icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 No snažím sa aj chrániť, dávam si vyššie dávky C-čka, nič iné urobiť nemôžem. Snažím sa aj častejšie vetrať, aby bacily odišli.
Akú tlačiareň myslíš?
Aj ja som bola fascinovaná sonom, vždy som si ho vychutnávala aj keď väčšinou som na ňom nevedela rozoznať nič 😀. Muž to bral tak normálne, nijak extra ho to nezaujímalo až pri pôrode pochopil, že sa stal tatom 😀
Tvoja mamina mohla byť v nemocnici pri sone?

zuzu1104
5. nov 2013

@monika541 veru moja, ja tú cibuľu nezvládnem celkovo ju nemám rada, tak by som sa isto dovracala z jej pachu

zuzu1104
5. nov 2013

@nkem jeeeeej moja to je suuuuper, takže začínaš druhý trímester 🙂

zuzzi08
5. nov 2013

Ahojte žienky, jedna netradičná otázka:
Tie čo ste už boli na IVF a máte za sebou už aj KET bohužiaľ nevyšiel :(, cítili ste odplavenie embrya? Ci ste mali nejaký pocit alebo vás niečo zabolelo? Síce ja som iba prvý deň po KET, ale cítim jemné poštipkávanie pri krčku maternice :(. Dúfam, že to bude dobré, už len vydržať do 18.11 a šup na krvičku. Ako sa poznám, tak si na 13 deň určite urobím test, pretože to 100% nevydržím 😀 . Držím všetkým palčeky a skúste mi napísať vaše pocity, ďakujem a prajem krásny dník 😉

zuzu1104
5. nov 2013

@tamarka9 Tami, narovinu, si pravdepodobne tehotná, musíš zavolať lekárovi, aby vylúčil mimomaternicové tehotenstvo, jednoducho mu zavolaj a opíš mu, čo sa deje, on už bude vedieť, čo robiť, ale nebolo by dobré to odkladať.

zuzu1104
5. nov 2013

@zuzzi08 držím palce, aby to vyšlo 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

Žienky, mne je dnes taaaak zle od žalúdka, že ledva stojím pri žehliacej doske, som zvedavá, ako dlho vydržím žehliť :(

inngrid
5. nov 2013

@denka_pk ja som sa tiez bála ved som išla preto aj lekarovi mala som mať ovulku 13-14 DC nakoniec som ju mala 16-17DC takze som sa len usvedčila uz 2x ze skôr za polovicou byva u mňa ovuláciua čo ti poviem vyskúšaj uvidíš 🙂

@lina129 ja som doma, tak som zvykla testovat tak okolo 11 a potom okolo 15 ale vies čo jedna zuzinka naša sa testuje vzdy rano a ma krasne lajny a ked som mala ovulku testla som sa o o 8*00 rano aj o 19*00 večer a čiarky boli rovnake tak neviem

@denka_pk fúúúúúúú tak to neviem alc. čaj nepijem lebo je to nejako obmedzované tam len istú dobu je vhodny tak sa mi to nechcelo riešiť kyselinu lsitovú mam papam a hlien som mala krásny 2 dni pred ovuláciu 🙂

tonjadabik2
5. nov 2013

baby jak mna strasne boli jeden prsnik aleze brutal bradavka pali aj cely prsnik boli..a brusko citim jak na kramy a kramy nikde.. zatial..

inngrid
5. nov 2013

@zuzzi08 júúúúúúj v tomto ti ja moc neporídm čo je KET?
IVF je umelé oplodnenie ze? ja som taky snazilko amater odpust moje otázky 🙂

@zuzu1104 tak vypni zehličku a daj si veget počká to!!!!! ( máš to príkazom 🙂 )

inngrid
5. nov 2013

@tamarka9 Tami, hej chod radšej k lekarovi aby to ozaj nebolo niečo zle :(

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 to ti je z toho žehlenia blbo😀. Vypnúť, odložiť,ľahnúť a oddychovať!

tamarka9
5. nov 2013

@zuzu1104
@inngrid baby trochu ste ma vystrasili s tym mimomaternicovym tehu, ale neviem ci to lekar bude vediet vylucit, vsak v brusku este asi nebude nic vidiet aj tak. Poslednu normal ms som mala 6.10, neviem ako sa rataju tie tehu tyzdne a ci by tam uz nieco videl..

