icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
1. nov 2013

@zuzu1104
@monika541
@danielka20101989dadus chapete baby uplny amater 🙂 no čo vám poviem som sa rano aj posmiala sama na sebe ze meriam sa herečka idem s tym k dokimu a zle sa meriam no čo vám poviem nič to
asom som sa naučila pracovat s tou stránkou 🙂

zuzu1104
1. nov 2013

@danielka20101989dadus dobre dobre moja, tak keď ty tie vrkoče tam vidíš, tak je potom dobre 🙂 Uvidíme v piatom mesiaci či sa tvoje papanie mrkvičky vyplatilo 😀

zuzu1104
1. nov 2013

@inngrid to nič, stáva sa, že človek občas nepochopí,
no to je super, že s ňou vieš pracovať, mne sa tá stránka veľmi páčila 🙂

tinka1003
1. nov 2013

@zuzu1104 ten je nadherny!!!! Ty si riadna sikula 😉 Ja som bola minule v Pagro Disconte (obchod u nas papiernictvo, galanterka a rozne potreby pre tvorenie) a obkukovala som vlny, ihlice atd. Strasne by som sa do nieco chcela pustit, ale neviem sa nakopnut. Musim postudovat co potrebujem na zaciatok a skusim trebars nejaku ciapku uhackovat. Alebo sal ustrikovat? Neviem 😅.

danielka20101989dadus
1. nov 2013

@nkem jeeeej,aj mne sa zdá 😀 tu dusik tam dusik a je to ďalšia tehulka 😵 😵 😵 Ponožky??? Hehehehehe,super,môj švagor pomáhal sestre z vani ( totiž pribrala 25kg v tehotenstve,malá Tamarka mala 5a pol kila,sestra bola,noo veľkáaaaaa 😀 ale teraz je ako prutik)

zuzu1104
1. nov 2013

@tinka1003 ďakujem Tinuška 🙂
Na internete je kopec návodov a nie je to vôbec ťažké, ver mi. Moja sestra, čo v živote neštrikovala prišla teraz domov a štrikuje ostošesť 🙂. Treba len nakúpiť materiál, mať troška trpezlivosti a určite sa naučíš aj štrikovať a aj hačkovať

nely459
1. nov 2013

@zuzu1104 odpadla som :D

zuzu1104
1. nov 2013

@nely459 aj my 😀

nkem
1. nov 2013

@danielka20101989dadus uf 5 a pol kila to uz je iná sila 😀 keďže je prvý november, tak nevyvolavame duchom dievčatá, ale riadne tehu 😀 😀

inngrid
1. nov 2013

@zuzu1104 chapeš musím si nájst nejaké pozitívum ked uz som za amatéra 🙂
ale vies čo páčilo by sa mi kebyze to další mesiac nemusím použíť inak ovu test duch silnejší čakám
dnes uz sa mi hlien vytratil a v podstate beriem ze sa mi aj teplota zvyšila a hlavne prestavajú mi tie bolesti takze ratam ze zajtra je ovulka najeskôr v nedelu čo ti poviem mm uz nevládze 🙂

danielka20101989dadus
1. nov 2013

@inngrid Inus 😀 ale nevadí,nemôžeme všetko vedieť aj keď sme dokonalé 😀 ja newiem robiť pekné knedliky,vždy ich mám krivé a člapate 😝 Zasme sa natom a bude,no 😀
@zuzu1104 no uvidíš,že mám pravdu 😉

inngrid
1. nov 2013

@danielka20101989dadus neprovokuj lebo budem mat pocit ešte vačšieho amatéra lebo ja knedlíky neviem vôbec 🙂 🙂 🙂

danielka20101989dadus
1. nov 2013

@nkem Noo,obe jej deti boli guľky,fakt,sám faldik 😀 Toto sa mi páči,žiadny duchovia ale tehu 😵 😵 😵

danielka20101989dadus
1. nov 2013

@inngrid 😀 😀 zlý príklad som dala 🙂 Inus,ja newiem strikovat ani hackovat,môže byť? 😅 😅 😅 a kašli nato,my ťa máme aj tak radi 😉

