Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
ahojte baby,no jak pozeram,same dobre spravy....gratulujem dalsim tehulkam....my tento mesiac nic ale nevadi,zabolelo ale ideme dalej,svet sa neruca....musim byt najma v psychickom klude lebo velmi vela robi psychika,ked je clovek v strese,telo vyplavuje zle stresove hormony,ktore vedia narobit s organizmom sarapatu a kade co zablokovat,takze musim dvihnut hlavu a ist dalej..nevyslo teraz,vyjde potom ;)....dnes si idem do lekarne po inofolic,som si objednala,tak uvidime,mozno nam pri snazeni pomoze ;)
@inngrid este nie ale je uz za dverami,uz mam pocit ze sa ani neopyta a rovno vojde kazdu chvilu...drzana 🙂...zacala som pred par dnami aj s meranim bazalky a jasny znak ze pride,kedze teplota bola nad 37 a dnes "pekne krasne" klesla na 36,6...ale ako vravim,nevadi..vikend som mala psychicky zly,velmi mi bolo smutno a vsetko mi prislo nespravodlive ale muz mi poriadne prehovoril do duse a trosku som sa aj ja uvedomila....vies,ja som si asi myslela, respektive dufala v to,ze po prvom nechranenom styku mi vynecha mrcha a budem tehotna,len to tak bohuzial nefunguje...clovek naozaj asi ked velmi chce tak to just nejde,naozaj,ja mam vo svojom okoli vela parov, ktorym sa podarilo bud totalne nahodne,ze to neplanovali (a zadarilo sa,lebo neboli v ziadnom strese zo snazenia a strachu z toho,ze to nevyjde) a potom taki,co sa snazili mesiace a nic a ked to vzdali,tak sa zadarilo (lebo sa uvolnili a neboli v krci zo sledovania sa a krvopotneho snazenia sa)....takze sa zameram na ine veci,ideme na ten romanticky vikend s muzom,na ktory sa nesmierne tesim,treba mi dokoncit pracu do skoly kvoli doktoratu,budem brat vitaminy a budem sa snazit tolko sa nepozorovat a nehnat to do takeho stadia,ze mi z toho casom preskoci a muzovi zo mna 😀 a hlavne treba verit,treba mysliet pozitivne a myslim si,ze to je velky zaklad uspechu ;)
a dakujem za oporu :-*
@monika541 Monči, neviem ti povedať, ale spýtam sa ho v piatok, že do kedy ho budem brať.
Ja vôbec netuším, že ako sa mohli stratiť, ale už ma to pekne serka. V piatok bude veru sono, ale neviem či mi teraz dá fotečku, uvidíme, ale fakt by som sa potešila. 🙂 A hlavne, aby srdiečko bilo. A ak bude fotka, tak ju tu určite zavesím 🙂
S mm sme sa rozprávali, že v nejako 22tt sa chodí na nejaký veľký UTZ, tak chceme ísť na 3D. Pri Samkovi sme neboli, tak už sa neviem dočkať. 🙂
@meranti si to pekne napisal.veru psychika robi vela,a vidim to aj na sebe aka som nervozna,nedockava,kazde pichnutie sledujem som,nie som?Neviem pockam na mrchu ak dojde potom kaslem na vsetko,raz sa to musi podarit a ak nie,mam krasnu 5rocnu dcerku vytuzenu po 7rokoch cakania,to mi staci.Mam milujuceho snubenca a uzasneho otca pre nasu dcerku.To je asi cele,hlavne nemysliet na to ale ist v pred a hlavne verim tomu baby ze to vyjde.ale asi nenastal ten spravny cas,ale ten cas pride uvidite 🙂
@inngrid normálny domáci UTZ, napr tu som našla
http://www.babybazar.sk/zdravotnicke-potreby/do...
