Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid
Ja som symetricka až až 😀 😨D 😀. jasné,treba sa usmievať veď keď sa mracis,budeš mať vrásky 😀 tá ja sa stále chechcem,a nebudem mať 😀
Noo,neboj si na rade,ešte predomnou,tak klidek 😀 znásilni večer chlapa ešte je času dosť 😉
@llenulka
Jeej,aká zlatá 🙂
@inngrid mm to vyhovuje z každej strany🙂. len nie vždy sa mu chce, ale ešte sa mi darí úspešne ho hecnúť. len nech to vyjde čím skôr, lebo už to aj mne pripadá, že sme spolu hlavne kvôli plodeniu, nie pre radosť z pohybu🙂. ale to sa spraví, keď nám to zakážu, bude ešte vzdychať za časmi, kedy musel🙂
kúpim mu vit. E, Zn a selén a senselinka mi poslala stránku http://www.docsimon.sk/tovar/swiss-energyman-li..., tak asi aj to skúsim. najskôr preštudujem, aby som ho náhodou nepredávkovala🙂
@llenulka ahoj, až som mala také pekné zimomriavky🙂. ďakujem🙂. ty si už vo fáze čakania na prvé bublinky od bábätka, už to budeš čoskoro cítiť. prvý krát som našu aničku cítila už 17tt + 2, bolo to večer a úplne krásne. také naše súkromné, pretože to nikto iný okrem maminky nemôže cítiť. vychutnávaj si toto krásne obdobie.
@danielka20101989dadus sa teraz na nho teším 🙂 chudák ani nevie čo ho doma čaká 🙂
rano sa ma pyta kam idem mu budem na nos vešat ze folikul si skontrolvoať
tak ale jeho to prejde ked prídem ho asi medzi dverami znásilnim 🙂
@monika541 vies čo u nás to viac silim ja ako on ak mam byt uprímna snazím sa teraz kazdy druhy den mat sex 🙂 a to sme nemavali takze ze 4X do tyzdna on je zatial v pohode neprotestuje I ked niekedy ked chcem 2-3x cez víkend či ešte nemam dost a ti poviem teraz som taka nazhavená ze nemam 🙂 inokedy mi stačilo mne to plodenie normalne zachutilo 🙂
@inngrid včera sme to poistili aj so zadkom do neba, uvidím, ale som hlavne rada, že mám vôbec dáku ovulicu. zvyšok je však aj na mm, preto som začala čarovať s jeho grankom. mne raz zapotila moja drahá svokra, že mm mal kiahne až na strednej, tak si myslím, že v tom môže byť problém. ale chlap si to jednoducho nechce priznať. tak mu treba pomôcť. kto chce kam, pomôžme mu tam. a basta!
@inngrid
😀 to ako u nás,môjmu tiež nevravím prečo idem zas k Dr.,aj tak newie čo je folikul,takže ho nechávam tak.Juuj,tak len naňho,hehe 😀
@danielka20101989dadus ženy moje a to ja som mala obavy ze to len ja robim toto s mojim mm som taka ze moc s kamoškami o našom vztahu nerozprávam pride mi to ze sa to nepatrí aj sa miestami hanbim ale ja viem ze on vie lebo aj ked som si ten teplomer kupila pyta sa ma či sa idem merat a ja ze nie ale on sa usmial a ked mi ho našiel po tyzdni tak ze tak nemerame sa nememerame čo a bolo dodebatované
neriešime spolu tieto veci
ale vidim ako moc by chcel a ja tiez
@danielka20101989dadus ale fakt, oni vôbec nič z tej biológie už nevedia. ako ten môj už má nárok mať aj zabudnuté, ale trochu iniciatívy a samoštúdia by im neuškodilo. ale čo, hlavne že sa občas trafia a vedia čo robiť🙂
Caute baby co nove? ja mam dnes 9 DPO a 23 DC taze mam chut si spravit test..ale radsej este pockam pre istotu aspon do zajtra alebo do nedele aj ked pochybujem zeby sa zadarilo.. ked sa uz tak dlho snazime.. a vy ako co nove???
