icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

meranti
4. nov 2013

@lina129 linus nerob si z toho nic,ja mam to iste co ty,v okoli same tehotne alebo cerstvo po porode...ja uz cakam kto dalsi oznami tehotenstvo...pri kazdom takom zisteni som len viac a viac smutna ale samozrejme,prajem im to velmi len ked vidim tie naradostene tvare a zvacsujuce sa bruska,picha ma pri srdiecku....ale hovorim,od dnes som nahodila pozitivny mod a nemienim sa ho vzdat,som sa rozhodla ze nic ma nerozhodi a aj ja sa budem tak tesit,verim silno tomu,ze to tak bude...urcite sa dockame ;)
@monika541 veru veru,sme bojovnicky jak sa patri ;) 😀 na tvoje spermogranko myslim furt a sa rehocem na tom,hned mi to zlepsi naladu 😉 ...doktorat robim z prava ,aby som uz bola pani doktorka a nie pani magistra 🙂....je to ale hlupost,lebo sa za to plati 500 eur a nic viac mi to neda,akurat titul JUDr. pred meno...cela skuska spociva v napisani jednej prace a zopakovania si statnice z predmetu,ktory som si zvolila ale najma ktoru som uz raz absolvovala,ked som koncila skolu..nikam ma to neposunie vo vzdelani,ale tak budis,nic ine mi neostava,len to absolvovat,i ked je to volovina na entu

tonjadabik2
4. nov 2013

caute baby.tak ako co nove? ja som 27 DC a 13 DPO.. zatial neviem na com som.. zacinaju prsia boliet inak ziadne bolesti.. neviem test som nerobila zatial... asi este pockam do vikendu zatial.

inngrid
4. nov 2013

@lina129 tak ak si mala v stredu ovulku vo štvrtok je ešte 100% šanca, ak by v pondelok uz je slabšia ale šance je vzdy 🙂
su kočky čo otehotnia aja v iné dni ako mysleli ze majú ovu a meriaš sa ked ovu nerobíš či len tak si riešiš ovu podla by očka 🙂
ja mam 28 dnové cykly
🙂 teraz tak +-
pozri môj graf
vid nižšie
ale myslim ze som 1-2 dni dpo nie 3
len keby sa teplota chcela udrzať 🙂

http://www.fertilityfriend.com/home/451f98

inngrid
4. nov 2013

@meranti vidim, ze nás tu je viac ktoré musíme prekonavat tehu v okolí 🙂

lina129
4. nov 2013

@meranti ahoj, mas uplnu pravdu, ja som si myslela ze to nemoze nic byt, ked su dvaja zdravi, tak to nemoze byt problem... a tiez teraz zistujem realitu 😒 presne ako pises, kedysi som si mega davala pozor a vtedy som mala pravidelny cyklus... konecne mam muza s ktorym velmi chceme babo a odkedy zaciname na nom robit, tak sa mi pokazil cyklus, mala som cystu a podobne veci... ☹ ale treba verit...

inngrid
4. nov 2013

@tonjadabik2 27 dc 13 dpo no pfuj pfuj pfuj nech ti pekne vydrzí mrcha nepríst aké cykly mávaš?
ked píšeš ze az cez víkend
mame tu 2 nové tehu ale my "starinky" furt nič čakáme 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 Hehe by na mňa doktor pozeral ako na šibnutú, že čo to robím 😀

meranti
4. nov 2013

@inngrid innus,pozeram tie tvoje teploty len zo zvedavosti a mozem sa opytat,kde si merias bazalku?lebo neviem,vnutorna teplota 35,5 stupna celzia mi pride dost nizka :-/

zuzu1104
4. nov 2013

@meranti za máličko 🙂, posielam objatie 🙂

inngrid
4. nov 2013

@zuzik_24 a ty čo dnes makaš ako šrob či štrajkuješ či ako?
ako sa citiš?

meranti
4. nov 2013

@meranti aj niektore digi teplomery su dost odveci...ja som mala doma taky,co mi meral pod pazuchou vzdy pod 36 stupnov,co sa mi absolutne nezdalo,sak to by som podchladena bola a som si zmerala ortutovym hned a mala som vtedy okolo 37 stupnov, co je dost velky rozdiel!!

inngrid
4. nov 2013

@meranti jááj moja to robím prvý krát to som taký amater som si merala pod pazou prvé dni 🙂 teraz uz meriam v ustach a ešte som išla aj dokimu ze mi teploty skaču ved to som tu riešila ze amater som 🙂 ale posledné teploty sú uz v ustach je to skreslené preto 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

