icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
7. nov 2013

@inngrid Evita je akože super spisovateľka románov, taká ťava, ja som ju nikdy nemala rada a po tomto sa mi ešte viac zhnusila

zuzu1104
7. nov 2013

@monika541 tak popozerám teda niekde v obchodoch

monika541
7. nov 2013

@zuzu1104 evita je šiši od decka, sestra s ňou chodila do školy... Už vtedy bola presvedčená o to., že má patent na rozum. My si tu nastavíme plecia ak sa treba vyplakať a pomôžeme si navzájom, ostatní nám môžu len závidieť🙂

monika541
7. nov 2013

@zuzu1104 ak zoženiem ešte, kľudne ti pošlem, skúsiť treba. A toto je dva v jednom zazvir a suchý keksik, na tehu žalúdok by mohlo zabrať🙂.

inngrid
7. nov 2013

@monika541 tie keksiky vyzerajú super
tak chapeš tak je musi sa tak sa musí
on stale hovorí ked pride navšteva a nechce si dat ze umenie nie je pit sa chce ale ked sa nechce
tak čo 🙂
aaale ja tomu tiez neverím ze by som patrila konečne k tym štastnym a mala fazulku malinku v brušku ešte ked som corá :(

inngrid
7. nov 2013

@zuzu1104 hej poznam ju dokonca kamaratka čo píše knihy je teraz u nej vydava jej knihy ale mne sa jej knihy nepáčia a Evita mi je uplne nesympatická neboj nič sme 2 🙂 ale daj prečitala by som si pani múdru 🙂

monika541
7. nov 2013

@inngrid nesmieš si negat.myšlienky pripúšťať, lebo si to takto sama pokazíš! na mňa doľahli až tento posl.týždeň, keď v pndelok mal prísť ms a doteraz nič a testy 2x biele. v pondelok som to ešte akceptovala, teraz som už vyslovená fúúúúúúúria🙂
som skoro abstinent a mala som zväčša problém vysvetliť, že nepijem preto, lebo mi nechutí a nerobí mi to dobre. som si vymyslela, že beriem Antabus a všetci boli ticho, lebo nikto nechce načínať takúto tému 😀 😀

inngrid
7. nov 2013

@monika541 ja nepripustam negativne myslienky len nechcem sa tešiť aby som nebula sklamaná o tom to je 🙂

ja nepijem skoro vôbec nerobí mi to dobre na moju diagnozu max 1dcl vinka 🙂

monika541
7. nov 2013

@zuzu1104 musím zistiť, či im funguje podniková predajňa ak áno, budem zásobovať všetky naše tehuľky, ak sa osvedčí🙂.
anik zlikvidovala 300 ml špenátovej polievky, s rožkom horšie, ale mala dokonca 2 ks brusnicových vankúšikov a to som ešte radšej, tie sú zdravšie🙂
som rada, že Samko bol v noci lepšie, už len nech teba prestane hrdielko trápit. stihli sme sa prejsť len do obchodu a späť, hádam na to nedoplatíme chorobou. neprší, len taký drobný ako hmla padá, ale je to počko na depku 😝 . mm s tou škôlkou súhlasí?

gladriel
7. nov 2013

@inngrid teraz dava vediet cez bolest brucha o sebe dost asik vie ze son ju spominala

monika541
7. nov 2013

@inngrid keby sme sa mohli otriasť a povedať si no čo, nevyšlo teraz, vyjdedalší mes.... ale ja aj kvôli rd s anik chcem aby som už bola teh.... a už ma nebaví sa pozorovať a sledovať, čakať na ms termíny... je to nápor na psychiku. posielam ti krbíkové teplúčko pod perinku🙂.aj som kvôli tebe podložila, aby ti nôžky nemrzli🙂

monika541
7. nov 2013

@gladriel ahoj, o chvíľu už idete na cesty? fazuľka sa rozťahuje v brušku jedna radosť🙂. zvláštne je, že tie bolesti sú len v 1.trimestri...

