icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

monika541
4. nov 2013

@zuzu1104 Anička už búva, ale tam ma strašne nahnevala. ráno zostala asi 5 min.sama hore v izbičke, išla som postaviť variť polievku a už ma volala že kako. tak som len ku vrátkam po ňu išla a potom sme sa obliekli a von. a teraz keď som ju šla uložiť do postele, myslela som, že ma vystrie. prádlo, čo som mala naukladané pred žehlením, mi všetko porozhadzovala po celej izbe. a že buďte pri deťoch trpezliví!
Samko snáď zostane "len" pri kažšli a nepustí sa mu nádcha. no, bacile sú potvory.

senselinka
4. nov 2013

ahojte babule, dnes som normálne v práci, dohodla som sa, že raz do týždňa sa tu ukážem,a by sme odkonzultovali veci a tak... takže pekne zarezávam. Ale je mi tu dobre, doma sa nudím a je mi tak... otupno.
Dnes som bola u môjho gyndoša, aj on sám bol zvedavý, čo a ako... keď mi robil palpačné vyšetrenie, tak zatrepal, že ako som pekne narástla (som sa smiala v duchu, že hej, za rok som od zlosti pribrala 10 kíl, ale to asi nemal na mysli 😀 ) a že srdiečko krásne bije, drobček od štvrtku podrástol, už má 11,5 mm a dostala som aj tehu knižku 😵 😵 😵
Tak som hrozne šťastná, je mi fajn, viem, že to už naozaj dobre dopadne 🙂
A to aj vďaka vám a vašim modlitbičkám a pozitívnej energii!!!

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 no musíš tým romantikom pomôcť 🙂 A nakúp im aj ruže 😀
No a čo, veď dobre, nech sa hrá aj s autíčkami. Každé správne dievča musí mať aj auto a aj náradie. 🙂

monika541
4. nov 2013

@zuzu1104 test je už v separovanom odpade, aj tak sa to po viac ako 10 min.nemá kukať. ja si počkám, čo bude. keby už som tehu, tak sa hádam niečo ukáže, nie? čakala som 7 min.na výsledok a beloba. a aj brucho ma ms bolí, a dr.na sone videl len prasknutý folik, tak aj preto si nerobím nádeje, že by sa podarilo aj keď sme sa s mm milovali podľa inštrukcií od dr a od teba🙂. hádam teda v novembri to už vyjde, mm po spermogranku, ja budem majsterka vo vytŕčaní ritky, radosť mať takých rodičov, nie? 😀

inngrid
4. nov 2013

@hatapkagb tak ano nevieš ale v podstate to vyzerá vyborne tak aspon tak vnutorne sa teš tak potichučku neboj nič verím tomu 🙂 a moc moc drzím palčeky a verím ze ti budem môcť závidiet 🙂

@danielka20101989dadus tak aspon ze si oddychnutá ja som dnes lenivec preveliky nič sa mi nechce najradšej by som mala uz vianoce fazulku v brušku a uzívala si ten pocit čo ti poviem 🙂 vikend bol super, konečne som mala ovulku tak snád sa zadarí ale verím ze aj my uz budeme tí štastní čo budú môct dúfat a verit ale stale to isté inak nič nové
🙂 mne sestra zahlasila v sobotu ze ešte aby nemala skôr babo ako ja no skoro ma piclo tak oni uz jedno majú som ja na rade 🙂 ale doprajem im len vnimam ze som citliva na všetky tehu v omojom okolí asi vies ako to myslim a prezivat to so sestrou a ja nebyt by ma asi zabilo 🙂

monika541
4. nov 2013

@zuzu1104 dobre si si pamätala, v utorok som bola u dr.. ja už som z toho fakt magor. ale ešte mám aj ovu testy, tak som už o ničo hádam múdrejšia, pôjdem na to sofistikovane🙂
@senselinka som rada, že je všetko ok, babuliatko rastie🙂. o chvíľu už budeš vedieť, či kupovať modré, alebo ružové🙂. príjemný pracovný deň a nech ťa tam nikto nenahnevá. poobede indem s anik do lh, tak skočím aj do arboréta, dúfam, že mi ešte nepohrabali lístie, nech si môžme veselo zašušťať🙂. pa

inngrid
4. nov 2013

@senselinka MOja, to sú take krásne správy vďaka tam tomu hore za ne!!! tak nech to pekne len vydrzí ale moc moc sa teším pekne si to uzívajte so svojou 11,5 mm blškou fazulkou červíčkom ako len chceš 🙂 krása
takze kolkí mate tyžden?

