut
31. okt 2013

@monika541 ahoj, dakujem za záujem, no už jej je lepšie, v nedelu sme boli na pohotovosti, objavila sa totiž krv...našťastie svokra kedže je zdrav.sestra sa radila s inou lekárkou a tá nakázala hylak kvapky, hned sme jej začali dávať a upravilo sa to, lebo liečba od našej lekárky nejak nepomáhala
ale od včera moj mm hnačkuje a teplotuje, len je taký tvrdohlavý že si nedal povedať a dnes šiel do práce namiesto k lekárke, tak som zvedavá ako to zvládne 😒 a ty ako? čo nového?

inngrid
31. okt 2013

@monika541 a z čoho pozostáva to spermo granko? 🙂

inngrid
31. okt 2013

dobré ranko kočky ja pôjdem do sprchy oblečiem sa a o 8 vyrázam, tak na mna mysliete ked prídem okolo tej 10 ozvem sa

huncut
31. okt 2013

@inngrid myslím na teba, potom čakáme info

monika541
31. okt 2013

@inngrid každé ráno mm pije granko a včera sme sa tu zhodli, že keď ho neviem 'prinutit' na branie vitamínov,tak mu ich primiešam do granks. Rozdrvila som mu v maziariku kys.listovu na skúšku, ci ma odhalí. Keď budem v meste kupim potravu pre spermie, musím to snaženie poistiť aj takto.

huncut
31. okt 2013

@inngrid fúha skáče ti teplota, to každý cyklus máš takýto?

huncut
31. okt 2013

@monika541 😀 😀 😀 že potrava pre spermie a z čoho pozostáva?

inngrid
31. okt 2013

@huncut neviem meriam sa prvý krát, idem práve k lekárovi na 9 ze mam velké vykyvy a skáče mi teplota či mam folikul pekny a či budem ovulovať lebo z tohoto nič neviem

inngrid
31. okt 2013

@monika541 ja som niečo postrehla včera o tej kyseline listovej a to si akú mala ked si ju drvila?

huncut
31. okt 2013

@inngrid no ved to že skáče dosť, ale zasa každá žena má inú teplotu, ja npr. mám najnižšiu 36,3

inngrid
31. okt 2013

@huncut ja mam najnižšiu 35,5 a najvyšia bola včera 36,1 vačšinou som tak 35,7 sa citim taka podchladená oproti ostatným 🙂
ale vykyvy môžem mať aj z mojej choroby mam autoimunitné ochorenie imunutia nie je ok tak neviem uvidim čo mi dnes povie

monika541
31. okt 2013

@huncut mal by to byť vit.E, zinok a selén, podporujú tvorbu spermií a ich pohyblivosť. Som bola v utorok u gyn, že vyše roka nič, tak chcel hneď mm na spermiogram poslať. No on to odmieta, tak mu idem poza chrbát vylepšiť zdravie. Aj keď to odo mňa vôbec nie je pekné, ale mm by vit.nejedol.

monika541
31. okt 2013

@huncut to vás to bruško riadne trápi. Chudatko Sofinka, asi je aj unavená z toho. Mm máš asi o chvíľu doma z roboty. ale dospelý aspoň vie, čo sa s ním deje.len aby sa to tebe vyhlo.

monika541
31. okt 2013

@inngrid v takých malých oranžových tabletkách je t KL. Drvim aby sa to v granku stratilo a hádam aj rozpustilo. Ba som taká zvedavá, čo ti dr povie. Budeme s anik vonku na teba myslieť🙂.

inngrid
31. okt 2013

dievčence tak idem, len som chcela že som práve bola na toalete a mám krásny ťahavý hlien 🙂 teším sa dnešný deň verím, že bude lepší ako včera 🙂

huncut
31. okt 2013

@inngrid no to som aj ja zvedavá aké informácie napíšeš, držím palce

huncut
31. okt 2013

@monika541 no to aj ja svojmu mm dávam, lenže chlapi sú lenivý, musím mu ja dávkovať vitamíny, inak by zabudol...takže to dosť fláka čo ma hnevá 😖 no ak chcete mať mimi tak aj manžel by mal spolupracovať, prečo odmieta?