Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@inngrid joooj to by som bola taká šťastná, keby vám to všetkým vyšlo, bola by som rada, keby sme spolu tehuľkovali. 🙂, každý deň sa vás modlím, aby to vyšlo.
Cítim sa celkom fajn, v noci som sa dobre vyspala, ale teraz mi je trošku nevoľno a hlavne nemôžem až tak oddychovať, lebo zas mám malého chorého, to je katastrófa s tými chorobami :(
Baby co este nie ste tehu verim ze onedlho budete.
@tamarka9 zlatko, presne viem, ako sa teraz cítiš. Ja som sa tak cítila v júni, keď som musela ísť na čistenie, je to hrozný pocit, ale ver mi, že všetko časom prebolí a znova dostaneš chuť sa opäť pokúšať o bábo. A hlavne sa s tým ako tak vyrovnáš. Je ťažké to pochopiť, ale časom si uvedomíš, že bábo odišlo preto, že nebolo dosť silné a tam z hora ťa bude strážiť a bude na teba čakať. O pár mesiačikov ti zošle svojho súrodenca a ty budeš najšťastnejšia mamka na celom svete.
Posielam ti veeeľke objatie.
@tamarka9 Tami, veeeeľmi ti prajem, aby si si našla čo najskôr prácu 🙂. Drž sa nám a nemáš za čo ďakovať, sme tu pre to, aby sme ťa podporili v dobrých, ale aj v zlých chvíľach.
Odporúčala by som ti nasadiť Inofolic na tie mesiace, čo sa nebudete snažiť a partnerovi kúp vit. E, zinok a selén, aby aj jeho romantici boli ok pre budúcnosť.
Aj tieto zlé skúsenosti nás predsa posúvajú ďalej a my sme silnejšie a silnejšie. 🙂
@zuzu1104 tak hej hlavne to nejako rýchlo dostat pod kontrolu tu Samkovu chorobu aby to na Teba nepreniesol nás si niekedy kamoši s mm doberali my sme boli často na striedačku chorí 2 dni ja poto 3 dni on potom zase ja a tak az sme si zakazali bosky a sex ked sme chorí to sa nedalo 🙂
tak drzím palceky a som rada ze sa cítiš fajn 🙂
@tamarka9 a čo by si chcela robiť vidím ze si v BA mozno by som vedela pomôcť trošku neviem teda v akej oblasti pracuejš 🙂
a jasné rozumiem ze chceš vyhodiť z hlavy ale musíš to brat tak ze sa ti to iba posunulo ja viem čo si prezívaš ale bud rada ze máš ciel isty mne ked pre rokom diagnostikovali moju chorobu a 2 tyzdne pred svadbou mi povedali ze nemôzeme mat teraz babo zrutil sa mi svet a vyhliadky v nedohladne? prešiel rok ja som sa cely rok snazila a uz snazilkujem ty vies ze to snazenie je v dohladne máš to lepšie takze neboj nič nič nie je take zle ako sa šije za horúca 🙂 posielam objatie..........
@monika541 chcem tlačítko nepáči sa mi to:(
@gladriel dakujeme 🙂
@inngrid dakujem za povzbudive slova, cloveku to aspon trochu pohladi dusu, ja viem ze casom bude dobre, len dnes sa mi nechce ani tesit, ani pracovat ani nic, chcla by som uz zajtra ☹ a pracujem vo farmaceutickej firme a chcela by som aj ostat v tomto fachu, pripadne nieco zdravotnicke...
Baby idem sa spytat mam ovu a strasne ma boli brucho ako pred mrchov, po poslednom cisteni v juni je to prvy krat. Je to normalne, alebo je tam sanca, ze sa tam nieco deje. Snazilkujeme cely cas pocas ovu.
@tamarka9 no moja tak to mne priemysel vzdialeny :( tak v tomto ti nepomôzem, ja viem ako ti je , ja som chodila 2 tyzdne v slnečnych okuliaroch pritom uz nebolo nato slnko a vsade som plakala a stale som mala pocitz e ividm same mamičky sk očíkmi inak to mavam aj teraz pocit ako sa snazim ( asi si to iba viac všímam) takze viem čo prežívaš
aj tak ti poviem bude lepšie
chod si dnes lahnúť vyplač sa pusti si nejaky film čo pri nom poplačeš a od zajtra mysli nato ze si zdravá a čo jedna práca je tam toho najdeš niečo a bude lepšie
@tamarka9 Inofolic je na skvalitnenie vajíčik, aby pekne dozrievali, aby bola pravidelná ovulácia a aj meštruácia. obsahuje kyselinu listovú,ktorá žena potrebuje brať aspoň 3 mesiace pred tehotenstvo, ale pokojne aj pol roka, len potom treba dať po pol roku prestávku v užívaní. Je to drahšia záležitosť, ale tuším, že teraz na pilulka24.sk, majú na neho dobrú akciu pri kúpe 6 balení. Ak nebudeš s Inofolicom súhlasiť, tak si kúp vitamíny Jamesion Folic Acid+B6 a B12(to je čistá kyselina listová plus tie dva vitamíny- ja to beriem teraz) tie sa berú 3 mesiace pred plánovaným otehotnením alebo Femibion 800 alebo mne doktor vyslovene odporúčal kúpiť si vatmíny Ladee Vita, že sú dobre, lebo obsahujú všetky vitamíny. Mne sa však zdajú drahé a tak som zvolila len tú čistú listovku. V podstate je to na tebe. Je fajn, že sa mm nebude brániť vitamínom, môj ich bral len občas, lebo v tomto je fakt nezodpovedný, ale posledné dni pred ovulkou som mu ich núkala sama, aby som to mala pod kontrolou.
Ešte k tomu Inofolicu, tak si môžeš aj tu na koníkovi prečítať, mnoho žien pomocou neho otehotnelo a to sa fakt snažili dlhé roky, niektoré.
@inngrid dík moja, ja sa snažím dopovať každý deň C-čko a aj jemu dávam a aj hlivu ústricovú na imunitu. Dnes som mu zvýšila dávky, tak uvidíme, aký bude mať choroba priebeh. Dúfam, že nebude mať horúčku. :( A hlavne, aby sa to naozaj neprenieslo na mňa, ale myslím, že tomu nezabránim :(
@zuzu1104 juj dakujem za opis, ja papam kyselinu listovu uz vyse mesiaca ale len cistu, myslis ze to staci? Inak vies co ja som z toho magor, rano som mala na toaletaku riadne krv, proste ako na ms a teraz vlozka stale cista a aj ked sa utieram tak ani na toaletaku nic, ja nechapem kto ma radost takto ma skusat. Ale brucho silno boli...
@zuzu1104 ale neboj dobre bude!!
a vies čo riešila som tu pár stran dozadu ohladne toho C-čka a kyslosti v pošve infošky a dala som poradu sem poradu tam a zistila som ze C-čko samotné nie je dobré ale take ako si dávam ja ako askorbát sodny ( to je tvoje C+soda bikarbona) je C-čko ktoré vôbec nerobí zle pošve ako neskyseluje ju viac a naviac som dostala informáciu ze je to aj na spermie dobre takze čo ti poviem hotový zazrak 🙂 pijeme nadalej 🙂

@tamarka9 je mi to ľúto, ale ešte je tu november🙂. Či teraz si už idete dávať pozor? Mrcha mrchovatá, kazí nám radosť a plány! Držím palce pri hľadaní práce, isto si niečo nájdeš vo svojom fachu.