Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
tak hej boleli ma aj minuly mesiac.. ale ako tak citavam tak niesom prva ani posledna ktora ma bolesti prsnikov..mozno pred kramove.. tak doktor mi nic nevravel taze asi nemam otocenu. mam vsetko v poriadku..
@denka_pk ake ovu testy pouzivas??? 🙂 a testtujes viac krat za den, ci len raz? Inak, mne ten alch. caj nerobil moc dobre... teraz uzivam Inofolic a s tym mam dobru skusenost 😉 mala som viac dni hlien, aj silny a aj bolesti v podbrusku... ale davam ho aj na upravu cyklu, od leta (co sme zacali snazilkovat) mam kratulinky cyklus, asi len 24d. Ale mala som aj cystu, tak neviem ci to mohlo suvisiet... 😒
práve mi volali z obchodu, konečne prišli skrinky do detskej! presťahujeme dieťa už celkom zo spálne do vlasntje izbičky, veď už máme veľkú dievku🙂. ráno som k nej šla pred šiestou si ľahnúť a ona ležala na bruhu, hlava na zemi a zvyšok na matraci. putovníčka je to. máme pre ňu veľkú posteľ, ale ona tak v spánku putuje, že sme jej dali na zem náš starý dvojmatrac, je to pohodlnejšie pre nás aj pre aničku a všetci sa vyspíme🙂.
@monika541 áno,mám 😀 škoda,že prší,chcela som si vypiť kávu v parku.A ty ako,Anička Vybuvana? Monci,ďakujem za včerajsiu podporu,už dávno som nebola taká 😝
@tamarka9 fúha, môj dr. to má presne na minútu rozplánované a aj keď mu nejaká pacientka hneď načas nepríde, nevezme okamžite ďalšiu. ešte sa mi za tie roky nestalo, že by som musela čakať. takisto u zubára. a môj mm u svojej zubajdy aj 4 hod.strávi. tak dáke časáky nakúpiť, fľašu vody a hurá do čakárne🙂.
@tonjadabik2 tak sa snaž toľko nesledovať a bude to lepšie
@danielka20101989dadus máme asi podobných chlapov🙂. vlastne oni sú všetci rovnakí 😀 😀 . ak sa ti uľavilo aspoň trošku som rada, ja sa už teraz vytešujem na piatok, ráno vypadnem zavčasu ráno a aj keď idem na 10.00 k zubákovi, budem mať do soboty poobedia čas len pre seba a školu🙂. pôjdem s kamoškou na kávu, má totálne depky kvôli práci po materskej, tak ju idem trošku povzbudiť, cez tel.to nie je ono, pobehám po obchodoch, veď Vianoce su tu čoskoro a možno nebude tak liať a tiež si dám kávu so sebou a budem chodiť po meste. ja sa táááááááák teším, len nech je anik zdravá...
Anik pôjdem okolo trištvrte uložiť, hádam zaspí, lebo keď mse zavreté, strašne sa to vlečie a predsa len, ona sa ešte tak celý deň neprebaví ako väčšie deti.
@lina129 teraz mam RapiClear...testujem len 1x denne..v robote sa mi neda, takze az ked dojdem domov...mne ten čaj celkom aj chutí....o inofolicu som čitala, ale zatial som to nejako neriesila, neviem ci ho mam začat užívať aj ja...ja mam dlhy cyklus, 32 dnový... ja som pred začatím snaženia mala velmi vela hlienu, ale odkedy beriem kys.lis. a čaj tak hlienu je akosi málo...
Baby, ste niektora z Ba? som sa chcela spytat, ci by ste sa nechceli pridat na take cvicenie na podporu otehotnenia? Je to v podstate pilates, ale zamerany na posilnenie panvoveho dna a tym sa podpori moznost otehotnenia. Ja na to chodim, ale teraz mi odstupila kamoska kvoli operacii a chybaju nam aspon 2 kocky na pokracovanie kurzu... 🙂
@denka_pk ja som mala ten ovu test Pepino, ale rozmyslam, ze este skusim tie Rapiclear, aj ked moja znama gyn. mi povedala, ze sa na to nemam az tak upinat... 😒 skus ten Inofolic, vraj sa uziva aj na upravu cyklu, mozno pomoze aj pri dlhsom. Ja som mala dost hlienu a to ho uzivam len prvy mesiac... 🙂
@gladriel svet je malý! tak budem kývať okolo 7.00 mám v pláne prechádzať Vrútkami. Máte to tam hrozné, toľko áut a v jednom kuse. len či sa naša generácia diaľnice dožije. späť idem v sobotu poobede. doobeda máme ešte prednášky, tak dúfa ,že max. do jednej a potom skočím len k našim na obed a frčím domov.
@inngrid cau Innus, ja mam pocit, ze sme zamiesili toho 16teho a ze som aj mala ovulku v tento den. Manzel prisiel vtedy z nemecka po dvoch dnoch. Aaaale mozno prezili aj "dievcenske" spermijky z 13teho 😀
Idem ako ty sharing - setup - a potom v privacy si mozes odkliknut, co vsetko chces zverejnit.
@zuzu1104 neboj budes 😉 Budeme 😀. Este neviem kedy k lekarke, este len dnes mam termin mrsky. V Brne moja byvala lekarka objednavala pacientky az na 10tt, ja som ju ale presvedcila na 8tt. No a naposledy som isla prvy krat v 10tt, pretoze moja sucasna lekarka v BA nemala volne terminy a potom sme cestovali. Skusim jej koncom tyzdna, resp buduci tyzden zavolat.
@monika541 juuuj tak to je skoda ☹ ano, je to nieco podobne, ale zaklad je v pilates, ale zamerany cisto na tu brusnu oblast malej panvy, vlastne to podporuje otehotnenie a zaroven aj udrzanie babatka, bo teraz strasne moc mojich znamych potratilo v 1. trimestri 😢 a strasne zlata baba cvicitelka tam je... a radi aj ohladom stravovania... no skoda, ale ano, brusne tance su tiez super 🙂
@tinka1003 vies co, ja som bola najskor u mojho dr., co som mala predtym, lebo som mala mykozu a tam mi aj potvrdil tehu, to som bola asi nejaky 5tt..u raslovej som bola az v 8tt. skus jej zavolat, sestricka ti povie, kedy mas prist. ja idem vo stvrtok 14.nov. na 8.30 🙂 inak este stale nemam tehu knizku, dr. ze mi ju da az po 12tt, ze aby tam aj nieco zapisala a nedala mi prazdnu knizku 🙂 a z je poverciva, ze to radsej neuponahla 🙂

baby dovolala som sa a jednoznacne sa mam prist ukazat ☹ Och tak teraz ma uplny des chytil. Ordinuje az od 13.00 dovtedy ma poradnu, takze az potom mam prist a byva tam strasne vela ludi tak ani neviem kedy sa na rad dostanem. A neviem ani v robote co mam povedat, ze tak nahle lekarovi musim ist 😖