nkem
5. nov 2013

@zuzu1104 zuzka nezelhi, vykasli sa na to. Pradlo neutecie, odpocivaj, bobacik intenzívne rastie teraz 😵

senselinka
5. nov 2013

@tamarka9 minimálne ti zoberie krv a zistí hladinu hcg, z čoho sa dá tiež mnoho vyčítať... okrem toho, aj palpačne ťa vyšetrí a aj z toho vie zistiť, či máš zväčšenú maternicu a je pripravená na tehotenstvo, alebo máš len hormonálny problém a to, že špiníš, je nepodarená mrcha.
Ak nepôjdeš k lekárovi dnes, ja by som určite na tvojom mieste zajtra ráno urobila test (ak sa teda mrchavej neuráči prísť v normálnom "znení" 😝 )

nkem
5. nov 2013

@inngrid ket je kryo embrio transfer, či zmrazené embrijko sa vkladá..teda samozrejme už rozmrazene 😉

tamarka9
5. nov 2013

@senselinka dakujem za radu, mas pravdu z krvi by uz nieco mohol zistit, zacina od 11.00 ordinovat tak tam zavolam a opytam sa jeho ci mam prist, alebo cakat. Dnes rano zase bola krv na toaletaku ale otvtedy uz zase nic, ako vcera. len podvecer sa znovu objavilo a trvalo az kym sme nesli spat. Zavolam tam a necham na to na nich, ako rozhodnu tak urobim

nkem
5. nov 2013

Takže sľubované zmenenie profilu a takto vyzerá pusinka v 12tt 😵 ♥

inngrid
5. nov 2013

@tamarka9 senselinka ma pravdu ak nič tak aspon ti vezme krv a pozrie ta mozno ozaj ide o nepodarenú mrchu ja som sa tiez bala min. tyzden kočky ma tu povzbudili išla som a dobre som urobila len zavolaj dnes mozno ta ani nevezme dnes zajtra pri tych našich zdravotnych problémoch zato nič nedáš ssku

@nkem to znamená v ludskej reči čo?
IVF je ze zoberu mm spermie a dajú do môjho vajička
a KET ze zoberu emprio a dajú do vajíčka a kde vezmu to emprio? niekde ho vyvinú s mm spermie ? chvílu niekde je vyvinie sa embrio a az potom ho dajú do vajička?
je to taky vyšši level IVF správne to chápem?

inngrid
5. nov 2013

@nkem cmux posielam pusinku malinkému človiečiku krááááááásny je tušim som sa zamilovla 🙂 cmux cmux mux

zuzu1104
5. nov 2013

@inngrid
@monika541 tak žienky, rozkaz splnený, žehlička vypnutá. 😀 Polievka navarená, suroviny na halušky s kapustou pripravené, tak môžem ísť oddychovať 🙂

tamarka9
5. nov 2013

ano baby rozhodnute, volam tam a potom napisem co mi povedali, dufam ze nic zleee

zuzu1104
5. nov 2013

@nkem jeeeej to si mi páči páči páči, tá fotka je krásna a aj ten nastavený týždeň je krásny 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

@tamarka9 nebuď vyplašená, len zavolaj prosím lekárovi, ok? Nech ti povie svoj názor.
Aj mňa lekár volala na sono, aby vylúčil mimomaternicové tehu a už 15DPO videl vačok v maternici

inngrid
5. nov 2013

@zuzu1104 krása posluchná mamina 🙂
inak vies čo ja nevie mrobiť bryndzové halušky vidim ze si robila halušky nenapíšeš mi niekedy recept ked budeš robiť len mi nepší od oka skusala som ich robiť 3x a 3x zle :(
mm by som potešila miluje ich 🙂

@tamarka9 tešime sa a drzime palce

gladriel
5. nov 2013

@monika541 To pocasie hotova katastrA.priatel je uzasny rano som vstala pobozkal ma a aj brusko

tonjadabik2
5. nov 2013

tak baby ja som 28 DC a 14 DPO a test negativny..a kramy zatial nikde.. taze zase nam to raz nevyslo.. 😢

nkem
5. nov 2013

@inngrid pri umelom oplodnení ti zoberú vajka a mužovi spermie a ak sa dobre vyvyjaju a ty si v poriadku, tak ich vložia do teba, to je et-embrio transfer, keď máš viac embrijok tak si ich mozes dat zmraziť a potom dať zaviesť

nkem
5. nov 2013

@inngrid
@zuzu1104 dakujem kocenky ♥všetkými 😵

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 šikuľka, chrústik sa isto tiež potešil🙂. a ešte len sa kapustičke bude tešiť🙂. čo máš na pláne teraz háčkovať?