Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 keď si zuzka @senselinka oddýchne, pošlem ju na poštu s tými tabletkami pre môjho tvrdohlavca. Keď už tu ritku do neba večer mámvystrkovať, nech sú aj plavci riadne akční 😀 !
@senselinka SUPEEEEEEEEEER! Juuuuj, ako sa tesim 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@inngrid no paradka, takze je vsetko ok a hor sa na snazenie 😉
Ake dobre spravicky dnes 😵
No čauko,moje zlaté 🙂
Včera som už nepisala,bolo mi strašne zle 😝 Nahána ma chrípka,sopliky,hlavy bôl ☹ Včera som bola u doktora,ale keď videl v akom som stave(oči červene,nosisko bordovy,stále som kychala) tak ma preobjednal.ledva som došla domov ☹ dnes už lepšie,ale hlava boli,takže cajikujem od rána.Ale už som to čakala,že ochoriem,nebola som chorá 3roky,takže super 🙂 Čo to tu čítam,jooj,zle zle zle...Ale už som TU,aby som vás rozveselila 😀 Keď som šla včera od Dr. v čakárni sedel taký malý čert,kulal pomne,ako kychalm,a keď som potom odchádzala,tak som začula,že vraví mame"Tá teta asi veľa pije ked má taký nos červený" 😀 no koniec 😀 Baby,takže dnes chcem počuť samé pozitívne správy,jasné? Senselinke gratulujem ,jej tak to je super,že srdiečko už počuť 😀 Držím palceky 😉
Krasny dník 😉
@danielka20101989dadus júúúúúúúúú Danuška take krásne počasie a ty chodá ako je toto možné to ja neviem 🙂
každopádne sa nám prelieč chore snazilky sú žiadne snazilky 🙂 nech si pekne naša ukázková snazilka 🙂
@zuzu1104 som rada, že som pobavila🙂. To keby si dnes videla Aničku ako vonku tancovala keď dedinský rozhlas hral. Babky vonku nechápali😀. Len ma teraz jemne hnevá pri jedle. Ale držím sa a nenerváčim. Sme sa s mm dohodli, že jej to v puberte zratame. Bude mať zaracha, že v ranej mladosti jesť nechcela 😝 .
@danielka20101989dadus a mne pomaha okrem C-čka aj take ze cesnak cibula a mm teplo 🙂
@zuzu1104 Zuzanky,teším sa,že sú fazuľky ok,však ja vam to stále vravím,že tentoraz to bude tak,že tu onedlho budeme šampanske buchat,zatiaľ co vy budete na sále rodiť :- N :- ) 😅 😅 Takže klidek,nôžky na gauč vyložiť a šup šup oddychovať 😉
@danielka20101989dadus drahý ťa slabo zohrieval a takto si dopadla. Ccc... poriadne to vylež. Som sa aj včera čudovala, či si takáprac.vytazena, keď nepíšeš. Som si či nedobiehaš resty z minul.. týždňa, keď si viac času trávila na wc ako v kancliku🙂. Skoré uzdravenie!
teším, teším, teším sa z Vás Zuzka aj Ingrid 🙂))) hneď mám krajší deň 🙂...ja som už po mrške, včera drahý zaspal, ale dnes mu spať nedám, trénovať sa musí...
