icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

beka14
4. nov 2013

Ahojte. My sme na babo cakali 2 roky...resp.nepouzivali sme ziadnu ochranu a nic...zacalo mi to byt divne, takze vsetky vysetrenia ja aj manzel a vsetky vysli v absolutnom poriadku. Pred 2 mesiacmi som si povedala ze kaslem na to....a teraz som v 7tt 🙂 takze po 15 rokoch som znovu tehu.

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@gladriel neboj,budú silnejšie a silnejšie 🙂
@zuzu1104 ach,Samka to zase chytá??? Hnusne bacily 😠 taký čas uprsany,sa nečudujem ani,detičky sú nachylne najviac teraz, juj,nech sa rychle prelieci,mamka potrebuje spinkat v noci,aby rástla fazuľka 🙂

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@beka14 BOMBA 😀 že po 15 rokoch,moja gratulujem 😀

luckalucka83
4. nov 2013

@tinka1003
Tinus blahozelaaaaam k tehu 🙂))
My sme v Hainburgu 3,5 roka, pred tym sme boli 2 roky vo Viedni a pred tym asi pol roka v Hainburgu a pred tym v Kosiciach a pred tym v PP 🙂 tot nase stahovanie 😅
Jaj no mas to komplikovane s tym poistenim, ja na SK uz poistena vobec nie som, teda vsetci dr. len v AT, len nemcina je pre mna ako slovencina, tak to je ine, Keby som nevedela jazyk, ani ja by som si netrufla.
Ako sa vam byva v Kittsee? Tak to sa mozeme niekedy stretnut, my tam casto chodime na ihrisko do parku 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@zuzik_24 joj mooooja, to ma mrzí, že si chorá, dávaj si teraz pozor hlavne na horúčku, tá je v prvých týždňoch pre bábätko veľmi nebezpečná, tak ak by sa podarilo bábätko teraz, tak si to sleduj.
Drž sa a skoro sa uzdrav.
Aj ty si nám tu veeeľmi chýbala

gladriel
4. nov 2013

@lina129 praveze nie dnes vysiel krasny fotila som mobilom a je to slabunke zle to vidno

zuzu1104
4. nov 2013

@inngrid jediné nad čím uvažujem z prístrojov je monitor dychu, pri samkovi sme síce nemali, ale akosi ma to láka, ale je to fakt drahá záležitosť :(

zuzik_24
4. nov 2013

@danielka20101989dadus tak ja Ti neviem, sa cestou tie Tvoje poslané tehu vírusíky asi stratili a dorazili tie zlé, choré... by si mala podať sťažnosť na tú doručovaciu spoločnosť, po ktorej si ich poslala, ich zažalujeme spolu 😀 😀 😀
vínko si nemôžem uvariť, mi dala pani doktorová V-Penicilín, takže sa môžem akurát tak na neho pozerať ☹
a ťuťu muťu neviem, či bude, lebo ten môj pokašliava asi týždeň, a ako dobre vieme, to je pre chlapa smrteľná choroba 😀
a navyše, ešte sa na neho trochu hnevám, v sobotu ma vytočil... a tvári sa, že to on je ten, ktorý sa má právo hnevať, chápeš??? Rýchly popis situácie: 3 dni voľna, v piatok doobeda bol na koni, v sobotu doobeda na koni, ja sama doma... OK, nevadí, kone má rád, je to jeho život, v živote by som mu to nevyčítala... ale v sobotu prišiel a oznámil mi, že kamoš, čo má u nás koňa ustajneného mu povedal, že či mu nemôže ísť pomôcť pokopať k jeho rodičom záhradu... ono by ma to tak nevytočilo keby... keby onen kamarát nekašľal na svojho koňa, keby sme sa mu o neho nestarali zadarmo (len za stravu), keby si tých pár krát čo príde kone vyhnojiť robil aspoň poriadne, keby, keby, keby... ono to má ešte iné zákutia, ale to by som to tu musela napísať román, takže len v stručnosti... 😉
a ten Tvoj by tiež zaslúžil zopár kopancov, asi si myslí, že to bábo Vám prinesie bocian... skús s ním hodiť reč, keď bude príležitosť a bude mať na to náladu... 4 roky snaženia je dosť dlhá doba, ja ale verím, že sa Vám do konca roka zadarí a potom ak nie, tak by som išla tvrdo po ňom, že treba veci riešiť...
chlapi to tak nevnímajú a nikdy nebudú tak ako my ženy, málo je takých, čo to chápu a aj z tých sú polovica gay-ovia 😀
chápem aj ja Teba, tiež som si vypočula, že by som mala ísť na to menej vedecky (len som sledovala ovu a robila ovu testíky), no, tak som zlikvidovala celé laboratórium, čo som mala v dome, mikroskopy rozpredala a idem na to menej vedecky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

zuzu1104
4. nov 2013

@monovera Ahoj ja keď som bola 15 dní po ovulke, tak som mala hodnotu 2,38 a tehotná som

zuzik_24
4. nov 2013

@zuzu1104 ďakujem Zuzanka moja, ležkám poctivo zababušená, len ntb na kolenách, veď musím na MK dohnať zameškané 🙂 Samkovi posielam božtek, nech ho chorôbka rýchlo prejde 😵

zuzu1104
4. nov 2013

@gladriel krása🙂 som zvedavá, čo povie lekárka, držte sa!

