icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 no to hej tal ale ked je to ešte dozvuk ovu to ešte mam asi dnes zajtra plodne dni nie? 🙂 tak včera bol sex dnes necham dozriet spermie a zajtra ešte sa skusim vrhnuť na mm 🙂
inak som čítala ze spermie sa v tele nejako uchovavajú 3-5 dni je to Pravda?

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 a ty si kolký dpo citila prvý príznak?

monika541
4. nov 2013

@tamarka9 boli sme vonku, tak som nemohla hneď odpísať. vieš, keď prídeš na iné myšlienky, možno to skôr vyjde, ale to ti nemusím hovoriť, to si už isto všade možne čítala. ak máš dobu určitú v práci, tak veru nepomôže oznámiť zamestnávateľovi, že si tehu, aj keby sa vám bolo hneď na prvý raz zadarilo. ale vieš, my skúšame od min.septembra a min.týždeň som bola u gyn. a ten mi povedal, že mám po pôrode otočenú maternicu, že jednoducho "po" musím na štyri, hlavu dole, ritka hore a počkať pol hoďky. kým si zamestnaná, choď radšej aj ty k dr, či nemáš rovnaký "problém", možno preto vám to nevyšlo. a uvidíš, podarí sa od januára robota a v apríli najneskôr otehotnieš🙂.

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid áno je to pravda, ale všetko záleží od toho, aké má chlap životaschopné spermie. Niekto môže mať zdravé spermie, ktoré vydržia ozaj aj 5 dní a niekto len 1 deň. Je to asi individuálne. Ale je dôležité, aby žena mala vhodný hlien,. aby v ňom prežili.
Ja som mala prvé príznaky asi na 7DPO, začala som plakať pri Kostiach a hrozne ma naplo, keď som zacítila pach v chladničke, tak už som vedela, že sa niečo deje

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 kokos ze 7DPO krása čo ti poviem 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid no je to pre mňa fakt zázrak, že tak skoro, ale mám taký pocit, že práve aj v ten deň sa mi zahniezdilo. No a na 9DPO som mala takú mini, absolútne neviditeľnú čiaročku na teste a na 10DPO, to už bolo jasné, to som sem aj hneď písala, že mám druhú čiarku. 🙂

janiinka2
4. nov 2013

@lubka1983 ahojky.teraz sme prave riesili ceny inofolicu s jednou kamoskou.tak na mojalekaren.sk je ta cena 11.96 zazmluvnens az do konca roka,volala tam! 😀

hatapkagb
4. nov 2013

@zuzu1104 Ja som bola v sobotu bratovej priatelke na narodky a dala mi vonavku no nesmrdela moc ale hrozne ma napinalo,no vcera ok aj dnes tak uvidime,ale ja zvyknem zvraciat aj pred menzesom ma napina takze uz len cakat a cakat 😉

hatapkagb
4. nov 2013

@inngrid drzim prsteky snad to vyslo 😉

monika541
4. nov 2013

@inngrid dnes som 27 DC, ráno som si test spravila, ale či to ten môj skepticizmus spôsobil... biely bol, len pekná testovačia čiarka vyšla. ale už teraz viem, že musím ritku vytŕčať a že mám ovu, tak sa hlavne musí mm snažiť (a ja mu budem spermogrankom pomáchať 😀 😀 )

zuzu1104
4. nov 2013

@hatapkagb jeminku tak to máš riadny PMS, keď aj zvraciaš. Ale držím palce, aby ti bolo zle z niečoho iné Adi 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 ale moja, riťku vytrčať nie len po sexe, ale aj počas sexu, lebo poloha od zadu je pre teba je ideaaaalna 😀Monči a ten test je ozaj biely, nekukneš sa na neho teraz? Lebo mne sa 9DPO objavila čiarka síce neviditeľné, ale až po časovom limite

monika541
4. nov 2013

@zuzu1104 ahoj, to je des s tými chorobami! som ti chcela min.týždeň písať, že ako dobre že budú praydniny, že malý lepšie a dlhšie zdravý vydrží a už je to tu zas! občas dávam aničke sinupret kvapky, keď je vonku takto všelijako, to sme si už písali. sú to tiež bylinky, tak ju to snáď veľmi nezaťažuje. a ja som sa tu zašprajcla a to som mala dať už dieťa spať!!!!! no som to ja!!

hatapkagb
4. nov 2013

@zuzu1104 no ved to preto ma to stve lebo si kupim test asi som tehu a prd negativny a do 2dni mrcha no uvidime ako teraz.takze ja by som mala byt dnes 9DPO tak to by som mohla skusit ci?mam teraz alebo rano az?chcela som az stvrtok skusit taka som nedockava

