icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
4. nov 2013

@tamarka9 júúúúúúj aj jas om v práci a pravdu ti poviem tiez sa mi vôbec nechce ale musím elbo sú deadliny tak sa aspon chodím tu ukludnit a rozptýlit čo ti poviem od kedy sme chodím lahšie mi v práci utekajú dni 🙂
btw no moja ovulka ved to uz druhy mesiac bola kowbojka ale verím ze uz je took ved som bola aj na gynde teplot asa drzí hore aj tst bol 2 čiarkovi teraz sa len modlit ze sa zadarilo
ale nejako tomu verím lebo sme boli na pohrebe a poprosila som deduška aby nam poslala z hora fazulku do bruška malého človiešika tak verím ze tak bude a modlím sa moc aby to bolo tak veírm ze aj tam ten hore ma vypočuje čo ti poviem ešte ma to moje odhodlanie neobišlo dufam, ze mi to dlho vydrzí 🙂

lubka1983
4. nov 2013

@inngrid tak to je velmi dobra sprava🙂 priblizna cena??

inngrid
4. nov 2013

@lubka1983 ak chceš kupiť viac ak ti stačí na mesiac dva kup za normal cenu ale aj tých 15 je fajna cena 🙂

tamarka9
4. nov 2013

@inngrid ano je to take mysticke a clovek rad veri, ze niekto spravi zazrak 🙂 a verit je dolezite kd je clovek dobre naladeny, tak to hned lepsie ide...budem to s tebou moja prezivat a dedusko hadam uz caruje v nebicku 😉

lubka1983
4. nov 2013

@inngrid dakujem za info..a mozem sa este opytat ako sa to uziva???

gladriel
4. nov 2013

@inngrid skus mojalekaren.sk tam je estw lacnejsi.kupovala som tam 3 krabicky inofolicu a femibion ten v akcii nebol platila som nieco cez 48eur

gladriel
4. nov 2013

@lubka1983 skus mojalekaren.sk je tam za 11 eur a nejake centy.beriem to 2 krat denne prvy mesiac a pred tym mesiac len raz denne.momentalne mam uz 2 ciarky na teste.na jednej stranke som citala ze na otehotnenie sa ma pit 2 krat denne

zuzu1104
4. nov 2013

@tamarka9 moja zlatá, ak to prestane alebo proste to bude také slabé len na 2-3 dní,m tak opäť testni. Niektoré ženy majú manzes počas tehu normálne. Ja som tiež pri Samkovi mala prvý mesiac, ale bola oveľa slabšia, ako normálne. Je to teraz 50 na 50, buď sa embryo udrží alebo ho odplaví menzes. Krvácať môže žena aj keď sa vajko vrýva lepšie do sliznice maternice. Neskúsiš svojmu gynekológov opísať čo sa stalo aspoň po telefóne? Nech ti poradí, ako máš ďalej postupovať.
A kyselina listová podľa mňa stačí. Ale keby si chcela teda niečo na dozrievanie vajok, tak isto Inofolic, ten obsahuje okrem listovky aj inositol, ktorý prospieva pri dozrievaní vajíčok.

zuzu1104
4. nov 2013

@lubka1983 Ahoj, nie nie je na predpis, môžeš si ho pokojne kúpiť v lekárni, ale v mnohých ho nemajú. Ja osobne som objednávala z najlekáreň.sk, lebo tam mali dobrú akciu vtedy, ale tusím teraz majú dobrú akciu na neho aj na pilulka24.sk

lubka1983
4. nov 2013

dakujem za rady 🙂

lubka1983
4. nov 2013

@gladriel dakujem a gratulujem,citala som si,tesim sa s vami 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid no tak to je super správa, dopujeme sa ďalej 🙂

lubka1983
4. nov 2013

@zuzu1104 dakujem za info...

