Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@meranti nedočkavá🙂? ale hlavne, že druhá čiarka stále bola, nie? v piatok bude taká výrazná, že až! je to krásny pocit, však? mne pri Anik síce riadne dlho trvalo, kým mi došlo, že dve čiarky sú tehu, a večer som nedokázala spať, vstala som okolo 3 ráno a robila si ďalší test, krásne vyšiel a o 5,20 hod. tretí (iný typ), nech to mám riadne potvrdené, veď do tretice všetko dobré🙂. pekný deň
@inngrid ahoj chorôbka, ma mrzí, že ti je blbo, ale pekne veru v postieľke s čajíkom a budeš týchlo fit. moji starí rodičia sa videli 7x a vzali sa a mali (vraj) krásne manželstvo. niekoho spoznáme po pár stretnutiach a je nám s ním fajn a niekoho môžme poznať roky a nie je to ono nikdy.
@inngrid cestovinky s vajíčkom sú fajn 🙂
Mne ešte ostali halušky, tak premýšľam, že si ich na panvici pripečiem, také pripečené sú ešte lepšie ako normálne. 🙂
A vybrala som kuracie nôžky a urobím k tomu ryžu, mala som chuť na granadír, ale môj muž a ani otec to nemajú radi, tak nebudem pokúšať a urobím radšej to kurča
@monika541 no presne naši tiez sa brali lebo "museli" 🙂 ked uz to mam tak povedat po 3-4 mesiacoch a tiez su spolu uz 39 rokov tuším a aj kamaratkiny rodičia tak len neviem čo my sme s mm tak dlho čakali 🙂
hlavne ze to tam je jeto individálen plne s tebou súhlasim
no je mi desne ale aspon som v posteli 🙂
@zuzu1104 ani môj mm nelubi granatír no to tak na rychlo snazím sa cez tyzden moc nevarit varim vzdy na 2 dni tak jeden den robím polievku druhy den druhé a cez víkend si to potom vynahradzame alebo ideme rodičom ak sme moc lenivý 🙂
kym sa da treba to vyuzit 🙂
inak je mi riadne zle dufam, ze zajtra to prejde konečne som si nasal holiča čo ma vezme namiesto tej mojej herečky ktorá ma tak kruto odmietla a nezavoalla tak do paitku musím byt fit idem dat strihat rano 🙂
@zuzu1104 ahoj, no s tými bacilmi len a len trápenie:(. veľmi vysokú teplotu mal? veľmi zle nesiem, keď je anik chorá, to by som miesto nej najradšej dýchala. tá niekedy až bezmocnosť je stašná, však? ak nechcete Samka úplne zobrať zo škôlky, skús ho potom dávať istý čas len do spánku, takže bude búvať až doma, ak by vám to tak povolili. Jakub nechcel spať už od 1,5 roka, tak bol v škôlke len do cca 12.OO, sa tam občas aj najedol a moja mama al.segra, ak nebola v robote, poňho išli. možno ti tak dlhšľie vydrží zdravý a udržíš si miesto v škôlke....
včera som štrikovala až do desiatej, mm zaspal pri Anik a ako som sa rozhodla, že už aj ja idem hore, tak zišiel ku mne do obýv., trochu sme ešte posedeli a šli spať. dosť ma to brucho zas pobolieva a teraz mi ide zas hlavu od bolesti rozhodiť. nechcem si robiť zbytočné nádeje, bojím sa, testnem až v piatok ak nič nepríde dovtedy. som si včera takú chuť s tou koložvárkou narobila, že dnes mám v pláne upiecť. ryžu už mám, dávala som anik do špenátovej polievky - zjedla 250 ml, tak som celkom spokojná🙂. teraz má na tanieri rožtek, dr.mi tak kázala, aby sa naučila riadne hrýzť a prehĺtať, preto striedam zemky, ryžu, cestovinky a rožtek, resp.chlebík. ale nechce k tomu ani syr, nič., len s maslom.... a hlavne nech niečo pošle do bruška🙂, keď nemusí byť dieéta 😀
@gladriel krasne ti to zosilnelo, ja som mala 28DC svetlejsiu, dnes, 30DC, som robila test a asi stale nemam taku tmavu ako ty. Ale myslim, ze oproti mojej z 28DC zosilnela. Dufam, ze vsetko je ok, pretoze uz mi nie je ani zle 😒
@meranti to su take krasne a neopakovatelne tie chvilky, ked par pride na to, ze sa rozrasie (samozrejme ak to chcu a nie je to prekvapko v 16tke, vsakze?)
@zuzu1104 velmi ma mrzi, ze sa Samkovi tak pohorsilo a ze ste mali zlu noc. Nech atb skoro zaberu. A ty oddychuj!
@inngrid A do reštiky nechodievate? My sme s mužom radi chodili v TT do pizza Expres je to hneď za podchodom železničnej stanice pri pošte, tam dobre varili a ešte nám chutilo v číne na námestí, tam sme fakt radi chodili, len tam je moc draho a občas aj Wetzlerov dom nám občas zavoňal . 🙂
29.11 vám začínajú vianočné trhy, však? By som hneď šla, mala som ich rada.🙂
No tak sa teda musíš dať do kopy, aby si nám potom fotku mohla dať, akú kočku z teba urobili 🙂
@inngrid len pre upresnenie, starí rodičia sa "nemuseli", len chceli, rozumeli si aj keď bol medzi nimi 9-ročný vek.rozdiel, deduš už mal skoro 30, takže vedel, čo ženy a od života chce🙂. teta vravela, že oni sa nikdy nehádali, ak bol problém, tak si spolu sadli a spoločne riešili, nikdy nebolo, že to sú moje a toto tvoje povinnosti, všetko pekne spolu. môjho drahého si neviem takto predstaviť, on má stále tie svoje staromládenecké maniere 😀 , rieši veci za pochodu a veľakrát sa neporadí a nepopýta sa čo ja na to, ale nič vážne, našťastie a ja hlúpa zas vždy o všetkom ho informujem 😝

@zuzu1104 jasné neboj nič ved som ani do práce nešla robím z postele ako Zuzka včera 🙂
vies čo nie len mam hrče v hrdle sopel hlava ma bolí a tak taka celková malátnosť
ale to prejde verím tomu C-čku
sme boli v pondelok v tom kostole bola pohrebná omša a Zima abola ako v pekle asi som prechladla čo iné