nkem
1. nov 2013

Ach urezem si ten chrbát už asi...musím si ísť nahriat vankusik..lezim už na bruchu, ale nepomáha to, aspoň, že má už zaspala 😅

monika541
1. nov 2013

@nely459 vidím, že ťa už poučili😀, tak ja nemusím. To sme tu tak spoločne na môjho mm vymysleli, lebo vyše roka snaženia a stále nič. Tak som sa rozhodla trochu ošvindľovať jeho ranné granko. Je to len dva dni, ale hádam to pribesie vytúžené ovocie🙂. A ja snáď za to neskončím v pekle 😕

monika541
1. nov 2013

@inngrid podľa mňa by si sa mala naďalej takto merať a možno zistíš, že to aj tak dobre funguje🙂. len škoda, že nie je s čím porovnať🙂. lebo bud.mesiac už hádam nič podobné nebudeš musieť nacvičovať🙂

monika541
1. nov 2013

@nkem aj Anička už konečne búva, sa jej nechcelo, lebo sme tu mali samopozvané dievčatko také 9-ročné. domov sa jej nechcelo tak sa ku nám nasomrovala. nemala som to srdce ju vyhodiť, i keď ma to moc nenadchlo, lebo v takých prípadoch býva moc roztatárená a zle zaspáva. Anabelka búva ešte 2x? pekne oddychuj, zaslúžiš si🙂

monika541
1. nov 2013

@danielka20101989dadus to je dúfam tanec plodnosti🙂). mm musí spoza rohu pokukovať🙂. včera večer sa ma ten môj spýtal, či mi nemá doniesť mrkvičku, keď som zaujala doktorom odpuročenú pózu na zajačika. som ho skoro z postele zhodila - ale mal šťastie, musela som zadok vytŕčať 😀 😀 a potom, ja sa trápim a on už po troch minútach drichmal ako zarezaný. tak neviem, kto to má ťažšie? idem chystať granko na ráno, kým je ešte v hore🙂)

na čapatý knedlík sa vykašli, veď na tanier aj tak ide nakrájaný, nie? mňa to netrápi, hlavne že chutí🙂)

monika541
1. nov 2013

@zuzu1104 😀

hatapkagb
1. nov 2013

@danielka20101989dadus Ahoj.dakujem bolo super presli sme celu nasu ulicu plnu tasku si priniesla cukrikov domov ach jaaaj som jej povedala mas to na cely rok nic nebudem kupovat 😀 Nebolo to take strasne ako to ukazuju v telke tu boli len deti,dospelaci maju tiez party ale len v nejakych podnikoch,baroch.No a uz je po Halloweene,teraz budem vkuse pocuvat kedy bude christmas 😀

hatapkagb
1. nov 2013

@danielka20101989dadus a co ty ako sa mas? 😉

monika541
1. nov 2013

@zuzulka255 boli sme vonku keď som si správičku od teba čítala, sa mi nedalo hneď odpísať. tak si ma po duši pohladkala🙂. ďakujem a teší ma, ak ti viem pomôcť aspoň takto cez "písmenká". tak sa len pekne nechaj obskakovať, prvých 12 tt je pre teba najťažších, musíš sa šetriť. a keby sa ti čokoľvek nepozdávalo, choď na pohotovosť.

monika541
1. nov 2013

@hatapkagb muselo to byť krásne, ako sa Sárinka tešila🙂. za akú masku si ju obliekla? aj vy ste čakali koledníkov? ako to funguje?

