Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
srdéčka moje šicko je v porádku
folikul má 16 mm ešte nepraskol , kazdé dva dni dozrieva o 2-3 mm takze to o 2 dni budem mat tych 20 určite to je ževraj uz super velkost , nič nenasvedčuje ze by ovulácia byt nemala
iba mi povedala ze uz som za mesiac druhá pacientka ktorá ma autoimunitné ochorenie a meranie BT jej nefunguje
takže sa tym nemam moc trápiť takze dievčence moje víkend je náš tak či tak 🙂 uz sa teším na mm 🙂
@huncut tak hlavne aby zabrali, malá to nejako prežije 🙂
Počuj moja, ma tak napadlo, keď si bola na kontrole u gynekológa, tak ti nespomínal, že máš maternicu otočenú do zadu? Lebo väčšine mamičiek sa maternica po pôrode otočí a potom musia skúšať plodiť druhé mimčo v inej polohe. Nám veľmi pomohla poloha od zadu a aj Monči doktor v utorok nakázal polohu od zadu
@zuzu1104 no ja mám maternicu dozadu o tom už dávno viem...aj to že najlepšia je poloha odzadu...a po sexíku treba chvíľku poležať na bruchu s podloženým zadočkom, stále sme to tak praktizovali ale tento cyklus som sa nato vykašľala a sexíkovali sme ako sa nám páčilo... uvidíme teda ako to dopadne, drž palce 😉
ahojte dievčatá moje zlaté, ani nečítam, čo ste tu všetko popísali, hneď vám idem napísať, lebo viem, že na mňa hrozne myslíte a že sa už neviete dočkať 😉
Takže bábätko je v brušku, vačok má 4cm a miminko 8mm, hmýrilo sa mu tam už aj srdiečko, ešte to nebolo nejaké brutálne, ale bolo to vidno, aj ja som to dokázala rozoznať 😀 Lekárka povedala, že všetko zodpovedá prebiehajúcemu 7tt a veľkosť je 6+5 tt a ja keď si dám vyrátať na http://tehotenstvo.academy.sk/, tak mi vychádza presne 6+5 a je tam aj priemerná dĺžka bábätka v 7tt a to je 3mm, takže sme ešte trošičku väčší 🙂
Hrozne sa mi uľavilo, aj keď ako aj sama lekárka povedala, ešte nemáme nič vyhraté, ďalší UZV je 8.11. a potom o 10 dní ešte jeden a až potom nás "vypustia do sveta", ako povedala pani doktorka. Ale bola hrozne zlatá a dala nám aj fotočku, ani som nič neplatila, tak si ju asi ideme hneď zarámovať 😵
Takže tak, idem si ľahnúť, v noci som toho veľa nenaspala, ale to vám asi vysvetľovať nemusím...
Ďakujem za všetky pršteky, modlitby, pozitívne myšlienky, za to, že ste! A že sme tu pre seba 😉
@senselinka cmux cmux cmuc moc sa teším som v čakárni na Teba na Vás myslela dnes je krásny den 🙂
@senselinka jeeeej zlatko moje, tak vidíš, my sme ti to vraveli, že bábätko je v poriadku. To je krása, ja sa tak teším, supeeeeer, prajem hlavne veľa zdravíčka aj tebe a aj drobcovi. Joooj krásny deň je dnes, si videla prvý raz svoje bábätko so srdiečkom, konečne. 🙂
@senselinka supeeeeer super spravicka tak sa len opatruj 🙂
@senselinka oddychuj moja, je to parada ze vsetko je v poriadku, uvidis ze to bude dobre tentoraz a nadalej na teba myslime. No dnes sa to tu konecne rozbehlo s dobrymi spravami, snad len vcera bol taky blbec den a uz zase to vsetko dobre pojde 🙂
@senselinka huráááá! HHuráááá! Veď ani ja som kvôli tomu nemalhla spať. Teším sa nesmierne.🙂! Ja som si pri prvom sone aj poplakala, nielen že som vážne tehu, ale aj žeje to ok🙂. Najkrajšiu fotku máš🙂.

@meranti presne moje slova vlecie sa to ako sopel. Ja uz by som bola aj rada nech dostanem, mna strasne ubija ze neviem na com som 😠 ale samozrejme by ma viac potesilo keby cakam cakam a nic, take cakanie uz po termine by som aj zobrala 😉