icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzik_24
5. nov 2013

pekný večer dievčatá, zajtra sa na Vás teším, papa 🙂

monika541
5. nov 2013

@zuzik_24 hovorím tomu skôr zabrzdená puberta 😀 . môj tatko doteraz v 63 rokoch🙂.

monika541
5. nov 2013

poobede som sa dovolala na gastro, anik je ok, žiadna diéta nemusí byť a odsúhlasila všetky moje postupy pri jej stravovaní. huráááá

meranti
5. nov 2013

baby co poviete?????

meranti
5. nov 2013

test clear blue (iny v lekarni nemali,len sprosty rapiclear)....na zivo vidno lepsie tu druhu ciarku...ja nechapem,ved mne nic nie je (okrem krizov a kazdodennej bolesti hlavy)!!!!

meranti
5. nov 2013

ina foto

monika541
5. nov 2013

@meranti vo štvrtok opakuuuuj, už by to malo byť lepšie. Joj! Preto to pospávanie v kancelárii😀. Nabudúce použi ranný cik, nech je to krasne vidno. Prajem zo srdca a zaaaaavidííím! Pekný večer.

senselinka
5. nov 2013

@meranti jasná krásna druhá čiaročka, jupiiiiiiiiiiiiii 😀 😀 😀
Počkaj do štvrtku, ráno cikni a bude tam koľajnica, uvidíš 😉

meranti
5. nov 2013

@monika541 myslis ze do stvrtku vydrzim?uz rano prve co budem palicku opišávať 😀 som strasne zvedava co ukaze....ak je toto pravda a nesniva sa mi to,tak sa asi zblaznim od stastia....to som ani v najtajnejsom sne nedufala,ze by to tento mesiac vyslo!!! 🙂

meranti
5. nov 2013

@senselinka moja,kiezby si mala pravdu....ale jak sa poznam do stvrtku nevydrzim...budem opisavat kazdy den asi 😀....kiezby to vyslo,och...a jak sme boli na cintorine dat babkovcom a dedkovcom sviecku a kvietky,tak som ich poprosila,nech nam poslu do bruska male babo....zeby nas vyslisali?? 😉

monika541
5. nov 2013

@meranti ako chceš, ale vo štvrtok ráno, to bude lepšie vidno🙂. drahý už vie?

denka_pk
5. nov 2013

baby no dnes som si robila dalsi ovu test, dnes je 16 DC a to by mala byt ovulka podla minuleho mesiaca a test je biely ☹ ja neviem co si mam o tom mysliet...

neila
5. nov 2013

@monika541 presne tak...voda, muka a sol...🙂 ja sa asi raz odhodlam a skúsim to cele 😉

monika541
5. nov 2013

@neila keď nie je čas, aj takéto rýchle sú fajn. treba si skrátiť čas strávený v kuchyni🙂

meranti
5. nov 2013

@monika541 ja viem moja,len ja som nedockavka....joj jaka som bola skepticka,ako naozaj toto je obrovske prekvapenie,len nech to nezakriknem,aby to nebol nejaky plany poplach!vie drahy,lebo test som si robila na navsteve u mojich rodicov (nevydrzala som domov) a ja som ostala sediet jak prikovana,na pol hodinu som sa zavrela do izby,aby som to sama nejak vstrebala,tuto informaciu a on uz vedel,ze daco sa deje.....a nakoniec dobre,ze som mu to povedala,bo uz mal reci preco som mu nepovedala,ze sa chystam si robit test,ze chcel byt pri tom....keby som mu povedala neskor a dozvedel by sa,ze mu to tajim nejaku dobu,tak by ho porazilo 😀....joooj Monicka,dufam,ze to neni plany pplach...u teba to tiez vyzera nadejne,ved tiez mavas kratky cyklus a dnes je ktory den???28,nie?a mrcha nikde???

