icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

danielka20101989dadus
4. nov 2013

Tak ja na dnes končím,sľubujem,že zajtra už budem ok,dnes taká blba nálada,no newadi,každý má právo na blby deň,takže zajtra už budem takáto vysmiata 😀 😀 😀 papa a ďakujem baby,však vy viete 😉

zuzu1104
4. nov 2013

@danielka20101989dadus ale moooja čo si pipi? Žiadna depka a zlá nálada sa u teba nemôže konať, ved ty si taký pozitívny človek. Ale tak dúfam, že zajtra už budeš ok a zabudneš na mužove slová.
A ďakujem, cmuk 🙂

luckalucka83
4. nov 2013

@tamarka9
Tami pocuj, ako pislala Zuzka, ked zajtra nebude ani chyru ani slychu po ms, skus test, ms mozes mat spokojne aj ked si tehu a ked dnes nic nebolo, tak to vyzera nadejne,
myslim na teba v

zuzik_24
4. nov 2013

@danielka20101989dadus veď sme tu od toho, aby sme si pomáhali a podporovali 🙂
dievčatá, dnes končím, idem si uvariť čaj, každú chvíľku dorazí polovička, uvidím v akej nálade 😝
pekný večer želám, pa 😵

tinka1003
4. nov 2013

@zuzik_24 skore uzdravenie, oddychni si doma 😉
@lina129 ty mas taku ciarku ako gladriel? Ak ano, tak blahozelam...ved to su jednoznacne pozitivne testy 😉
@inngrid pozri moj grafik, tam mam vyznaceny aj sexik. FF mi vyznacilo ovu na 15DC, ale ja si myslim, ze ovu bola 16DC (15DC som mala silne bolesti v podbrusku a pozitivny ovu test)
http://www.fertilityfriend.com/home/48fea9

hatapkagb
4. nov 2013

@tinka1003 v pondelok ale mne nechodi na cas ale odkedy beriem lieky na ovulaciu tak minuly mesiac mi prislo o den skor,tak uvidim ci dojde.Ja som si nikdy nemerala BT ale skusila som to od minuleho pondelka cize pondelok bolo 36.8 od utorka do soboty 36.9 vcera 37.1 a dnes zase 36.9 ale ja tomu aj tak nejak nerozumiem to by som mala si robit pravidelne alebo ako.chi chi chi.

vertyeux
4. nov 2013

@tinka1003 jeeeeej, sper, gratulka, dalsia tehulka, tfuj tfuj, nech je vsetko ok 🙂

tonjadabik2
4. nov 2013

mna uz brusko poobolieva ale nie na kramy.. odkedy som vysla z vane.. 🙂 aj prsia ma bolia uz dlhsie tak uvidim ze co.. asi si spravim test abo co od rana mam tucha na test ale bojim sa..

gladriel
4. nov 2013

baby potrebujem radu.uz par dni sa mi neda spat mam pocit nepokoja v bruchu a akoby som si kvoli tomu nemohla najst spravnu polohu.a k tomu ma bolia nohy.nechcem do seba pchat lieky.dik potrebujem byt vyspata kedze idem na 😠 6:15 do prace.dik

lina129
4. nov 2013

@tinka1003 tinka prepac, ja mam taku ciarku na ovulacnom teste 😒 nie na tehu teste... 🙂 ale na tom ovu teste sa pise, ze slaba druha ciarka znamena negativny test ☹

