Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@tonjadabik2 ano ano verme ze ešte nedorazí nemáš ani boelsti ako na mrchu alebo take čosi? ešte je nádej
🙂 🙂 🙂
@tamarka9 ta mne chodieva tak 5 kazdy mesiac ale minule meskala tyzden taze prisla svinucha 9..ta nevieem.. zatial nedosla..
@inngrid no je to celkom jednoduché, podľa toho pre koľko ľudí robíš. Ja som minule robila pre maminu, pre mňa a pre Samka a ošúpala som 3 veľké zemiaky na tom najtenšom strúhadle, čo robí ako keby výživovú kašu som ich nastrúhala, osolila som, pridala jedno vajko a potom hrubú a polohrubú múku, ja robím husté cesto,lebo mám radšej tvrdšie halušky. Vodu si pred tým daj zovrieť, môžeš aj osoliť a potom vyskúšať vhodiť pár kúskov halušiek do vody či sa nebudú rozpadávať ak áno, tak treba pridať ešte múku-polohrubú. Na takom sitku na halušky si ich pretlačíš do vriacej vody, necháš zovrieť, trošku povaríš a ochutnáš či sú už uvarené a precedíš, v žiadnom prípade nedávaš pod studenú vodu. Za ten čas, čo sa ti varia halušky si opraž slaniku a keď už budú halušky zliate z vody, tak pridaj trošku masti, čo sa vypražila zo slaninky, aby sa halušky nepolepili, pridáš bryndzu a nakoniec aj tú slaninku a je to hotovo. Nech sa ti vydaria. 🙂
@inngrid strasne ma boli prsnik aleze brutalne fest a brusko co ja viem.. cosi citim..neviem
@monika541 joooj to veru áno, kyslé mi teraz veľmi chutí 🙂
Neviem vôbec, moc sa mi nič nechce, som stále hrozne unavená. Ale chcela by som Samkovi uháčkovať čiapočku, našla som celkom pekný vzor, tak sa možno do toho rozhýbem.
Vy čo porábate s Aňulkou? Ja ležím v Samkovej izbe a on sa hrá na koberčeku s autíčkami. 🙂 Dobrý syn, keď nechá maminu oddychovať, nie? 🙂
@tonjadabik2 počuj, a si si istá, že vieš dobre rozoznať svoju ovuláciu? A neskúšali ste sa milovať zo zadu? Možno aj ty máš maternicu po pôrode otočenú do zadu.
@zuzu1104 Samko je skvelý🙂! radšej si polež, oddychuj, to je pre teba aj bábo najdôležitejšie. mne tiež šla na chuť v tehu kyslá kapusta, len som zjedla max.5 lyžíc a potom zle, zle, zle. ale to mi bolo zo všetkého. my sme s Anik urobili paštétu z mäska z polievky, pustila som jej pesničky, sme si zatancovali🙂 a od cca 10.15 sedí v stoličke a kŕmim ju popri mk a krtkovi v TV🙂 vonku musí byť divný tlak, mi nechce riadne v krbe horieť, stále musím kontrolovať, či nezdochlo. joj!
@danielka20101989dadus už máš dnes lepšiu náladu? príjemný prac.deň:)
@tonjadabik2 tak nech uz ani nedojde. Viem ze tieto dni su najhorsie to sialene cakanie a obkukovanie toaletneho papiera a strach sa ist vobec vycikat 😀
@zuzu1104 tak viem lebo mam bolesti bruska v ten den. ale myslim si ze sa posunula mozno..ked mi tyzden meskali. jak to zistim ci mam maternicu otocenu dozadu??? kolkokrat aj zozadu a nic..
@tamarka9 tak ked uz viem ze test negativny.. tak uz len cakam kedy dojde ms.. ale ak by nedosla po vikedne.. tak spravim dalsi..lebo ak sa mi posunula ovulka tak mi to vychadza az na utorok..
@tonjadabik2 nebolel ťa ten prsník aj minulý cyklus? či si zle pamätám? kedy si bola na sone prsníkov? nechcem plašiť, ale radšej byť vyplašená ako prekvapená.
@monika541 Moja, ja rada oddychujem, ale vieš ako to chodí pri dieťati, musí niečo jesť, stále si niečo pýta, takže občas sa dá ležať a občas nie. A aj ja pri Samkovi som chcela veľmi kyslé, štipľavé a slané. Sladké mi moc nešlo na chuť. A sa hovorí, že pri dievčatkách mamky viac trpia nevoľnosťami. V tvojom prípade by to sedelo.
Pánečku, tak to ju riadne dlho kŕmiš či by sa jej viac nepáčilo, keby jedla sama?. 🙂 Samulo teraz tlačí sám polievku, je hladný ako vlk, tak jedol aj keď bola horúca 😀
No vonku je otrasne. Ja som si dnes tiež naložila do piecky, do krbu sa mi nechcelo a tiež nejako slabo horí.
Som rada, že mrcha neprišla, žeby to naozaj vyšlo? By som sa tešila ako malá 🙂
Že nám dáš vedieť ako testovanie dopadne, jasné?
@tonjadabik2 v deň ovulácie bolesti už nie sú, len pár dní pred ňou. A s tými prsníkmi si mala problémy aj minulý mesiac, asi by si mala ísť na vyšetrenie či tam nie je nejaká patológia
otočená maternica sa dá zistiť len na sone, ale to by ti hádam tvoj lekár už povedal
@tonjadabik2 ale vsak test moze byt este dlho dlho negativny, neboj nic 🙂
@zuzu1104 jasné, že dám. len nech zarovno so mnou mm nevstane, lebo by sliedil ako starý kocúr🙂. musí to byť úžasné, mať "žravé" dieťa. ale už aj s anik je to lepšie, klop klop. ale keby som ju nechala, nech si dá polievku, tak sa s tým len bude babrať. ale jogurt, zemiaky, ryžu, cestovinky, chlebík a pod. tuhšie veci už nechám, nech sa triafa sama, ale aj tak ju musím stále kontrolovať a povzbudzovať, aby papala. mne to pripadá tak, že ona skrátka na jedenie nemá čas, lebo je strašne zvedavá na všetko🙂
@tonjadabik2 nech len bolí prsníček nech len bojí aj ja by som chcela aby bolel 🙂

@tonjadabik2 vsak nevies este ked ms nedosla to je najpodstatnejsie...drzim palceky 😉