Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@monika541 tie keksiky vyzerajú super
tak chapeš tak je musi sa tak sa musí
on stale hovorí ked pride navšteva a nechce si dat ze umenie nie je pit sa chce ale ked sa nechce
tak čo 🙂
aaale ja tomu tiez neverím ze by som patrila konečne k tym štastnym a mala fazulku malinku v brušku ešte ked som corá :(
@inngrid nesmieš si negat.myšlienky pripúšťať, lebo si to takto sama pokazíš! na mňa doľahli až tento posl.týždeň, keď v pndelok mal prísť ms a doteraz nič a testy 2x biele. v pondelok som to ešte akceptovala, teraz som už vyslovená fúúúúúúúria🙂
som skoro abstinent a mala som zväčša problém vysvetliť, že nepijem preto, lebo mi nechutí a nerobí mi to dobre. som si vymyslela, že beriem Antabus a všetci boli ticho, lebo nikto nechce načínať takúto tému 😀 😀
@zuzu1104 musím zistiť, či im funguje podniková predajňa ak áno, budem zásobovať všetky naše tehuľky, ak sa osvedčí🙂.
anik zlikvidovala 300 ml špenátovej polievky, s rožkom horšie, ale mala dokonca 2 ks brusnicových vankúšikov a to som ešte radšej, tie sú zdravšie🙂
som rada, že Samko bol v noci lepšie, už len nech teba prestane hrdielko trápit. stihli sme sa prejsť len do obchodu a späť, hádam na to nedoplatíme chorobou. neprší, len taký drobný ako hmla padá, ale je to počko na depku 😝 . mm s tou škôlkou súhlasí?
@inngrid keby sme sa mohli otriasť a povedať si no čo, nevyšlo teraz, vyjdedalší mes.... ale ja aj kvôli rd s anik chcem aby som už bola teh.... a už ma nebaví sa pozorovať a sledovať, čakať na ms termíny... je to nápor na psychiku. posielam ti krbíkové teplúčko pod perinku🙂.aj som kvôli tebe podložila, aby ti nôžky nemrzli🙂
@inngrid neviem moja, vsade pisu inak s tym zazvorom... citala som vacsinou, ze s mierou mozu aj tehotne, pretoze pomaha pri nevolnostiach... 😒 Pozri aj tieto lizatka obsahuju zazvor... http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
@gladriel fúúú sme ju podcenili čo 🙂
@monika541 miláči ty si moj pokaldík ale dalšia čo ma doma krb asi sa naštvem a poviem mm ešte aby sme ho divanoc kupili 🙂 je to iba na bioethanol ale do panelaku čo dáš
ja viem moni ja viem ani si to neviem predstaaviť riešim to 3 mesiac a som z toho mimo mna hlavne zenie čas aj túzba ale ta je aj u teba no bolo by krásne pôjdem do kostola a pomodlim sa za nas obe 🙂 snad sa teraz zuzkinej a senselinkej fazulke uz nič nestane lebo doteraz som stale len za ne tak teraz ideme na radu my!!! a tak bude amen
@monika541 tak supeeer 😉 ja som na tu zdravu vyzivu, najma teraz, ked snazilkujeme... tiez si davam pozor co papam... napr. dnes mali na obed lokse s pecienkou... no a... nedala som si ☹ akoze chut by bola, ale nie je to najzdravsie, najma ked neviem, ci sa nam snazilkovanie nevydarilo 😉
@zuzu1104 na obale je www.pecivarne.sk a vyzerá aj na e-shop🙂. Idem to kuknúť
@monika541 no ešte s nami si budeš robiť starosti, čo si pipi, veď máš toto už aj tak dosť
tak dneska Anička krásne popala, sa z nej teším 🙂 U nás to je dns s jedením oveľa horšie, Samko toho málo zjedol a okrem toho je dnes strašne zlý, som sa do teraz znervózňovala, ale už konečne odfukuje a aj oddychujem. Navarené mám, tak uvažujem, že si polúštim krížovky. MM mi včera kúpil 🙂
MM s tým nie je až tak stotožnený, ale musí pristúpiť na to, čo chcem ja, lebo on je väčšinou na cestách a všetko si s malým pretrpím ja či v noci, či cez deň a keď je chorý, tak je to s ním niekedy na nevydržanie. Tak jednoducho manžel nemá na výber.

@inngrid Evita je akože super spisovateľka románov, taká ťava, ja som ju nikdy nemala rada a po tomto sa mi ešte viac zhnusila