monika541
4. nov 2013

@danielka20101989dadus som čítala, že ťa drahý nasrdil. Keď sme sa snažili o anik, tak mi mm sľúbil, že ak do konca roka nič, tak pôjde na spermiogram. V dec.som bola na sone, dr mi povedala, že to vyzerá, že cez Vianoce bude ovu s pekným folikom, že by nám to malo vyjsť. Nič som mu nepovedala, len ho všelijako motivovala k snažilkovaniu🙂. A 8.1.. prišla mrcha. Tak strašne som pri ňom plakala, pripomenula mu, čo mi sľúbil s tym sper.a on mi vtedy povedal, nikdy nikam na sp.. nepôjde. Myslela som, že ho zabijem. Ton strašné sklamanie a ešte aj brucho ma fest bolelo.... Ale boli to posledné krámy 😀 ! Kamoška bola v 8.mes.a povedala mi, že ju mám chytiť za brucho, že ma nakazí 🙂 . Hneď cez víkend som otehotnela a máme čerticu🙂. Tak dúfam, že i tebe to vyjde, keď už ste sa poharkali...a švagrina snáď nebola lakoma a nejaké tehu vírusíky u vás nechala. vieš, chlapi sú v podstate v kľude, pretože keď nie sme tehu, tak to znamená, že sa iba im budeme venovať. S dieťaťom si to vie ťažko predstaviť, vie, že sa o teba bude musieť deliť s dieťaťom. Tak tfuj tfuj, nech IUI nepotrebuješ, nech do Vianoc to vyjde prir.. spôsobom🙂.

monika541
4. nov 2013

@gladriel neskúšala si si dať nohy na spánok vyššie? Mne to robilo dobre na bolesti, hoci ma trápili až neskôr. No, bruško sa pri spôsobuje novému obyvateľovi🙂. Kedy sa chystáš k dr? Skús aspoň po telefóne sa spýtať na magnézium. @senselinka aj @zuzu1104 si teraz davali kvôli brušku. Pokojnú noc. 🙂

monika541
4. nov 2013

@zuzik_24 chlapi sú fakt z Marsu 😠 . Ten môj si tiež vie urobiť plán a nespýta sa, či niečo nepotrebujem pomôcť al.si len konečne sadnúť s vyloženými nohami a knižkou v ruke. Alebo si písať prácu do školy. Vždy sme to my, kt.. musíme byť trpezlivé v každej situácii...

gladriel
4. nov 2013

@monika541 dnes som s lekarkou volala povedala v polke novembra aby bolo nieco vidiet.lenze vtedy mam rannu tak pojdem o 3 tyzdne koncom mesiaca.nemam sa lam nahlit.a aspon na sone bude krpca dobre uz vidno.magnezko som si dala aj pod studenu vodu nohy a nic.ja mam syndrom nepokojnych noh a bolia dost aj ked nie som tehu.[podla mna je tozo zmeny v hormonoch.asik poprosim polovicku o masaz noh nech sa konecne dobre vyspat.

monika541
4. nov 2013

@gladriel tooolko Veľa musíme na fotku zo sona čakať?! Masáž hádam zaberie, nech si oddychnes, musíš za dvoch🙂. Sladké sny a pokojné nôžky.

tinka1003
4. nov 2013

@luckalucka83 dakujem 🙂. No kebyze ovladam jazyk, tak veru neriesim a chodim k lekarom v AT. Aj sa hanbim napisat kolko som sa ucila NJ: 12 rokov 😅. Okrem toho som chodila na strednej na jazykovku (nasi ma nutili a neznasala som to), potom som absolvovala na vyske statnicu u odbornej nemciny 😀... no a teraz sa hanbim ist kupit do lekarne teplomer a radsej sa trepem 15km do BA 😝. V skole som bola vzdy jedna z najlepsich, ale zial vzdy som mala problem rozpravat 😒. Na vyske som sa dala na AJ, tu mam omnoho radsej, aj sa skor dohovorim anglicky. Poviem ti, ze uz teraz mam stres z toho ako budem komunikovat s ucitelkami v skolke a potom v skole, ucit sa s detmi 😕
My pochadzame tiez z vychodu, ja z PO, manzel z MI, studovali sme v KE, potom sme zili v Brne, dva roky v BA a teraz pol roka v Kittsee...tot nase stahovania 😀
Urcite sa rada stretnem, do parku chodievame celkom casto 😉