Dievčatá moje, ahojteeee 🙂
Ani netušíte, ako ste mi veľmi chýbali... Som sa práve prelúskala tými stranami, čo ste napísali. 🙂
Dodatočne gratulujem všetkým novým tehuľkám, teším sa s Vami.
Našim tehuľkám, čo už vieme, že ste tehu posielam objatie a pohladenie na bruško, aby ste aj naďalej pekne rástli 🙂
Vidím, že spermogranko funguje, som veľmi rada, som sa nasmiala keď som si prečítala prvé správičky o ňom, no paráda 😀 😀 😀 😀 😀

Správy odo mňa:
som 17DC, 6DPO, takže čakám či sa nám zadarilo. 🙂
Víkend sme mali dobrý, teda až do soboty, trošku sme sa s polovičkou pochytili, je hrozné mať doma vzťahovačného chlapa, radšej mu nič nehovoriť, všetko si zoberie "za svoje"... katastrofa, niekedy by som ho najradšej poslala kade ľahšie 😠 😠 😠
Aby toho nebolo málo, od včera rána ma bolelo hrdlo, ktorého bolesť sa vystupňovala do horúčky, bolelo ma celé telo, od poobedia som už mala 38 stupňovú teplotu, no paráda... Som ledva na wecko prešla, tak ma všetko bolelo...
Som trpela celý deň, no k večeru som to už nevydržala a dala som si Paralen, inak by som to už nevydržala. Dnes návšteva u lekárky, preto som mala čas prečítať si Vaše príspevky.
Skončila som na Peniciline, som lekárke povedala, že sme sa snažili a že nechcem žiadne ATB a povedala mi, že V-Penicilin môžu aj tehuľky, že by sa nič nemalo stať ak by sa nám zadarilo... A keďže som sa pratala do práce, tak mi poriadne vynadala, že kam sa trepem, že ani nápad, chcem mať bábo, chcem byť zdravá, tak pekne doma ležať, takže som teraz týždeň PN, sa so mnou ani nebavila, dostala som príkazom... 😖
Sa teším na tú úžasnú výplatu... Ale tak zdravie je prednejšie, to viem, len mám akurát toho v práci veľmi veľa...
Tak tu mám ntb na kolenách a striedavo pracujem a teraz aj konečne píšem sem na MK 🙂
Ste mi chýbali, tento týždeň by som mohla byť viac tu s Vami keďže PN-kujem. 😵

Pekný dník želám. 🙂

tonjadabik2
4. nov 2013

@inngrid teraz som pozerala 31-35 dnove ked pozrem par mesiacov dozadu..ta neviem..sak toto ze my nic stale.. uz na nervy.. strasne by som si spravila test ale nechcem byt sklamana a manzel tiez este nechce aby som si robila..ze az ked budu meskat..ale si myslim ze 27dc a 13 dpo by uz daco mohlo ukazat ak by tam nieco bolo.. ale este asi pockam..lebo aj tak neverim..

inngrid
4. nov 2013

@meranti ale teraz si to sledujem ze aby som videla či teplota stupa ostava či klesá ked som po ovu vies 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid Nie nemám to doma a ani nebudem vyhadzovať peniažky za to, podľa mňa je to milé, ale zbytočné. Veď po pôrode mi bude treba pchať peniažky inde.
A veľmi ti držím palce, aby si mu ten najkrajší darček dala 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@inngrid ahojček, už som napísala 🙂

inngrid
4. nov 2013

@zuzik_24 no a ty mysliš ze nám tu nechybaš 🙂
Zuzi aj ja som 17DC ale som asi 1-2 dni po ovu 🙂 ale dočkala som sa takze ešte skusim teraz asi zajtra lebo sme včera nech dozreje a budeme zase čakat spolu 🙂
a čo sa tohoto tyka fúúú nič príjemné ale počula som ze niektoré zeny mavajú aj teploty zvyšené zo začiatku 🙂

inngrid
4. nov 2013

@zuzu1104 pravdu máš pravdu ani ja by som nekupila zadarmo hej vzala by som si ale inak nie 🙂