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104
@monika541 ha MOni naši romantici sa flakajú 🙂

hatapkagb
4. nov 2013

@inngrid neviem co si mysliet,lebo vela krat som sa sklamala,ale po ovulaciisom tyzden mala silnu bolest bruska ako na menzes a pichanie do krizov preto som si myslela ze asi to vyslo,ale netesim sa radsej,tak sa vlecie teraz ten cas uz aby som vedela co a ako.urcite dam vediet

monika541
4. nov 2013

@inngrid asi tie ruže zháňajú a potom zabudnú, na čo im to je 😀 asi radšej kompas by si mali zohnať, miesto tých ruží 😀

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@senselinka 😅 moja,že 11,5mm 😅 no to už je macek 🙂 Noo,super,gratulujem k tehotenskej knižke 😀 dobre si si to vymyslela,a hlavne,že ti umožnili takto pracovať,určite ti to padne dobre,trošku sa vyvencit 😀 A isto sa to dobre počúva,že si,vlastne,že STE podrastli,tak sa len neboj,už to bude teraz len a len rásť 😉 Želam ti aby Ti tá nálada vydržala ešte pár mesiacov 😉 a už teraz sa tesiiim na fotku z pôrodnice 🙂 Opatruj sa nám 😉

inngrid
4. nov 2013

@monika541 no ja by som im aj kopmas aj lupu aj ruzu dala len nech ma neseru a uz dorazia lebo im tam pošlem armadu s bičíkmi a ich budú musieť nahnať 🙂 zabludenci jedni akýsi a my aby sme ich tu čakali Bože ešte aj v tomto naše vajička musia čakať na tie ich spermie ktovie kde sa zase tulajú
nech si neopovazí nedorazit tento mesiac budem to reklamovať 🙂

monika541
4. nov 2013

@tamarka9 veru, na profesii nič nemáš poriadne. inak keď som si ja hľadala robotu, tak to tam samí farm.priemysel sa ukazovať a personalistika žiadna. teraz si vo svojej profesii radšej ani nepozerám, mňa to bude čakať v lete, ak sa bocian neohlási. aj preto mám nervičky, keď nič. ale tebe to isto vyjde a ešte k tomu máš aj mm ochotného papať vitamíny, no radosť!

monika541
4. nov 2013

@inngrid mňa možno by dnes môj mm bude reklamovať. Ančula narobila hore totálny brloh s prádlom, hračky ani nepozerám, do toho ak dostanem ms, tak večer nič a navyše! som išla s Anik von a na šporáku mi veselo bublali v hrnci cestovinky do polievky. pri návrate smrad až hrôza, neviem to vyvetrať, ani ocot nepomáha.... krpatej som nemala čo dať do mäs.polievky, tak chľúpala len vývar, aj to som bola happy. dnes deň ako vyšitý tu u nás

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 Och potvorka jedna malá, ale to aj Samko mi takéto veci vystrája. Si pamätám, keď bol ešte maličký, mal asi rok aj 5 mesiacov. Ja som bola dole, varila som a on si šiel hore po nejakú hračku. Dlho bolo podivuhodné ticho a tak som ho šla skontrolovať. Skoro som kolaps dostala. Celý sa ponatieral sudokrémom, nohy, ruky, tvár a ešte aj oblečenie a keď ma zbadal vo dverách, tak mi s úsmevom hovorí natieram 😀, ja som myslela, že sa zbláznim, lebo ten sudocrem sa zle umýva. 😀
No a ešte raz na seba polial červený lak na nechty, si ho rozotrel aj na tvári, som mala až slzy v očiach, keď som na tú malú tváričku musela naniesť odlakovač, ale našťastie žiadnu reakciu z toho odlakovača na pokožke nemal

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 No tak budeme teda čakať na ďalšie kolo, so zdvihnutou riťkou a spermogrankom 😀
A ver tomu, že niektorí rodičia vystrájajú aj iné prasačiny, riťka do stropu to je ešte nič 😀