zuzu1104
4. nov 2013

@zuzik_24 Moja, ja si to vôbec nepamätám, lebo ja som pri samkovi zistila, že som tehotná asi v nejakom 9 týždni, takže už som bola v treťom mesiaci a vôbec si nepamätám či som bola chorá v prvých týždňoch, už je to strašne ďaleko.

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 Aj môj doktor to presne tak má, že pozerám rovno na obrazovku, tak ešte uvidím, čo mi na to povie, možno sa ho na to opýtam

zuzik_24
4. nov 2013

@zuzu1104 nevadí Zuzinka 🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@danielka20101989dadus no veru moja, zas je to tu :( a tak hnusne kašle, že sa až bojím :(
A ty sa ako máš? Už sa cítiš lepšie?

zuzu1104
4. nov 2013

@zuzik_24 No veru moja, musíš sa čo najskôr vyliečiť a aspoň nás tu môžeš tešiť svojou prítomnosťou. 🙂
ďakujem, Samkovi odovzdám.🙂

monika541
4. nov 2013

@zuzu1104 u nás na novorodeneckom mi monitor požičali na pol roka za asi 30 e. Bolo to pre mňa upokojujúce. Zisti si v nemocnici do kt.. pôjdeš rodiť.

zuzu1104
4. nov 2013

@monika541 to pochybujem, aby také niečo tu mali, ale jedna kamoška mi povedala, že keď sa mi narodí dieťa, tak mi požičia svoj, tak uvidíme

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@zuzik_24 Presne!!! Nechám ho vychladnúť,ale ak si myslí že ma odbije tým jeho NAČO tak to sa chlapec veľmi mýli.Dokedy mám ešte čakať? Čím ďalej tým viac strácam nádej, a namojveru sa zmierujem s tým,že to asi prirodzene nepôjde ☹ Už ma to nebaví dookola stále len mrcha ovu mrcha ovu!!! Dám mu pauzu do Vianoc. Ale veď ten ešte len potom uvidí 😀 No my sme dvojka 😀 Ty vraj vedkyna a ja hysterka 😀 No,poznáme toto,tiež kamošom pomáha takto podobne a ja tiež doma ☹ Dúfam,že sa podarí,ale pravdu povediac už tomu akosi neverím,už sa ani nemeriam,ani ovu testy nič,dávam si trošku pauzu a po novom roku budem riešit.Ale mi to nedá,stále sa sledujem 😀 no čo už,moja tak len rychlo preliec,a bude dobre 🙂 Ešte že sa mám komu vystazovat,moja,ďakujem 😉 viem,že ich to rýchlo prejde,udobrime sa, podebatujeme,,ale aj tak ťa to ich správanie niekedy naštve...Ale čo už,ťažko s nimi a ešte ťažšie bez nich 😀

tinka1003
4. nov 2013

Dakujem dievcata, ze sa so mnou takto tesite, ste neskutocne 😵
@inngrid no vidis, tak nakoniec ti aj ovu testy pekne vysli. Som zvedava na vysledok, dufam, ze sa budeme o par dni vytesovat 😉
9DPO a 10DPO som mala dusika, tak to som uz tusila, ze z toho nieco bude kedze sa to zopakovalo dva dni po sebe a k tomu sa pridruzili nevolnosti a 11DPO to uz bolo jasne 😉
@tamarka9 juj, je mi luto, ze to vyzeralo tak nadejne a zrazu hop mrcha 😔. Nechapem 😒 Mas silnu MS? Pretoze viem, ze niektore zeny mozu mat jednu a dokonca viac krvacani a predsa su tehu. Ciarky sa mala...velmi by som ti priala aby to tak bolo. A ak nahodou nebude, tak ti prajem, aby si si nasla rychlo pracu a potom sup otehotnela. Citam dalej, ze dnes ziadna mrska....som zvedava ko to dopadne.
@tinky09 u mna platilo to iste co u Zuzky, otehotnela som 3 mesiace po kyrete.
@zuzu1104 Zuzi, skore uzdravenie Samkovi, dufam, ze to podchytite na zaciatku a choroba neprepukne.