monika541
5. nov 2013

@meranti mne včera biely test, dnes 28.DC,.brucho ma už nebolí, ale ešte počkám do piatku a ak nebude zmena tak testujem. Vstávam skoro, budem mať súkromie🙂. Bojím sa robiť si nádeje, lebo po pôrode som mala aj 31 dňové cykly. Ale nádej a dúfanie v kútiku srdca je. Bolo by to krásne🙂. Krásne sa spolu s mm tešte, ráno asi budeš mať pri cikaní spoločnosť🙂. Na ranné nevoľnosti je dobrý zazvorový čaj, skôr než vyjdeš z postieľky🙂. Papa

meranti
5. nov 2013

@monika541 moja silno presilno drzim palce!!teraz mam pocit,ze je plodne obdobie dajak,budem na teba mysliet a plasit mrchu nech sa neopovazi najblizsich 9 mesisacov ukazat!! 😉 dakujem krasne za rady,som zvedava,co ukaze zajtrajsi a stvrtkovy testik,ak to naozaj bude pravda,buduci tyzden volam na gyndu,ze co a jak.....nevolnosti sa dost bojim,nakolko chodim do prace a tam to este urcite nechcem povedat,najskor v januari,ked tak,takze uvidime....ale pre babo sa vsetko zvladne 😉 papa a krasny vecer este

monika541
5. nov 2013

@meranti nevoľnosti doriešime, keď/ak dorazia🙂. Hlavne nech čiarky silnejú🙂. Zajtra nám pekne všetko zreferuj, držím palčeky a teším sa s vami🙂. Papa a pekný zvyšok večera.

zuzu1104
5. nov 2013

@meranti ja som ti to vravela moja 🙂 je to taaaam 🙂 potichúčky blahoželám 🙂

zuzu1104
5. nov 2013

Dobrý večer žienky, tak ja som dnes večer odpadávala od toho ako mi bolo zle, hrča v krku, naťahovalo ma, ešte stále sa necítim nejako fajn, ale už je to lepšie. Tak hádam bude noc v pohode. Aj vy sa pekne vybubkajte.🙂 A zajtra sa teším na ďalšie dobré správy. 🙂
A teda tento mesiac už máme tri tehuľky, čo je nádhera 🙂 a to sa mesiac len začal 🙂

monika541
5. nov 2013

@zuzu1104 žeby nakoniec to nebol Palko ale Paulínka? Pokojnú noc, k posteli suchý rožtek a zazvorový čaj🙂. Dobre sa vyspite. Mm spí pri AničkeAničke môžem štrikovať🙂 pa

tinka1003
5. nov 2013

@meranti no vidiiiis, a je to tam. Nech ciarocka krasne silnie 😉

lubka1983
6. nov 2013

Ahojte.chcem sa Opytat:vcera som bola u gyn.,pozrel ma aj sono a povedal ze folikul(tak sa tomu hovori,ze?)ma14mm ,niekde som citalala ,ze by mal dorasta do 20mm?neviete priblizne kolko asi dni to moze trvat??samozrejme viem ze kazda sme ina,ale aspon priblizne;) dokt.,ze by to mohlo byt do tych 14dc.

neila
6. nov 2013

juuj baby, ja sa z vas tak tesiiim....a Zuzi, dufam, ze noc uz bola ok, ked ti bolo poobede a vecer tak zle..

rusinka1989
6. nov 2013

@danielka20101989dadus joj kočky zase nič ako keby nebolo toho trapenia už dosť ☹

monika541
6. nov 2013

Čaute baby🙂, želám pekný deň! Ms nič, brucho bolí, zuby som umyla v pohode, tak už len čakám, čakám, čakám....

gladriel
6. nov 2013

Dobre ranko holky dnes som robila testik som 28 dc a vysla krasne silna.rozosmiala ma aj reakcia polovicky "ty kokos aka silna" a vyplestene ziarive oci.tak sa tesime obaja. 😀

gladriel
6. nov 2013

@meranti ja ju tam vidim urob test v piatok rano ale aj tak viem ze nevydrzis viem ao to bolo so mnou 5 testov mam uz urobenych od nedele

katkagab
6. nov 2013

joooj Baby, čo ste práve objavili dve čiarky - gratulácia veľká.... ja som 22DC a som taká nervózna.... ale asi z toho nič nebude... bolesti v podbrušku ako pred MS.. ak teda príde načas...lebo popri dojčení to mám furt hocijako...
ach, kiežby to už vyšlo!.... 🙂

inngrid
6. nov 2013

@danielka20101989dadus dakujem moja

@zuzik_24 no Zuzinka dnes mám pracu z postele ja - mala som ist dnes do office ale tak ti poviem v noci mi bolo zle ko psovi takze lezim poslala som maiyl do práce ze neprídem a robím v posteli asi niekto na mna preniesol virus len škoda ze to je taky zaludkový virus :( uz som si nasadila Cčko a čaje musí stačiť