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 Monči, ale Keď tak rátam, kedy si to bola u svojho doktora? Pred týždňom v utorok?

zuzu1104
4. nov 2013

@hatapkagb ja by som skúsila najskôr zajtra alebo pozajtra na tvojom mieste. Môžeš aj dnes, ale aby si nebola sklamaná

hatapkagb
4. nov 2013

@zuzu1104 mas pravdu asi urobim predsa ten stvrtok.ale bojim sa sklamania,nevadi ved do januara daleko

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 Monči, zas :(. Celý týždeň bol zlatý, nič mu nebolo, až včera začal pokašlievať a hneď som aj mužovi hovorila, že už je to tu zase a on, že nie, že to sa mi zdá a ráno taký kašeľ spustil, že som z neho odpadávala. Od rána mu tiež dávam Sinupret, teraz mu dám na obed druhú dávku, tak uvidíme či pomôže. Idem mu dať aj papať a tiež ho pošlem spinkať, aby si oddýchol.
Aničke prajem pekné sníčky🙂 a tebe potom príjemný oddych :🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@hatapkagb neboj, všetko bude dobré.🙂

demika
4. nov 2013

ach baby dúfam že teraz sa mi to konečne podarí lebo už všetci na okolí sú tehotný len ja nič ☹ už ma tri dni boli brucho ako keby som mala dostať krámy a stále nič ani neviem poriadne koľko mi meškajú keďže chodia ako chcú ale dávam tomu nejaké 4 dni ... 😅 ... a bojím sa dalšieho negatívneho testu 🙄

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@tinka1003
@gladriel baby gratulujem,jeeej,držím palceky,aby ste boli obe v poriadku a aj vaše fazuľky 🙂 ja sa tesiiim s Vami 🙂

monika541
4. nov 2013

@zuzu1104 veď aj počas, resp. aspoň pred finále🙂 a pol.hoďky po🙂. musím tým potvorkám pomôcť🙂

aničke možno nakoniec tiež dákeho Brudera kkúpim. dnes sme štvrť hodiny pozorovali bágre a nákladné autá, ako kopú jamu okolo obec.úradu. a že slečna🙂!

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 tak ja myslim ze dnes som 1dpo tak ešte skusime zajtra a potom 🙂 tak budeme sledovať 🙂

@hatapkagb dakujem moja čakám nato asi ako kraal čakal na marušku kedy prinesie sol rozumieš ? 🙂

@monika541 27DC ja som dnes 17DC tak si o 10 dni dopredu tak uvidíme čo nám prinesie tento mesiac ale som premyslala ze ešte jeden cyklus stihnem len mm ma na mikuláša narodky tak to nestihem ak by teraz nebolo 🙂 som tak mala ze mm na narodky rodičia na vianoce nič viac by som nekupila 🙂

inngrid
4. nov 2013

@hatapkagb no počuj ale čo to tu čítan napína ta a jeje pms to nebude podla mna tuším neičo pekné a príjemné 🙂

inngrid
4. nov 2013

@danielka20101989dadus ahoj Danuška ako?

senselinka
4. nov 2013

@lubka1983 http://www.mojalekaren.sk/inofolic-1x20-vrecusok/
asi naj cena na trhu momentálne 😉

tamarka9
4. nov 2013

@monika541 juj presne takyto scenar by sa mi pacill, ze od januara robotka a potom sup na skusanie 🙂 A lekarovi pojdem, lebo musim na preventivku tento mesiac tak sa porozpravame co a ako. No a ty pekne do spravnej polohy a ide sa na to, je to haluz to zenske telo, co vsetko musime stvarat 😀

inngrid
4. nov 2013

@senselinka ahoj senselinka ako sa mávaš všetko ok? tehu mm neposlušný 🙂 dufam, ze si oddychovala cez víkend?

hatapkagb
4. nov 2013

@inngrid to bolo v piatok este od jedneho pana v obchode tiez ma naplo a potom v sobotu z vonavky a to mam este upchaty nos,no vidime juuj neviem na com som to je najhorsie

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@inngrid už dobre,akurát som dočítala tých "pár" strán čo sa to tu dialo?? Aj tehu holky máme 😵 😵 😵 No virusiky som nasavala celý víkend od tehu švagrinky,ale ja ti newiem,som dajaka nesvoja,stále som jej kukala na to bruško a v duchu vzdychala,že aj ja chcem ☹ ale potom som si povedala,že aj na mňa príde, 😀 dnes im majú povedať čo to bude,tak som nervózna nejaká,kokos akoby som to bola ja čo má bruško,no šibe mi 🙂 Po víkende oddychnuta,takže šup do roboty,(ale nece sa mi ,hehe 😀 ) A ty ako.,moja???