hatapkagb
1. nov 2013

@monika541 Len rano otvorila oci a hovori mum halloweeen jupiii take som mala nervy lebo som este chcela spat no cely den cakala kedy bude vecer.Mala saty taka moderna striga bola zlata aj celenku s klobucikom malym a z casopisu som jej vystrihla masku taku podobnu macicke.tak mala aj to. no my sme isli do ulic ale nas tatko bol doma a on rozdaval ze nestihal otvarat dvere,len co sadol na gauc uz klopali plnu hlboku misu cukrikov rozdali a to som mu nakazala len po 2-3 kusy davat a aj tak bolo malo uz sme povedali ze nemame ze prisli neskoro 😀

danielka20101989dadus
1. nov 2013

@hatapkagb snažím sa nemyslieť nato,že 4roky skoro za nami a my sme stále len dvaja 😠 ☹ ☹ 😠 ,ale keď ich zazeniem,tak musím povedať že ale dobré sa mám,dobre mi je,včera sme s mužom varili vínko,tak ma to este drží 😀 Tak to muselo byť super,mala sa vysantila,že? Si viem živo predstaviť 😀 No ale sa nám to veru blíži,ani sa nenazdame a budeme zdobit stromček 😵
@monika541 no presne,a ešte má drží od včera to vínko tak si vieš predstaviť ten tanec plodnosti s hrubými ponožkami na labkach😀 Bože ,Monika ja s teba nemoooozem,že tanec plodnosti 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 jaaaj,slzy mi tečú 😀. Toto je problém aj u nás ,môj hneď "po'" vyskoči,ide si zapáliť cigu ,príde,, ľahne a je kaputt.A ja tiež rit vo vzduchu obložena vankúšmi a ty sa iba zlostit,hehe poznáme,no ale nenarobíme nič,i keď by som mu vtu chvíľu tresla tým vankúšom 😀 sú,iní nebudú...A zaspi ešte skôr ako položí hlavu na vankúš 🙂
No,baby,tak sa majte,,prišla tehu svagrinka,musím ísť nasávať virusiky 🙂 pekne vikendujte,žiadne slzy,lebo naši blízky hoci sú už v nebicku by nechceli aby sme plakali,takže úsmev a bozk do neba je to načo tam dnes čakajú 🙂 pa

monika541
1. nov 2013

@danielka20101989dadus riadne sa nakaz tými vírusíkmi, nech tanec plodnosti nevyjde nazmar🙂

monika541
1. nov 2013

@hatapkagb si dokážem jej radosť predstaviť. s aničkou sme min.týždeň kúpili želatínové cukríky, že keď príde v nedeľu synovec, tak mu ich dá. stále s nimi dookola tri dni chodila po dome a hovorila kubko, kubko. ešte šťastie, že sa jej to nedarilo otvoriť, lebo som sa bála, aby jej taký želé maco nezapadol do krku.

ono je asi aj riskantné nechať cez haloween dom bez dozoru.... o chvíľku bude advent, mávame na balkónovom zábradlí girlandu so svetielkami, tak vždy večer sme to aničke chodili ukazovať. už sa teším na tento rok, už je zas väčšia, zas inak to bude prežívať. keby si tu potom na čelo zo mňa neťukali, už by som girlandu aničke pre radosť zavesila🙂. ale nechcem pohoršovať 😝

hatapkagb
1. nov 2013

@danielka20101989dadus Neboj sa aj to pride ani sa nenazdas,ak ste obaja so zdrav. strany ok pride ten cas uvidis moja.Veru vysantila sa riadne este hodinu vecer sa hrala s cukrikmi a aj dnes rano.Ma tolko hraciek a malo sa s nimi hra ale kartony velke z balikov alebo niecoho s tym sa dokaze hrat dlhsie len clovek potom nevie kde ma stupit 😀 taky bordel

hatapkagb
1. nov 2013

@monika541 Zlata Anicka,aj Sarah mala take obrovske lizatko a v nom male 10lizatka to boli pre jej sesternicu ked vcera prisla k nam lebo na ich ulici je nuda na nasej su viac deti tak tiez s tych chodila par dni ze to for Kajku yes?maska mala.Ale je s detmi sranda niekedy 😀 Tak to ano kazdy rok to dieta vnima inak tie vianoce a rodicia s nimi.Pamatam minuly rok sme jej kupili darceky a ako ich otvarala a hovorila jeeeej toto som chcela a jak uplne otvorila a what is that?sme sa rehlili pri kazdom darceku.toto som chcela a co je to? 😀 😀