icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 Monči, nie moc dobre, Samkovi už aj sople začali, ledva dýcha :( a ten kašeľ, ach jaaaaj, zajtra ideme k lekárke.
Dobre celkom, už mi teraz nesmrdí, len na začiatku smrdela, ale je mi ťažko od žalúdka od prebudenia.
No moja, ale keď si to tak vezmeš, tak je to pravda na 8DPO ti nemôže test nič ukázať, tak ešte počkaj a uvidíme čo to bude až to bude. 🙂

inngrid
5. nov 2013

@monika541 tak odpočítavam hehe som 2 DPO, dnes ešte mm znásilnim 🙂 akurát ti píšem či u vás leje a vidím ze uz píšeš ze leje aj pred name dlhý den dnes dlho pracujem a ešte mam v plane zehlitaaaaaaaaa neznazam zehlenie

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 anik mi vždy ochorela ak sme boli vonku keď moc fucalo al.sme sa flakali po nákupoch v auparku v Žiline. Už sa len ty musíš chrániť pred soplíkmi.
Teraz už asi všetci dr majú také sono, aby sme si aj my mohli do brucha kuk. Len som si nevšimla, či ten môj tam má aj tlačiareň, či ako to nazvať. Moju mamu to strašne fascinovalo, keď som šla do nemocnice pred pôrodom, išla sa kuk na bábo a tá malá potvorka sa zase nechcela ukázať, a to sme ju všelijako.steklili a hladkali🙂.

monika541
5. nov 2013

@inngrid tiež žehlenie nemusím, to z mladosti, tatko v lete dokázal za týždeň spotrebovať aj 15 košieľ 😝 . Som si istá, že tvoj mm sa rád nechá znásilniť😀. Pracuješ z domu dnes?

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 mi napadlo, že keď jakub mal hnusný kašeľ, segra mu urobila cibulovy sirup. A na vytiahnutie nádchy dávam do izieb nakrájanú cibuľu. Smrad strašný, neviem, ako ti to bude teraz robiť, ale hlavne nech idú soplíky pekne von.

inngrid
5. nov 2013

@monika541 ano dnes ano ale zajtra idem do práce tak to bude den bez vás :( tam nestiham mk :(

inngrid
5. nov 2013

@monika541 ze 15 košiel by som sa zbláznila 🙂

nkem
5. nov 2013

Dobré ráno dievčence, držte mi palce,to za chvíľu idem na ultrazvuk 😉

tamarka9
5. nov 2013

@tinka1003 dakujem velmi pekne za povzbudenie, no prave ze mrcha sa stale nerozbehla, som len na intimkach a niekedy ked idem na WC tak mam na toaletaku taku tmavohnedu krv, ale nie vzdy. Uvidim co dnes bude, ale stve ma ze sa uz nerozbehne poriadne, lebo toto je take natahovanie. testy som uz nerobila, neverim ze by to mohlo byt tehu, len sa bojim ze nech som vobec zdrava. Idem tento, reso buduci tyzden na preventivku, tak to spomeniem lekarovi, dufam ze vsetko bude ok 😖

monika541
5. nov 2013

@inngrid ak sme nechceli mať hanbu, že nám tatko v obleku smrdká, tak sme makali🙂. Vďaka Bohu za automatickú práčku🙂! Mm si dáva prať košele v robote, mám pokoj🙂. To je fajn, že môžeš pracovať z domu, máš kľud. Niekedy bolo toho toľko, že sa ani na wc nedalo ísť... Anička sa pýta von a nemôžem ju zobrať chudatko:'(.

gladriel
5. nov 2013

@monika541 viem ale pokial nemam tehu knizku nejdem vraviet nic.masaz noh nebola priatwl bol unaveny.a ano robim na zmeny.a k tomu dnes robotu uspavaciu a dost

monika541
5. nov 2013

@nkem Ahojky, myslím na vás🙂. Anabelka je už úplne zdravá? Kde bude keď si u dr?

tamarka9
5. nov 2013

@luckalucka83 ja ti neviem, stale spinim, aj dnes rano na toaltaku opat take tmavohnede, aj na intimke sa mi pocas dna nieco najde, ale len tak slabucko ze som ju mala vcera cely den iba jednu. Ale ako vravim neskoncilo to, aj dnes rano bolo. Ale normalna ms to isto nie je. Len ako som spominala, skor sa bojim, ci nemam nejaky zdravotny problem... 😠

monika541
5. nov 2013

@gladriel už len to vetranie teda zostalo:'(. Dnes teda ťažký deň. Ospalé počko aj robota. Nech ti to rychlo prejde!