@hatapkagb
@inngrid
@monika541 dakujem baby,ste velmi mile ;)...urcite si to poriadne uzijeme,musim sa aj ja odreagovat,v praci som mala teraz hrozu a uz by to chcelo vypnut,takze nic mi ten vikend nepokazi,aj keby kosacky mali z neba padat 😀 ...este mam taky pozitivny pribeh,co som sa dozvedela len pred nedavnom,mozno to nakopne aj ine snazilky...mam znamu,ktora po vela vela rokoch trapenia sa kvoli tomu,ze sa im nedarilo pocat,podstupila nakoniec umele oplodnenie....nastastie sa zadarilo a narodila sa im krasna dcerka...ked chcela dalsie dieta vedela,ze prirodzenou cestou to uz nikdy nepojde,tak si povedali ze to nechaju tak a uvidia co bude neskor,neriesili to proste...o to vacsie prekvapenie bolo to,ked zistila,ze je tehotna!!a to sa s muzom vobec nesnazili,hovorila ze dokonca v ten mesiac mali sexu jak safranu a pozrime sa 🙂...takze ja si myslim,ze vzdy je nadej,ale chce to klud...ja som sa smiala z tych reci,ze nemysliet na snazenie a podari sa (ze haha barz premudrete hovoria) ale je to cista pravda,ja som citila tento mesiac na sebe ze mi sibalo a verim aj tomu ze mozno som si sama zapricinila,ze sa nepodarilo,lebo som sa cela zablokovala tymi mojimi šiši stavmi...NIE NIE NIE,babatko pride,verim tomu ze ano ale az vtedy,ked samo bude citit,ze mamka aj ocko su v pohode a bude sa mu v brusku dobre darit,babatko nechce vystresovane a psychopaticke brusko 😀
@zuzu1104 wau som ani nevedela za take existuje a aj to máš doma?
btw ja by som mu predsa len chcela dat ten najrakší darček v brušku 🙂
@meranti aj ja poznam taku muz mal pomalé spermie nešlo to roky dali umelé a teraz majú 2 deti druhé prišlo nahodou z ich sexiku ani nečakali neriešili nič nadej je vzdy treba verit
ja som veriaca takze pre mna verit a modlit sa 🙂
btw ešte mam slabulinkého ducha na ovu teste včera sme mali rano sexik mam dnes či zajtra ešte zriešiť čo myslíte? 🙂
Babule, najvacsia depka je, ze okolo mna same tehotne... uz sa bojim aj do prace ist, ktora zas bude tehotna 😒 akoze prajem im to, ale na psychiku otras... dnes mi jedna kolegynka oznamila, ze je v 3.mesiaci a cez vikend sa zasnubili, ci jej pomozem pozriet svadobne saty pre tehotne... ach jaj, kedy ma to cakaaaa???
@lina129 ja mam dostať budúci piatok tak budeme spolu nečakať 🙂
aj my sme snazili teda nejako to prišlo same, štvrtok sobotu nedelu dnes mam ešte na ovu teste slabého ducha tak neviem či alebo ešte zajtra mam posnaziť ovulku som mala predpokladám v nedelu 🙂 ale v nedelu bol aj sexik takze tak
ale neviem necitim ziadne pichanie bolesti nič ako iné kočky len som ešte nafuknutá z ovu doznievajú mi stavy ale nafunkutá uff 🙂
@inngrid nafuknuta som ja vzdy, aj ked sa vela snazime cez vikend 😉 to uz som si vela krat myslela, ze to vyslo a nakoniec asi len vzduch to bol ☹ ozaj a mas tiez kratsi cyklus? Mne sa zdalo, ze som mala vrchol ovulky pondelok - stredu... ale to bol priatel odcestovany..., prisiel az stvrtok, tak neviem 😒 je tam este sanca? ovu testy som si prestala robit, bo som z nich len nervy mala 😉

ahojte dievcata, dlhsie som tu nebola, boli sme mimo s partnerom... da sa este zapojit do debatky??? 😉