gladriel
4. nov 2013

@lubka1983 ja mam skor zmiesane pocity kedze je to vsetko pred mrchou.3 testy pozitivne ta ista znacka ale 2 rozne skatulky.kazda inokrdy kupena

tamarka9
4. nov 2013

@zuzu1104 dnes bohuzial moj lekar neordinuje, ale nevadi, pockam do zajtra a uvidim co sa stane, lebo aj teraz pred chvilou som bol ana WC a veru nic, ani kvapka. A zajtra to uz bude presnejsi udaj. Co sa tyka dozrievania vajicok, rozmyslala som ze by som nakupila ovu testy a jeden cyklus skusala testovat cely, ci nahodou aj ovu nemam posunutu- lebo mi to neda preco tie ovu testy boli tak postupne viac a viac pozitivne. Ja mavam pocas ovu bolesti, ale nikdy som to netestla, ci naozaj ovu vtedy prebehne. Preto to chcem skusit, len tak na spoznanie 🙂 Zatial budem kys litovu papat a potom ked konecne dojde vytuzene obdobie snazenia tak zacnem mozno aj ten Inofolic. Ale manzelika budem skor dopovat, vsak to hned nezabera 😉 A inak on je tiez taky ze zabuda, ale my chodime spolu do prace a pravidelne spolu ranajkujeme a vzdy vtedy mu nachystam vsetko co ma zapit cajikom a on zapije 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@zuzik_24 Moja, už nám tu chýbaš, isto máš v práci toho veľa, ale už pár dní niet o tebe ani chýru, ani slychu. Aké si mala sviatky?

zuzu1104
4. nov 2013

@tamarka9 tak budem držať palce, aby to zajtra dopadlo najlepšie ako vie. 🙂 Drž sa!

lubka1983
4. nov 2013

@gladriel ....neboj...nepride...

inngrid
4. nov 2013

@tamarka9 dakujem moja, aj ty sa drz!!!
a prídi nás niekedy prečítat

@lubka1983 raz za den, niektoré zeny viem ze zvyknu 2x denne ale myslim ze raz za den ti stačí 🙂

@zuzu1104 🙂 tak tak a ty sa vôbec neboj poznám fakt min 4 tehule čo boli na vyšších dávkach a všetko je v poriadku deti ako valibukov mali 🙂

tamarka9
4. nov 2013

@zuzu1104 dakujem, ja uz tomu nadej nedavam, ale do buducna pekne viem ako zacat aby sme do toho isli zo vsetkymi vitaminikmi a spravne nastaveni 😉

tamarka9
4. nov 2013

@inngrid jasne pridem, ved ja sa vzdy potesim ked sa niektorej vas dari a to by som si nenechala ujst a popripade aj nejake utesujuce slovko napisat, lebo ja sa dnes uz lepsie citim a to len vdaka vam!!!! Dakujem dakujem dakujem slniecka 🙂

inngrid
4. nov 2013

@tamarka9 neboj nič ja som krásny príznak toho ze na to pravé treba počkat čakala som rok a to som nemala vidinu kedy to skončí ty si to budeš vedie tnpalovat budeš s ipočítat dni tešit sa teraz prídu sviatky pekne sa rozptýl teš sa neboj nič bude fajne
ja tomu veírm 🙂

tamarka9
4. nov 2013

@inngrid jooj aj ja tomu verim a ked mi tazko bude tak si tychto par riadkov precitam, krasne si to napisala, som sa dnes naplno na monitor usmiala 🙂

inngrid
4. nov 2013

@tamarka9 ved mne tiez ked je smutno tu kočky davajú energiu 🙂

gladriel
4. nov 2013

@lubka1983 dakujem verim ze aj ty budes tehu

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid hej ďakujem moja, aj minule som čítala na livedoctor, ako jeden gynekológ radil jednej žene a hovoril, že C-čko nie je obmedzené množstvom, lebo jeho prebytok človek vyciká. Takže som v pohode 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@tamarka9 som rada, že sa už cítiš lepšie, je dôležité sa so všetkým vyrovnať, ale nádej aj tak zomiera posledná.

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 dufam ze to nafuknuté brucho dnes sú dobré znamenia 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid to je ešte skoro, ešte sú to dozvuky ovulky, ešte pár dní počkajme a potom už budeme hodnotiť tehu príznaky 🙂