@zuzu1104 Zuzu, hej, je to velmi zaujimave ako nam to rovnako vyslo 🙂. Pred par dnami som omylom klikla na Februarovky 2014, a tak ma napadlo, ze si nalistujem stranky kde som prispievala (mala som nejaku melancholicku naladu) a prisla som na to, ze som tam dokonca asi dvakrat pisala aj tebe. Tak nech sa teraz v julovkach zdrzime dlho dlho a budeme tam opisovat nase porody a potom pokroky babatiek 😉

tinka1003
4. nov 2013

@vertyeux tak sa mozno fakt niekedy u Dr. Raslovej stretneme 😀 Kolko od zistenia tehu si jej volala a kedy si bola na prvej prehliadke? Chcela by som ist co najskor, aby som vedela, ci je to v poriadku, pretoze minule som sa neponahlala a isla na prehliadku az v 10tt po zlu spravu.
@lina129 aha, tak to hej, na ovu teste musi byt testovacia ciarka rovnako silna alebo silnejsia ako kontrolna.

gladriel
5. nov 2013

@monika541 No vyspala som sa ako tak.dost dlho sme pred spanim vetrali a aj magnezko som si vecer dala.boze neznasam ranne.zaludok dava o sebe vediet celkom dost

inngrid
5. nov 2013

@tinka1003 júúúúúúj moja keby si mala pravdu tehulkovali by sme spolu ale vám dvom teraz drzím nech ide všetko učebnicovo tak ako má 🙂

inngrid
5. nov 2013

@tonjadabik2 tak ked uz meškajú dobre je 🙂

inngrid
5. nov 2013

@tinka1003 pozerám ze ste dva dni pred a den po ovulke riešili intimnosti inak počuj ako vytiahnem ten graf aby som tam mala všetky údaje
lebo ja viem iba takto
http://www.fertilityfriend.com/home/451f98
a to tam neni sú vidieť tak udaje ako u teba 🙂 hm? ja chodim cez sharing - setup

inngrid
5. nov 2013

@tonjadabik2 fuuuuuuun eboj urob som zvedavá

inngrid
5. nov 2013

dobré ranko dievčence 🙂

monika541
5. nov 2013

@inngrid Dobré ráno aj tebe, Inuš🙂. Už odpocitavas dni🙂?

zuzu1104
5. nov 2013

@tinka1003 no moja zlatá, hádam máš pravdu🙂 Faaakt, ja si to ani nepamätám, že som písala do februároviek, ale možné to je. 🙂 Čakám ťa v júlovkách. Ja som sa včera konečne odvážila tam napísať, hádam kontrola v piatok dopadne dobre a budem fakt v júlovkách dlho predlho.
Ty sa kedy chystáš k lekárovi?

monika541
5. nov 2013

@gladriel Dobré ráno, som rada, že si si oddýchla, teda vetrsnie a masáž nožičiek zabrali🙂? Pracuješ na zmeny? Lebo aj tak máš nárok ísť k dr. I keď ešte to nechceš v práci prezradiť, ale keď písomne oznámiš zamestnávateľovi, že si teh, vyšetrenie u gyn kvôli tehu sa k priepustkam nepočíta a máš aj istý druh ochrany u zamestnávateľa.

zuzu1104
5. nov 2013

@inngrid Dobré ránko aj tebe Inuš 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 Dobré ránko Monika 🙂

monika541
5. nov 2013

Pekný deň všetkým🙂! U nás leje, tak asi bude dom.. väzenie 😝 a tatík príde neskôr ako zvyčajne. Dlllllllllhý deň prd nami.

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 Ahojky, ako sa máte? Samko ešte kašle? S chladničkou si sa ako zvitala? Ms ešte nič, ale celú noc ma dosť bolelo brucho. Si mi včera dala trošku chrobáka do hlavy s tým testom a folikom.... joj, keby to chcelo vyjsť!