Taaak, koncim na str. 242, maly sa mi budi 😀

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@zuzu1104 ja už fit i keď cítim este upchaty nos občas 😀 A inak som nejaká rozhadzana z tohto snaženia,ešte ma aj muž naserkal,niekedy sa správa ako pako 😀 Ďalší rok pomaly za nami a my stále sme iba dvaja ☹ Pomaly sa zmierujem s myšlienkou ,že to asi prirodzenou cestou nepôjde...A on úplne v pohode mi povie,že zase prepadám hysterii 😕 ach,snažím sa ako viem byť v "pohode" ale niekedy mi je ťažko,ale nič,musím poslať depku kade ľahšie a bojovať ďalej...Moja,neboj,Samko bude za pár dní ako rybička 😉 A ty ako,čítam,že Ťa bolia kríže? Och,to sa fazulka rozťahuje a sťahuje nábytok asi 😀

zuzu1104
4. nov 2013

@tinka1003 je fajn, že to fakt vyšlo tak na rovnako? Nie? Obe sme prišli o bábätka skoro na rovnako a skoro na rovnako aj čakáme ďalšie. 🙂 Pán Božko na nás myslí 🙂
ďakujem Tinka, snáď to bude dobre, teraz sa mi zdá, že je to už lepšie, už hodnú chvíľu nekašle. Tak uvidíme. Budem sa snažiť, aby bol v poriadku.

zuzik_24
4. nov 2013

@danielka20101989dadus tak tak, nechaj ho do Vianoc tak, Ty sa trošička potajomky sleduj, aby si aspoň vedela, čo a ako a po Novom roku šup riešiť veci, žiadne NAČO nebude argument pre neho, howk 😉
Správanie chlapov je mnohokrát o nervy, žiaľ do určitej miery to musíme vydržať, ako si napísala, s nimi zle, no bez nich ešte horšie 😠
Ale tak, nejako bolo, nejako bude 😉
Liečim sa liečim, hrdlo bolí ako ďas, ale horúčka zatiaľ nie je, nechápem, kde sa mi tá včerajšia nabrala...
🙂

zuzu1104
4. nov 2013

@danielka20101989dadus Och, tí naši chlapi to sú takí truľovia, fakt a my sme také trúby, že si všetko tak k srdcu berieme :(
Moja, ja viem, že ti je z toho ťažko, ale hlavičku hore, raz to musí vyjsť.
Ja dobre, dnes mi je fajn, až teraz trošku bruško pobolieva a som dosť unavená a kríže bolia, ale tiež nie moc, dá sa to vydržať. Najviac bolia cecušky. 🙂 Ale to predsa zvládneme, pre bábätko všetko. 🙂

zuzik_24
4. nov 2013

@danielka20101989dadus si môžeme zmeniť mená tu na MK, ja budem "vedecká" a Ty "hysterická" 😀 😀 😀

zuzik_24
4. nov 2013

@zuzu1104 chlapi sú naše trubky a máš pravdu, keby sme niekedy boli "menej citlivé" a nebrali si ich slová tak veľmi, o dosť menej by sme sa natrápili... 😅

zuzu1104
4. nov 2013

@zuzik_24 ale fakt je to tak, niekedy proste vypnúť city a bolo by nám fajne 🙂

tonjadabik2
4. nov 2013

@inngrid ale ak som mala posunutu ovulku tak ani neviem kery som den DPO.. lebo tyzden mi kramy meskali..co mne nemeskaju..

danielka20101989dadus
4. nov 2013

@zuzu1104 no trulovia je slabý výraz 😀 ale tak ideme ďalej,si chlapec ešte rozmyslí či chce hnevať Danielku 😀 jasné,pre babo,to zvladnes,ty si skvelá Zuzik,nielen ako maminka ale aj ako človek 🙂 Posielam veľké objatie a ďakujem za podporu 😉

@zuzik_24 Áno,tak to urobím,do Vianoc ho ešte nechám alepotom sa má pochlebe 😀 No,premenujeme sa ozaj asi,len či nas ostatné poznať budú,hehe 😀 no nevadí,čo bolo boli a ideme ďalej.Ďakujem za podporu,moja cmuk 😉

tinka1003
4. nov 2013

@meranti skoda 😒 ...ale ako pises, ide sa dalej. Paci sa mi, ze si pozitivne naladena, to podla mna velmi prospieva 😉. Vies co sa mi stalo pred par dnami? Boli sme v ubytovani v penzione a ja som zi zabudla nastavit budik. Zobudila som sa niekedy nadranom (nie v obvyklom case merania BT a mala som 37,2 a potom rano zhruba v case v ktorom meriam, a mala som len 36,4 - to bol pokles o 0,5 stupna oproti predoslemu ranu. Kebyze nemam pozitivny test tak som presvedcena ze nic z toho. Dalsie rano som mala 36,9. Kym nemas mrchu, nic nie je stratene. Uzite s manzelikom vikend.
@hatapkagb kedy cakas mrchu? Juuuj, keby ti nedosla.