Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@lubka1983 tuto majú teraz akciu
@tamarka9 moja zlatá, ak to prestane alebo proste to bude také slabé len na 2-3 dní,m tak opäť testni. Niektoré ženy majú manzes počas tehu normálne. Ja som tiež pri Samkovi mala prvý mesiac, ale bola oveľa slabšia, ako normálne. Je to teraz 50 na 50, buď sa embryo udrží alebo ho odplaví menzes. Krvácať môže žena aj keď sa vajko vrýva lepšie do sliznice maternice. Neskúsiš svojmu gynekológov opísať čo sa stalo aspoň po telefóne? Nech ti poradí, ako máš ďalej postupovať.
A kyselina listová podľa mňa stačí. Ale keby si chcela teda niečo na dozrievanie vajok, tak isto Inofolic, ten obsahuje okrem listovky aj inositol, ktorý prospieva pri dozrievaní vajíčok.
dakujem za rady 🙂
@zuzu1104 dnes bohuzial moj lekar neordinuje, ale nevadi, pockam do zajtra a uvidim co sa stane, lebo aj teraz pred chvilou som bol ana WC a veru nic, ani kvapka. A zajtra to uz bude presnejsi udaj. Co sa tyka dozrievania vajicok, rozmyslala som ze by som nakupila ovu testy a jeden cyklus skusala testovat cely, ci nahodou aj ovu nemam posunutu- lebo mi to neda preco tie ovu testy boli tak postupne viac a viac pozitivne. Ja mavam pocas ovu bolesti, ale nikdy som to netestla, ci naozaj ovu vtedy prebehne. Preto to chcem skusit, len tak na spoznanie 🙂 Zatial budem kys litovu papat a potom ked konecne dojde vytuzene obdobie snazenia tak zacnem mozno aj ten Inofolic. Ale manzelika budem skor dopovat, vsak to hned nezabera 😉 A inak on je tiez taky ze zabuda, ale my chodime spolu do prace a pravidelne spolu ranajkujeme a vzdy vtedy mu nachystam vsetko co ma zapit cajikom a on zapije 🙂
@tamarka9 dakujem moja, aj ty sa drz!!!
a prídi nás niekedy prečítat
@lubka1983 raz za den, niektoré zeny viem ze zvyknu 2x denne ale myslim ze raz za den ti stačí 🙂
@zuzu1104 🙂 tak tak a ty sa vôbec neboj poznám fakt min 4 tehule čo boli na vyšších dávkach a všetko je v poriadku deti ako valibukov mali 🙂

@tamarka9 júúúúúúj aj jas om v práci a pravdu ti poviem tiez sa mi vôbec nechce ale musím elbo sú deadliny tak sa aspon chodím tu ukludnit a rozptýlit čo ti poviem od kedy sme chodím lahšie mi v práci utekajú dni 🙂
btw no moja ovulka ved to uz druhy mesiac bola kowbojka ale verím ze uz je took ved som bola aj na gynde teplot asa drzí hore aj tst bol 2 čiarkovi teraz sa len modlit ze sa zadarilo
ale nejako tomu verím lebo sme boli na pohrebe a poprosila som deduška aby nam poslala z hora fazulku do bruška malého človiešika tak verím ze tak bude a modlím sa moc aby to bolo tak veírm ze aj tam ten hore ma vypočuje čo ti poviem ešte ma to moje odhodlanie neobišlo dufam, ze mi to dlho vydrzí 🙂