@zuzik_24 ešte ze tak 🙂

monika541
4. nov 2013

@lina129 ja tieto dni ne/čakám ms. min.utorok som bola u dr., ten mi povedal, že mám po 1.pôrode otočenú maternicu, takže mám ležať s vystrčeným zadkom dohora a pomôcť tak spermiám v ich ceste. môj mm totiž odmieta ísť na spermiogram, takže je to len na mne, istým spôsobom. no a min.týždeň sme tu s babami naňho ušili habaďúru, do ranného granka som mu začala drviť vitamíny na podporu spermií, keďže ten tvrdohlavec aj tabletky odmieta. ale kto chce kam, pomôžme mu tam. raz sa mu priznám 😀

monika541
4. nov 2013

@zuzik_24 to sú možno dozvuky od toho mechúrika... hlavne či sa zadarilo som zvedavá🙂). s ingridkou to čakáte v podobnom termíne, tak sa nám to tu hádam pekne okrášli vašimi tehu testíkmi. bolo by to krásne🙂. u mňa ms ešte nič... ale to si si už prečítala. tak čakám a čakám a čakám a anička robí všade neporiadok, tak mám občas aspoň iné myšlienky, ako či vyšlo a pod. riadne sa lieč, a všetko zlé na niečo dobré, keď nebudeš v práci, my si ťa viac užijeme🙂) rýchlo sa nám uzdrav!

zuzik_24
4. nov 2013

@inngrid ja som mala ovu skôr ako Ty, som si ale prečítala, že folikul si mala ukážkový, takže Ti gratulujem ku krásnej ovulke, tentokrát to vyšlo Inuš 🙂
No a tá teplota, že by až taká, že 38 a celé telo ma bolelo??? Aj hrdlo ma dosť bolí, no je to také divné so mnou, minule močáky, teraz toto, no mám to ja veselé 🙂
Sa teším Tvojej ovu, velice sa tešákujem, podľa poslednej MS by sme ďalšiu mali ne/očakávať toho 12teho, že? 🙂

monovera
4. nov 2013

Ahoj holky, snazime se o dite ms neprisla a potrebovala bych poradit pokut jsem mela ovulku 21.10.kolik by mi meli namerit odhadem hcg v krvi. Ptam se, protoze jsem byla na odbery a mela jsem pouze 5,3.Dekuji za nejake informace

monika541
4. nov 2013

@meranti vieš, ale keď budeš pôrodnici, veľmi ti to pomôže, že si "Dr.". keď boli pri mne pokakaní a to som "len" Ing. všetko bude ok, doktorát aj tehu, neboj, budeme si tu o chvíľu o ranných nevoľnostiach aj my dve písať🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@monika541 ja by som sa nepriznávala Monika, ver mi, dobre Ti radím, bude to pre neho nepríjemné, keď mu to povieš... a to som použila asi mierny výraz, že nepríjemné... chlapská ješitnosť nemá hraníc 😠
je to ale len na Tebe Moni, veď Ty toho svojho poznáš najlepšie 😉
hlavné je, že spermogranko funguje 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@monika541 jeeej, si zlatá Moni, ďakujem. 🙂
Poctivo sa budem liečiť, len už teraz vymýšľam, čo budem robiť v dome, keď mi bude lepšie, nevydržím dlho v posteli 🙂

Som rada, že Vás mám dievčatá moje!!!

gladriel
4. nov 2013

holky asik som uz fakt mimo.nedalo mi a urobila som si este jeden test ale inu znacku a vysledok neskutocne prekvapil.uz som volala aj lekarke v polke novembra sa mam ukazat.za chvilku foto

gladriel
4. nov 2013
zuzik_24
4. nov 2013

@gladriel ja tam všade vidím pekné čiarky, slabé, ale vidím, prečo Ťa to znepokojuje???

zuzik_24
4. nov 2013

@zuzu1104 Zuzanka, môžem otázku??? Keď si bola tehu so Samkom, bola si tak chorá, že Ti dávali ATB? Mne dnes lekárka nasadila V-Penicilin, že keďže sme sa snažili a nevieme, či sa zadarilo, hovorila, že by nemali uškodiť... 😒

monika541
4. nov 2013

@zuzik_24 to len ak ma strašne nas.mu prezradím. Inak asi by som schytala po rukách minimálne🙂
@zuzu1104 môj by sa zasmial a ešte dáky vtip by isto povedal🙂. On má také sono, že pacientka na svojom monitore vidí vsetko ako dr, tak by som ho ani nevyrusila, že počkajte, doktorko, spravím kamoškám fotecku 😀 .