inngrid
5. nov 2013

@nkem ahoj ahoj drzíme drzte sa potom napíš ako ste dpadli 🙂

inngrid
5. nov 2013

@monika541 chudátko Anička no mamina musíš nejaký program vymyslieť 🙂 pre ňu

nkem
5. nov 2013

@monika541 ahoj Monika 😉 este kasle trocha, tiež berie sinupret, ale je už je to ok.

tonjadabik2
5. nov 2013

@inngrid ta neviem ci meskaju..dostavam 5 kazdy mesiac ale minule mi meskali tyzden ta neviem ako dostanem ak..dostanem teraz..

tonjadabik2
5. nov 2013

@inngrid rozmyslam o tom..ale este som nerobila zatial..

denka_pk
5. nov 2013

ahojte dievčatá, dnes je den ovulky 16 DC, ale vcera som si robila ovu test a bol biely, takze vobec tomu nerozumiem...ked som si ho robila v 13 DC tak tam bola slaba druhá čiarka..no velmi divné...ale aj tak budeme snažilkovať...vcera sme snažilkovali, dnes asi nebudeme, budeme až zajtra...skusime kazdy druhy den, nech bojovníci pekne dozrejú 🙂

nkem
5. nov 2013

Kokso to bol taký rýchli ultrazvuk, že so have sa pomaly ani nestihla vyzliecť a už som sa mohla obliekať 😀 ale tak hlavné je, že babo je v poriadku, už vyzerá ako človek 😵 mám aj takú fotku capatu, ale to môžem odfotit aj neskôr 😉 a podľa veľkosti plodu by som mala končit 12 tt♥

inngrid
5. nov 2013

@denka_pk aj ja som nasadila tuto metodu ze kazdý druhy den 🙂 ja som dnes 2DPO tak ešte chcem skusit 🙂
inak ja som to mala tak isto stale prázdny papierik poprípade slabunky duch 🙂 a 16DC som mala uplne krásne plné 2 čiarky a na další den uz nič uplne slabulilinky duch kočky tu písali v inej téme ohladne ovu, ze niekedy to zvykne vystrelit a potom nič a ze je to všetko v poriadku tak skús ja som tieto dni uz testovala rano aj poobede 🙂

inngrid
5. nov 2013

@nkem jééééééééééj tak to je krásne tak to gratulujeme

nkem
5. nov 2013

@inngrid dakujem 😵

lina129
5. nov 2013

@denka_pk ahoj, mala som podobny problem s ovu testami... potom som to riesila s gyn. a povedala mi, ze sa nemam na ne az tak spoliehat... ze mam vraj pocuvat svoje telo... tak neviem 😒 som sa potom vykaslala na to radsej, bo som im nerozumela 🙂

denka_pk
5. nov 2013

@inngrid no skusim testnut este aj dnes tak dufam ze to bude ako hovoris a dnes budu silne čiarky..ja testujem az okolo 17:30, to pridem akurat z roboty..vcera som ani nepila od nejakej 15:30 aby nebol moč nejako rozriedený a aj tak bol test biely..no neviem...minulý mesiac mi to tak pekne vyslo a teraz toto...snad vobec bude ta ovulka 😒 lebo čakať zas dalši dlhý mesiac pokial bude dalšia 😠 ach jaaj

lina129
5. nov 2013

@inngrid ahoj ingrid, presne ako pises, ja tak isto... a testovala som vzdy rano - som myslela, ze to je ako tehu test, ale asi nie je ☹ cez den nemam velmi cas a moznost testovat v robote... tak som sa prestala tym stresovat... uvidime ci ma to zas chyti 😀

denka_pk
5. nov 2013

@lina129 ja ovu testujem len druhy mesiac..prvy mi to pekne vyslo a tento je to zatial nejake divne...

monika541
5. nov 2013

@nkem hurá do 2.trimestra:-)!

denka_pk
5. nov 2013

ináč baby, ked som ešte neuživala kyselinu listovu a nepila som alch. čaj som mala taký silny hlien že až vypadaval zo mňa a mala som uplne mokro, odkedy som začala brať kys.lit. a alch. čaj tak hlienu je velmi málo a vobec ho nemam tak vela ako predtym, necitim az take mokro...myslite že to može byt spojené s tym že som to začala užívať ? alebo čo to može byť?