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 no tak, ale keď ovu prebehla dajme tomu v pondelok alebo až v utorok, tak by si bola 7-8 DPO a to by ti nemohol ešte test ukázať

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 @inngrid čo kompas, rovno navigáciu a do súradníc napísať vajko z pravého vaječníka letiace na ľavú stranu v maternici alebo naopak 😀

monika541
4. nov 2013

@zuzu1104 mať doma sono, tak sa vyšetrujem každý deň, nech dám tým motkom presné súradnice🙂.
A si teraz predstav, že by som sa k vám aj s Ňaňou dotrepala.! To by ste rovno nový dom mohli stavať😀! Sudocrem je ptvora, až asi na 3x som z uteráka po maliarke vyprala. Ale na ritku super🙂. Sesterka s bratrancom sa tete ponatierali krémom na topánky, potom sa bali toho druhého, rev, plač a ono to nechcelo ísť dolu! Koho skôr ratovať?

monika541
4. nov 2013

@zuzik_24 ahojky., pekne pracuj, ale nám aj napíš, ako ste sa mali cez predĺžený víkend. Dúfam, že o chvíľu sa nám budeš chváliť 2//🙂. Pekný dník želám🙂.

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 No a čo, rada by som si postavila nový dom 😀
Domáce UTZ existujú, ale len na počúvanie srdiečka, nie na sledovanie spermií 😀, by si bola ako agent 007, keby si ich sledovala celú ich dlhú cestu.
Áno, na ritku je perfetný, to musím uznať, my sme nemali ani jednu zapareninu, keď sme ho používali.
No tak tým krémom na topánky si ma pobavila, ale muselo to byť strašné pre ich maminu.

inngrid
4. nov 2013

@monika541 🙂 no na mm sa musíš večer iba usmiat ze ale ved vies ked Anik je zdravá a štastná tak je všetko ok nie? 🙂
nastirekaj nejakú vonavku do bytu čo ti poviem
ja som v sobotu zafarbila mm tričko bolo biele je zlté jeho oblúbené tiez som vysvetlovala neboj nič s malou dušičkou bolo oblúbené 🙂

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 inak uvazujem mm kupit na jeziška nagigáciu takú do lesa ked na hríby chodíme aby sme sa nestratili 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

Baby, som vám zabudla napísať, že som dnes volala s gyndíkom, lebo mali byť výsledky z HCG, samozrejme sa niekde stratili, ako všetky moje výsledky, ale kašlem na to, nebudem sa tým zaoberať. V piatok poobede idem na kontrolu, povedal, že ma chce vidieť, keď už nebudem mať ten Duphaston, že mi ho predpíše a skontroluje aj dieťatko. A pýtala som sa aj na menštruačné kŕče, tak povedal, že je to ok, že môžem mať dokonca aj také silné pichanie raz na jednej a raz na druhej strane.

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid a vy chodíte na nejaké neznáme miesta, že potrebujete navigáciu alebo ako?

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 ano ano tak tak chodíme a niekedy sa stratime 🙂 tak uz sme dlho nad tym uvazovali pozerala som ze okolo 100 stojí navigácia tak som premyslala 🙂

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 júúúúúúúj Zuzi to nič to mne raz poplietky v laboratoriu vysledky 🙂

monika541
4. nov 2013

@zuzu1104 koľko ti oovedal, že budeš brať dufaston? V nemocnici mi kázali do 14.tt aj mmôj dr tak nastavil "liečbu". Ako sa môžu výsledky stratiť? V piatok asi bude aj sono, však? Teším sa na fotku, lepšie uvidíme, na koho sa podobá🙂.

monika541
4. nov 2013

@inngrid môjmu mm by som mala skôr dáky hlásič kúpiť, že choď domuv, choď domov. Jeho poslem do obchodu a vrati sa o hodinu a pol bez nákupu, ale happy, lebo koho všetko postretal a mohol si pokecat. Cesta do a z obchodu mi s anik trvá max. 20. min.🙂

nkem
4. nov 2013

@zuzu1104 zuzka aj mne stratili výsledky a aj kartu zdravotnú raz... inak ten angelsound mám doma, este som na tom sice nic nepocula, iba moje srdce, ale bolo to divne..