@inngrid
myslim, to ano..prve babo nam trvalo rok, potom sme museli 3 mesiace pauzovat po potrate a potom tri mesiace snazenia a vyslo to
TAKISTO SOM MERALA TEPLOTU,ROBILA OVULACNE TESTY a riadili sme sa presne plodnymi dnami..to boli prve tri mesiace,ked nic..a potom prisiel mesiac,ked sa nam vdaka okolnostiam nedalo byt spolu na ovulku,iba STYRI dni pred a tyzden po! Ten mesiac som uplne zahodila nadeje a nakupila vlozky a tampony na ms..ale neprisla! a predtym sme presne na ovulku boli spolu (potvrdena lekarom,plus ja teplotou a testami) a ked sme neboli,tak si spermijky pockali..chapete to? 🙂 cize nevzdavat to ani v jeden mesiac babulky
@danielka20101989dadus 🙂
@monika541 joj,no tesim sa a dufam,ze to rozoznam 🙂 vychutnavam,ale tiez to ide pomalicky od poradne do dalsej poradne..clovek,ked sa snazi caka a potom zase len caka,kym sa konecne babo narodi :D
@senselinka jej teším sa s tebou že je všetko v poriadku a silno držím palce nech všetko dobre dopadne a budeš môcť objať svojho drobčeka
@inngrid
Presne,Inus,ja ani nemám doma moc kamarátiek,som sa presťahovala cca 2roky do zadu,mám jednu stálu,ale chápes ona rieši uuuplne iné veci ako ja.(frajerov,školu,atď) a tu sa nehanbíme sa vykecat,čo si budeme hovoriť,je to super tak otvorene povedat čo cítis,a ešte keď ti príde kopa povzbudívych správ od týchto strig 😀 tak je to na nezaplatenie 🙂 no a našim polovičkam to budeš darmo v vysvetľovať,však vieme ako s natom,si myslia,že hop na ňu a je to 😀
@monika541 🙂 ale cosii,oni vedia akurát že chlapci majú pipuk a dievčatá vaginy 😀 aspoň ten môj,keď som sa k nemu raz tulila,že dráhy mám ovulaciu,nemáš chuť,tak on,že čosi,ja na červenú nejdem. .Chmulo,si myslel,že ovulacia sa rovná menstruacia,no nezabi ho 😀
@tonjadabik2 tak ja som dnes bola u lekára lebo ovu testy stale duch teploty mi lietajú hore dole mam potvrdený 16 MM folikul takze čakam na ovu najbližšie 2-3 dni tak som rada beriem to ako uspech č. 1 🙂
takze cely víkend sa od mm nehnem he
@llenulka vďaka vdaka ja nezvdávam len vies som bola trošku zmatená lebo fakt mne aj teploty lietali ani ovu test nič neukazuje tak a som uz 4 cyklus po vysadení tak som mala obavy min. mesiac špinenie počas ovu tak som radšej išla k doktorovi ale neboj nič snazíme a ukecávame našich muzíčkov ako vieme 🙂
@danielka20101989dadus no inak ja aj mam kopec ludí okolo seba a mam aj priatelky ale neviem vačšinou mam ten pocit ze som ten poslucháč pri tych problémoch aj ked ma to tniekedy velmi trapi ale tak to vnímam ze skôr počúvam ako hvoorím a ked pride na reč hovorenie neriešim tieto veci tak ešte ze tu mám vas na mk _🙂
a kam ste sa prestahovali? z ba do sc?
@inngrid ahaa..taze sa idete snazit hej?.. my sa snazime uz tiez dlho neviem ci 3 alebo 4 mesiace. co u nas nikdy nebol problem vzdy sme do tych 3-4 mesiacov otehotneli ta som zvedava co bude tento mesiac..
@inngrid
Jooj,nie,ako od našich do susednej dediny cca 4km,ale aj tak,z roboty domov,dookola samé babky,alebo take čo už majú deti,oproti nás mladý pár má dvojročne dvojičky 🙂 úplne prirodze,chápes.? Ťažko mi je keď ich vidím šantit na dvore,ten smiech a radosť tých detí...no a ja tu chcem jedno a nist,a tam leteli dva bociany naraz...Och,a le tak už pozná cestu,tak hádam už nájde aj mňa 😀
@danielka20101989dadus Danielka, ten tvoj mm vyzerá na strašnééééé číslo 🙂))) ja sa tak nasmejem 🙂
@inngrid
@danielka20101989dadus moje kamošky nielenže sú všetky ďaleko, navyše sú bezdetné a nezadané. Tak by mi bolo blbé sa im sťažovať, že sa nám nedarí mať druhé. Alebo nebudem kolegyniam o tom hovoriť, aj tak mi podchvíľou vyvolávajú, nech sa vrátim do práce.... takto si tu pekne s vami poklebetím, utíšim svoj komunikačný hlad a je mi fajn🙂
@llenulka ved ja uz normalne som tym ovu testom ani verit nechcela lebo brucho ma pobolievana jednej strane a druhá vec je ,ze som včera 4 x testovala a stale to isté 🙂
@tonjadabik2 no v podstate snazíme od spetembra ale mne sa ešte po vysadení hak upravoval cyklus teraz by som povedala ze som konečne cistá tak dufam ze sa čisto aj podarí 🙂
@danielka20101989dadus jedna kočka tu sa dočkala po 7 či 8 Rokoch snazenia som to dávnejšie čítala mala v albume takého latkového bociana ze ho dostala tiez od nejakej dlhoročnej snazilky tak som jej písala ešte ked nebula tehu ze nech mi ho potom pošle ale potom uz ked bola dala ho kočke čo sa 5 rokov snazi začo som sa nemohla hnevat ale bo l to tu na mk taky putovný bocian ked otehotneim kupim jedneho a pošlem ho dalšej a bude putovat 🙂
@monika541 slubene foto 🙂

@senselinka
@zuzu1104
@inngrid
@tamarka9
@monika541
dievcata,ja si vas len tak potichucku citam,ale zijem s vami a vasimi osudmi..v prvom rade gratulujem k dnesnemu vysledku navstevy lekara a ku srdiecku u @senselinka ,ja mam pocit,ze tentokrat to uz konecne bude vsetko ako ma byt,uvidis 🙂
ostatnym vam prajem (vam i sebe) nech sa coskoro dockame zdravych drobcekov,ci uz cakajucich v brusku alebo este len tuzobne ocakavanych,ktory este do brusiek len pridu 🙂
inak,aj ja som po jednom nedavnom MA,cize zdielam vsetky vase snazenia a nasledne obavy,ked sa to uz podari..
DRZKAJTE SA 🙂