Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
dakujeeeem baby,dam vediet ako som dopadla 😉 myslite na mna :-*
@monika541 Isto 😀 sa nevyhováraj 😀 ja som tiež rada skákala ale po gauči,tam sme mali staré struny ,to bolo 😀 Ale to bolo straasne dávno,to som vážila ako chrust,teraz newiem newiem čo by bolo 😀 už ho aj tak naši nemajú,takže to nezistim.Rada som skákala,to hej 😉 a ešte radšej zo stromu,sme sa hrali s deťmi od susedov na vevericky,alebo na Popolušku(tú repliku,keď ju princ zbadá na strome volá na ňu a ona mu "já ti rikam poď nahoru 😀 ) Bože to boli časy 😀
@zuzik_24 uvažovala Zuzanka, ale keby som ho zobrala zo škôlky, tak už by som ho tam nemohla dať, lebo by uvoľnili miesto niekomu inému. Ja som ho chcela zobrať, ale manžel s tým nesúhlasí, chce, aby si teraz získal imunitu. Ja budem musieť proste papť C-čko, aby na mňa nič nenaliezlo a ak nalezie, aby to malo veľmi rýchly priebeh
@inngrid to je nastrúhaný syr, s našľahanými bielkami, žĺtkami, troškou vegety a troškou strúhanky 🙂
Mi to poradila Monika od nás snažiliek 🙂
a fakt ľúbim žehliť, mne to nevadí, je pravda, že keď je priateľových košieľ veľa, tak som neni nadšená, ale ostatné veci môžem žehliť aj tri hodiny 😅 😅 😅
@danielka20101989dadus my sme so segrou behali našim po posteli🙂. Po kom to nase decko môže byť?
@senselinka tak to som rada, že nie som sama s tým žehlením, mne to fakt nevadí, ani poriadok robiť, ani nič, mám to proste rada 😅
a tiež som kedysi robila to, čo Ty, žehlenie aj všetko možné aj nemožné, lebo som sa bála. A to som nebývala na samote, ja som skrátka niekedy od neskoršej puberty všade možne po byte videla divné veci, tak som sa zamestnávala až dovtedy dokiaľ som od únavy neodpadla 😅 😅 😅
si mala šťastie keďže si nebola doma, chvála Bohu, že sa Ti vtedy nič nestalo
@zuzu1104 to fakt? pravda je, že "za mladi" som aj ja žehlila kadečo, ale to len preto, lebo žehlenie mám rada, teraz už odlišujem veci na žehlenie a nežehlenie, nie kvôli tomu, že sa mi nechce, ale kvôli tomu, že napr. tričká, ktoré si polovička dá ku koňom žehliť nebudem, lebo je to oblečené cca pol hodinu-hodinu, hneď to napáchne od koní a potom to ide do špinavého prádla, tak to teda žehliť nebudem ani za svet 😅
@tinka1003
@zuzu1104 tusim aj ja skusim nieekdy tu kolozvarksu urobit, ja som ju volakedy jedlaa v jedalni a chutila mi. Moja mama take nezvykla varit, takze teraz obohacujem svoj ejdalnicek o vselijake jedla, aj od svokry sa nieco ucim, ale moc jej to nehovorim,lebo potom vkuse- toto urob Matkovi, on toto tak luuubi a toto mu urob (on lubi ale vsetko, takze by som cele dni len varila 😀) ki vnucuje jej chute a mne take jedla chutia, ale len raz za cas 🙂
inak halusky s kapustou a s oskvarkami som jedla teraz u svokry cez vikend, aj nam domov zabalila, ale mne je posledne dni tak zle, ze nedokazem do seba nic dostat, len poclievku. vcera vecer som aj grcala, muzik mi drzal hlavu 😀 zlatusik...
@zuzik_24 juuuj, zehlenie, kocky, tak dojdite ku mne pozehlit! 😀 odkedy som tehotna, tak len zanedbavam zehlenie lebo cez den nestiham pri malom a vecer uz som uplne grogy. ale niekedy sa hecnem a kym sa chlapi okupu, tak stihnem najnutnejsie ozehlit...i ked kosele zehlim strasne nerada, ale uz som si zvykla 🙂
baby som spat, hned na uvod mi lekar povedal ze asi este nebude nic vediet povedat ze je este velmi skoro, ale poctivo mi urobil vsetky vysetrenia a iba potvrdil ze nic nevidi, ale ze podla krcka to skor vyzera na nejaku raplujucu ms, len ze to tiez nie je iste. Takze mi pichol vyvolavacku a pre istotu vo stvrtok rano mam ist na krv a v piatok budeme naisto vediet, lebo ze pokial sono nieco ukaze este moze potrvat. Uz od dnes rana som nemala ani to spinenie, na co mi povedal, ze je normalne ked tehu zeny spinia, ze to nie je nic vynimocne ale ak sa potvrdi tehu, mam mu akekolvek spinenie a hlavne svetlu krv hned ohlasovat. Nuz zeny moje len cakat ci sa rozbehne ms, prip do piatku na vysledky testov. Ale som rada ze som isla, aspon mi dal tu injekciu a skor sa dozviem na com som 🙂
@neila ahoj, je to v ruzinove Centrum Rafael http://centrumrafael.sk/cvicenie/pilates-medical/ ale ten cas kurzu si nevsimaj, to sa zmenilo... keby si mala zaujem, daj vediet... zatial to byva utorok o 16:30, ale terminovo sa vie prisposobit... 🙂
@danielka20101989dadus ďakujem Danielka, je mi trošku lepšie, síce stále slabo, ale lepšie, mňa tieto prechladnutia dokážu vždy poriadne lapiť, ale tak prežijem 🙂
@danielka20101989dadus tiež to občas robím, že si v šatníku veci poupratujem "od základov", síce nie vtedy ak sa s polovičkou pohádame, ale len tak, občas ma to chytí 😀 😀 😀

@meranti 🙂 aaaaaaaale čo to 🙂
@monika541 🙂🙂 si ma pobavila ako inak že áno 🙂
@zuzu1104 júúúúúúúj ja by som hned išla na dedinu byvat keby bolo začo 🙂
@meranti budeme drzat palčeky