Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzulka255 ďakujem, nádhera🙂. Tak len pekne prikrmuj, aby pekne rástlo🙂. Doma už má fotka svoje čestné miesto?
@monika541 prajem ti aby si aj ty cim skor mala takuto nadhernu foto 🙂 držim silno pršteky🙂a dakujem ti za pismenka🙂
@monika541 zatial je v obalke lebo takto to "oznamujeme" rodine 🙂 no zacinam na vahe 56 s vracanim zatial problem nemam,ale to som ani pri malej nemala 🙂 tak uvidime kolko si bublinka nabali za 9m 😀
@inngrid ahaa ja som nic nebrala.. my sme si davali pozor ale potom asi tiez od augusta alebo septembra ani uz neviem sa snazime o dalsie babetko. tiez sa snazime cez plodne dni aj ovulku cely mesiac aj cez kramy kedze mam uz len 2 dnove.. a stale nic..
@zuzulka255 pekne sa ti drobček prihovára, keď nerobí žalúdku problémy. Ja som mala nadváhu, do 16tt som schudla 6 kg a pred porodom som mala o 1,5 kg navyše oproti pôvodnej váhe. Porodom šlo dolu 13 kíl🙂. Tak som bola skoro ako laň 😀 . Ale čo, s kilami sa budeš zaoberať potom, hlavne nech ste všetci zdraví.
@zuzulka255 to je krásne to ides dat mm? jééééééééj
@tonjadabik2 2 dnový ms máš? wau to som sa s tym ešte nestretla si bola nejaká športovkyna alebo tak?
@zuzulka255 neviem sa vynadívat na ten tvoj odkaz krásne si to vymyslela 🙂 to v ktorom tt ti uz urobia takúto fotečku 🙂
@inngrid ze sportovkyna hehe 😀 . cosi neeee. proste mam uz asi 3 mesiac taku dvojdnovu ms.bola som s tym aj u lekara ale ze mam vsetko v poriadu tak neviem. mala som 6 dnovu vzdy a potom zrazu odkedy sme sa zacali snazit tak mam 2 dnovu.tehotna nesom a mam vsetko v poriadku.
@inngrid ano mm som to takto ukazala,hoci on už vedel skor že asi sa nam podarilo,a aj ostatnej rodine tiež takto 🙂 este to ale nevedia aj tak vsetci 🙂
@zuzulka255 ja som to totiž odkukala odtialto od jednej kocky,hoci to nebolo presne takto ale tak už podla seba som si to urobila ale asi napad bol jej,dufam že sa nebude hnevať 😉 včera som bola u dokiho a tem mi dal foto je to 6tt 🙂 mame 4mm 🙂
@monika541 tak ved to skoro ako ja vydávala som sa ako 32 ale dieta v 33 nestihen uz určite :( takže sme plus minus rovnako stare 🙂
@tonjadabik2 tak hlavne ze je všetko v poriadku
@zuzulka255 je to moc krásne neviem sa nato vynadívat a pritom snívam trošku aj ja ze ako to vymyslim 🙂
@inngrid ked to podavas niekomu tak už len obalka je zaujimava a ked otvoris tak každy sanka dole 😀 nadherne zabery by sa dali robiť vtedy 😀
@zuzulka255 krásne, a som rada ze sa vám tak šup šup zadarilo pamatam si ze si tu s name bola na začiatku a uz si tehu a pozeram 7TT úzasné
@neila Ti poviem 😀 no sme taká veselá dvojka,newiem komu viac zasibava či mne či jemu 😀 Sme pacienti čo ti poviem 🙂
@monika541 No,veď práve,tu je to super,lebo si rozumieme,to ako sa cíti žena,ktorej sa nedarí,to pochopí iba taká čo si tie útrapy s tým plodenim sama prežije.A aj tie depky sú 😝 ale keďže my sme tu optimistky tak veríme a skúšame ďalej 😀
@inngrid jeeeej,to je krásne,že putovný bocian 😅 😅 😅 krásne. No ja ak do Vianoc,že nist tak tomu mojemu bocianovy kúpim navigaciu,a ak by bludil,tak napíšem na plachtu čiernou fixou SEM POD,ty DILINO!!! A ak bude treba tak sa vytrepem aj na strechu.(síce sa bojím výšok ale čo by som neurobila pre miminko🙂 a budem mávať - tým transparentom 😀 😀 😀 a potom ti ja pošlem to tu plachtu 😀 ok?
@inngrid no podla kalkulacky mam 5+3 doki podla sona včera 6+0 ...nedal mi ani približny termin tak som si to do vizitky dala len cca aby ma to hodilo na junovky...ked už budem vedieť konkretnejsie tak to potom zmenim 🙂 teraz idem až 20,11....uf dlha doba... 🙂
@inngrid no da sa povedať na 1x 😅
@zuzulka255 😅 😅 😅
@danielka20101989dadus ja viem že sa to može zdať ako nefer voči dlhoročnym snažilkam,ale ja sa tym nechcem chvaliť ale tak o je 😅
@zuzulka255 ze na 1x fantasia aj si sa merala vyzila a tak či proste to vyšlo a bolo to je moc moc super
@danielka20101989dadus 🙂 🙂 🙂 no akoze DILINO si chodí kade sa mu zachce 🙂
ale viečo predsa len by som radšej ja tebe toho bociana ak oty mne tu plachtu kam si ju ja dam v panelaku neviem 🙂
@zuzulka255 kludne sa pochvál aby sme videli ze to tak funguje 🙂
@inngrid Inus,však do okna,nee??? 😀
@zuzulka255 Ale,čosi 😀 my tu potrebujeme aj tehu zienky,(kvôli virusikom 🙂 ) Na každú raz dôjde,verím tomu, neboj nič,my sme tu veeeeeeeelke pohodacky,takze sa nemusíš báť,že sa budeme fucat,my iba tíško závidíme ale v dobrom 🙂 prajem krásne a pohodove tehulkovanie 😉 a dúfam,že nás neopustís a že onedlho pridas ďalšie foto chrustika 😀
@danielka20101989dadus ďakujeme Danielka naša 🙂 cmuk

@monika541 Mon, hoď mi do IP meno a adresu, idem poobede na poštu, tak ti pošlem vitamínky na spermiogranko 😉