Monika, ty si s tým spermogrankom zabila... 🙂))) ja sa na tom bavím od včera, ale keď som si dnes prečítala, že si ten lektvar aj pripravila, skoro som odpadla 🙂)))
@monika541 ano ano, je ochranca tehotnych žien aj žien ktoré majú problem otehotniet 🙂
http://www.dmc.sk/pasik/modlitba.html
píšu neplodných a problémových rodičik a poznám kočky čo má uplne ze vymodlené dietatko 🙂 tak ja sa k nemu tiež modlim teraz som sa aj za Zuzku a Senselienku k nemu modlila aby fazulky boli ok a modlím sa aj za teba mna dalšiu Zuzku Tamarku Danku........aby nám priniesol zdravé babatka 🙂 takže ak senselinkino babatko prezijem dám ruku do ohna ze to bude aj vdaka nemu 🙂
lebo ešte sa zatu fazulku podla mna nik tak nemodlil ako ja som 🙂
@inngrid
Rozkaz,madam 😀 😀 😀
@monika541 jaaaj,ty 😀. Nie,ja stíham aj robiť aj vás sledovať,nič nezanedbavam 🙂 No,veď,presne,málo má hrial,dnes mi sľúbil,že sa spolu vypotime,uvaríme vínka a budeme potit bacily 🙂 🙂 🙂. V sobotu budem tip top,.No ale ja som chorá od malíčka,ale iba ak na hlavu 😀 😀 😀 hádam nevadí 🙂 Dnes ale máme krásny deň 🙂
@danielka20101989dadus dnes je uplne krásny den 🙂 som z neho ako lečo vysmiata 🙂
@inngrid
Si myslís len Ty!!! 😀 Ja som tiez modlila veľmi veľmi veľmi za Zuzky a za nás ostatné,čo ešte stále snažíme...A ja viem že ja tou mojou papulkou dačo aj vybavím 😀 takže teraz si na rade Ty,potom ja,Zuzka,monca a tak ďalej 😀 😀 😀 .Ta už musíme dačo zbuchat 😀
@danielka20101989dadus ta ved tak som myslela, ze tolké sme sa modlili ze by to bol čert dlzen ak by fazulky neprezili
fúúúú tak s Tebou musím byt za dobre pozerám kámoška velka prevelka lebo tak ty ked vies hocičo vybaviť ta kporposím najbližší cyklus fazulku pre Innušku a uz som ti hovorila ako ti to dnes svedčí? 🙂🙂🙂🙂🙂
@monika541 tak potom daj info čo si v tej lekárni kupila ked okupim aj ja 🙂
a inak potešil sa mm z informácie ze odteraz cez ovu len sex zo zadu? 🙂
hej hej pozri to ja som sa dostala k tomu Dominikovi dávno mam aj jeho pásik aj prívesok a modlim sa niekolkoktár denne tieto modlidby ved musím 🙂
snád nikomu tu nevadí ze to tu rozoberám, lebo nie asi všetky sme tu veriace 🙂
@inngrid ako najbližší cyklus? už teraz! takže @danielka20101989dadus šup šup, pekne za Inuš poprosiť🙂. my sme to s mm asi prešvihli, lebo na sone bol v utorok len prasknutý folik, tak asi zbehnem do obchodu veci na ms kúpiť. 😝
@inngrid
😀 😀 😀 Svedčí? Kapem od smiechu 🙂 ( nos červený ako angorak oči pucim od kychania) Ale máš pravdu,svedčí mi to,veď som nejaka herečka 😀 nebudem ti protirečít 🙂 Inus,ty vieš človeka rozosmiať 🙂
@monika541.
Áno,áno,newiem čo tá Inus trepe,ze buď.cyklus,asi je hladná,Inus spapaj niečoo,lebo taras od hladu 😀 .,to už teraz by malo byť,ale bolo mi povedané,že je objednávka zaregistrovaná,takže len vyčkať ,za prípadne meškanie sa vopred ospravedlňujem 🙂 Jasné,ideme na 😀
@monika541 tak ale zase zalezí kedy praskol , prasknutie znamená ze prebieha ovulácia ešte po prasknutí máš pár dní tehu ak to boo v utorok dnes je štvrtok ešte máš plodné dni moja 🙂 aké prešvihli šup šup ešte dnes je len 2 den 🙂
@danielka20101989dadus ta potrebujem byť s tebou za dobre nie? čo tam po nose a očoch hlavne ze je to všetko symetrické všetko na svojom mieste a vies ze zeny su najkrajšie ked sa usmievajú tak čo 🙂

@inngrid skvelééé 🙂