Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
ahojte dievcata...no mrcha stale nikde a neznesitelne ma krize bolia...tu trpim v robote neskutocne,uz neviem ci si mam lahnut na tu stolicku abo ako sa tu poskladat 😀
@zuzu1104 si mi tými žehlenými spoďármi pripomenula.. Keď bol moj oco malý, bývali na fare. No a ako to na dedine bývalo dobrým zvykom, rôzne srandy sa robili. Babka s gazdinkou tak farárovi naškrobili spodky, že si ledva pri omši mohol sadnúť. A keď na sídlisku, kde naši bývajú, zriadili farnosť, prišiel tam bývať tento p.farar, už ako dôchodca. Tak sa smial, keď s tatkom na spoďáre spomínal!🙂🙂 mama môjmu otcovi tiež skoro aj ponožky žehlí🙂.
@senselinka jooooj ani nehovor, fakt desivá predstava, ja by som z toho domu ušla s mužom či bez muža 😀
@zuzu1104 Zuzka neviem,nemyslim si..asi si urobim zajtra test ale prepokladam ze bude negativny...citim sa uplne jak pred mrchou,prsia ma pomaly prestavaju boliet a ta BT tiez je taka,vselijaka len nie tehu (ale je pravda ze som si merala zle,lebo jak bolo volno som merala jak som vstala,cize o osmej) a teraz cez prac.dni som merala o uz siestej rano a zisitla som,ze sa to ma merat stale v rovnaky cas,cize ten graf asi mozem rovno do kosa zahodit :-/
@monika541 Haha,to ti tak verím 😀 Nehambis sa na bezbranné dieta vyhovárať??? Priznaj,ze ste posteľ vy s mužom zlamali 😀 😀 😀 Monci,ty si číslo,ako si sa šikovne vynašla,že to Anik 😀
@zuzik_24
Ja tiež strašne rada zehlim,a úplne najradsej vyhadzem celú skriňu a ukladám všetko nanovo 😅 Väčšinou to robím keď ma moj spolubyvajuci (akože myslím môjho muža 😀 ) nahnevá,ale to je málokedy,ja si fakt vyhodím vsetky veci a pekne ukladám 😀 môj nikdy nechápe načo to robím,ale hlavne,že ma to baví,nie? 🙂
@zuzik_24 a čo ako ti dnes je? Skoré uzdravenie 😉
@meranti a ktorý DPO si? Tak to teda môžeš, naozaj sa musí merať v rovnaký čas, aby neboli skreslené výsledky a čo som čítala, že keď meriaš o hodinu neskôr, tak musíš odrátať 0,1 stupňa, ale aj tak to nie je presné-to sú tzv. korekcie. Na meraní BT je zlé to, že si nemôžeš vo voľné dni pospať a musíš byť disciplinovaná.
snažilky a tehuľky moje, nechcete sa presťahovať k nám do dediny, by sme každý deň u mňa párty robili, by sme sa tak narehotali spolu. Ja vás tu proste všetky žeriem a tak rada sem chodím, lebo vždy sa na ten monitor usmievam ako priblblá, keď čítam vaše príspevky😀
@danielka20101989dadus to si ju nevidela. Keď len začínala stáť, bola pri záhlaví a držala sa ho a skákala o dušu ako rastla, musela si nájsť nový spôsob, lebo izby sú v podkroví, tak by si hlavičku buchala. A teraz behá po posteli ako taký bazilišok a skáče jedna radosť🙂.
@zuzu1104 Zuzi, koolzvarska je bohovske jedlo. Ja tam namixujem vsetko, kapustu, ryzu, maso, zemiaky, vajicko, klobasku 😀. Je to jedno z top jedal u nas, obaja sme kapustovi. Aj som isla pozriet ci nemame kapustu, take halusky by som si dala, mnam.
Ja som dnes obedovala cokoladu 😅, Kubko mal mrkvovo-kukurickovu polievku zo vcera a mne sa nejak nechce varit. Strasne nerada varim 😖. Vacsinou robim len take rychlovky aby sme nepomreli od hladu a vzdy velmi uvitam, ked cez vikend ideme niekam von. Nastastie moj manzel nie je vyberavy a skoro vzdy jedlo pochvali.
@senselinka No toto!!! Zuzi,to je des,ja by som asi ani nepipla :-0 A to je ich obľúbené slovné spojenie-neprepadaj hysterii 😀 by som vraždila keď toto počujem 😀
@meranti ale tak hoď šlofika na stoličke 😉 Neboj, nepríde ani mrcha ani nist 😉
@monika541 😀 😀 😀 😀 😀 jáj,plačem od smiechu,jaaaj,zacikaam sa 😀 chudák farár 😀
@tamarka9
Juj myslim na Teba, urcite hned napis, ako si dopadla u dr. a na zle scenare ani nemysli, s usmevom ide vsetko lahsie, vsetko bude ok 🙂
@monika541 kocúrom nedám, majú svoje granule 😠
nespala som dlho, cca do osmej, som si o piatej ráno dala lieky a potom som sa začala potiť, tak som sa poriadne vypotila, potom sprcha, čisté pyžo a začala som pracovať. Ale ďakujem, cítim sa už trošku lepšie, som taká nejaká divne slabá, ale tak to bude asi liekmi. Inak celkom fajn. 🙂
Inak, tie pampúšiky sú fantastické, mňamkové, ďakujem za receptík. 🙂

@zuzu1104 celý čas som hovorila mužovi, že tam nechcem bývať, že sa tam veľmi bojím, ale pochopil, že ej to opodstatnené, až keď nás vykradli... a to nehovorím o tom, že som ich stretla a ešte mi aj jeden zakričal, nech vypadnem... keby ma tam klepli a hodili do jazera, nikto to ani nezistí... Ale tak chlapi majú vždy pravdu a my, ženy, len preháňame a sme hysterické, nie? 😝