lina129
7. nov 2013

@inngrid neviem moja, vsade pisu inak s tym zazvorom... citala som vacsinou, ze s mierou mozu aj tehotne, pretoze pomaha pri nevolnostiach... 😒 Pozri aj tieto lizatka obsahuju zazvor... http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

inngrid
7. nov 2013

@gladriel fúúú sme ju podcenili čo 🙂

@monika541 miláči ty si moj pokaldík ale dalšia čo ma doma krb asi sa naštvem a poviem mm ešte aby sme ho divanoc kupili 🙂 je to iba na bioethanol ale do panelaku čo dáš
ja viem moni ja viem ani si to neviem predstaaviť riešim to 3 mesiac a som z toho mimo mna hlavne zenie čas aj túzba ale ta je aj u teba no bolo by krásne pôjdem do kostola a pomodlim sa za nas obe 🙂 snad sa teraz zuzkinej a senselinkej fazulke uz nič nestane lebo doteraz som stale len za ne tak teraz ideme na radu my!!! a tak bude amen

gladriel
7. nov 2013

@inngrid no troska zas je klud v brusku.blee sa mi nic nechce

monika541
7. nov 2013

@inngrid ďakujem🙂 aj anik sa tvoje fotky pácia🙂)

lina129
7. nov 2013

@monika541 jeeej tieto keksiky poznam 😉 ja mam na stole od nich Ceresky a tiez super 🙂 a obsahuju kyselinu listovu... chutia ti?

gladriel
7. nov 2013

@monika541 podla mna sa vsetko dole viac prekrvuje preto ta bolest.inak dnes mala prist mrska a juchu neprisla 😀

monika541
7. nov 2013

@lina129 sa musím krotiť, aby som všetko nezjedla. ceresky mam, davam aj aničke🙂

inngrid
7. nov 2013

@lina129 jasné jasné super vec môzu byt tieto lizatka snad testneme 🙂
ja som tiez nazory ze všetkého s mierou

inngrid
7. nov 2013

@monika541 cmux

inngrid
7. nov 2013

@monika541 inak vies čo možno by ti pomohlo sa nesledovať neuvazovala si nad tym?
chodit tu k nam ale nesledovať sa moc hm?

monika541
7. nov 2013

@gladriel už nepríde a užiješ si pekné tehu🙂

lina129
7. nov 2013

@inngrid heh 😉 veru... aj ked ta nevolnost nic moc, ale co by sme za nu dali, ze??? ja si to stale vravim, ked vidim tu moju kolegynku ako beha stale na wc... 😔

zuzu1104
7. nov 2013

@monika541 Presne tak Monika, je múdra ako Šalamún. A ja by som jej hneď povedala, keby sa jej niečo nepáčilo na našej super skupine. Ja vás tu mám všetky rada a táto skupina mi dala veľa ani v reáli nemám toľko super kamošiek, čo tu 🙂

lina129
7. nov 2013

@gladriel neskusila si tie lizatka, co som poslala link ingrid??? kolegyna ich dava a vraj celkom fajn pomahaju 🙂

zuzu1104
7. nov 2013

@monika541 neboj moja, niečo určite zoženiem 🙂, zajtra ideme s mm do obchodu, tak popozerám.🙂

lina129
7. nov 2013

@monika541 tak supeeer 😉 ja som na tu zdravu vyzivu, najma teraz, ked snazilkujeme... tiez si davam pozor co papam... napr. dnes mali na obed lokse s pecienkou... no a... nedala som si ☹ akoze chut by bola, ale nie je to najzdravsie, najma ked neviem, ci sa nam snazilkovanie nevydarilo 😉

zuzu1104
7. nov 2013

@inngrid neviem, kde je ten článok moja, to som už pred pár týždňami čítala a nespomeniem si na link, prepáč

monika541
7. nov 2013

@zuzu1104 na obale je www.pecivarne.sk a vyzerá aj na e-shop🙂. Idem to kuknúť

zuzu1104
7. nov 2013

@monika541 no ešte s nami si budeš robiť starosti, čo si pipi, veď máš toto už aj tak dosť
tak dneska Anička krásne popala, sa z nej teším 🙂 U nás to je dns s jedením oveľa horšie, Samko toho málo zjedol a okrem toho je dnes strašne zlý, som sa do teraz znervózňovala, ale už konečne odfukuje a aj oddychujem. Navarené mám, tak uvažujem, že si polúštim krížovky. MM mi včera kúpil 🙂
MM s tým nie je až tak stotožnený, ale musí pristúpiť na to, čo chcem ja, lebo on je väčšinou na cestách a všetko si s malým pretrpím ja či v noci, či cez deň a keď je chorý, tak je to s ním niekedy na nevydržanie. Tak jednoducho manžel nemá na výber.