icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

senselinka
7. nov 2013

@neila do skúkromky, prosím 😉

zuzik_24
7. nov 2013

@nkem ďakujem 🙂

nkem
7. nov 2013

@silvia27 v eve

inngrid
7. nov 2013

@zuzik_24 tiško zavidim 🙂

inngrid
7. nov 2013

@zuzik_24 nepodpichuj 🙂 a ved ja dufam v to stretko s bruškami 🙂

inngrid
7. nov 2013

@zuzu1104 Zuzi kto ma tam pridá?

inngrid
7. nov 2013

@neila aj ja samozrejme prosím 🙂

zuzu1104
7. nov 2013

@inngrid už si tam, všetky ste už popridávané, tak tam poďte

gladriel
7. nov 2013

@monika541 viem ze nepride necitim ze pride.juchu tesin sa

gladriel
7. nov 2013

@lina129 neviem ktore myslis nesledujem to tu som len na mobile .takze sa to ani sledovat neda

lina129
7. nov 2013
tonjadabik2
7. nov 2013

@neila ahoj aj ja by som sa rada pridala do sukromky 😀 Dakovaaaam 🙂

gladriel
7. nov 2013

@lina129 dik mne zatial zle nie je ani pachy nevadia len som zavisla na tatarskej resp mi nenormalne chuti a aspon raz denne ju potrebujem

gladriel
7. nov 2013

@monika541 pozdravujem z mikulasa akurat odchadzame

senselinka
7. nov 2013

@gladriel šup za nami do súkromky 😉

mir78
7. nov 2013

Mohla by som sa aj ja pridať? Začali sme v septembri snazilkovat 🙂

hatapkagb
7. nov 2013

@monika541 pravdaze aj tu snezi,ba dokonca tato predchadzajuca zima tu bola najhorsia.Vela vela snehu napadalo,Iri boli hotovi,hlavne farmari tisice oviec umrelo zamrzlo vonku.Neviem presne ako sa lieci endo,len viem ze zena sa dostane do menopauzy na pol roka asi a potom sa uvidia vysledky.A co sa tyka ci budu dvojicky,tak nie lebo dnes som si urobila uz druhy test a negativny ani naznak druhej ciarky ☹ nic nic nic,velmi smutna,ale co som mohla cakat pri tej endo?len negativ,dnes som zvracala ranoale to zvyknem pred menzesom mat take stavy

denka_pk
7. nov 2013

@inngrid aj mne sa ukaž 🙂

hatapkagb
7. nov 2013

@inngrid mas pravdu,ano tak to je pocas tehu vsetko zmizne,hrozne som trpela 9mesiacov 2krat do tyzdna som mavala take stavy ze rodim,kontrakcne bolesti,kontrakcie,no hrozne,fuuj nechcem na to mysliet,mavam bolesti aj teraz sem tam ale lieky neberiem uz nechcem aj koli tomu ak by som otehotnela,potichucky trpim v bolestiach,ale doma nic nehovorim ☹ nie je to rakovina,ale je to vacsia pliaga ☹ musime byt silne 😉

denka_pk
7. nov 2013

@neila hlasim sa do sukromky 🙂

inngrid
7. nov 2013

@hatapkagb aj ja mavam boelsti neboj nič aj sa bojim ist k lekarovi ale ešte to zvladam lebo keby som išla tiez ma da na lieky :( a to by nedopadlo dobre bol by koniec so snazenim tak aspon vies ako je pre mna dôlezité šup šup ostat tehotná

denka_pk
7. nov 2013

@inngrid no kočena 🙂

monika541
7. nov 2013

@hatapkagb tiež som dnes nemala drudruhú ciarku a mešká už štyridni skoro. Je to des!

hatapkagb
7. nov 2013

@inngrid velmi dobre ta chapem,preto som aj ja sklamana ze to nevyslo test negativny,ale ja uz mam dcerku to je zaklad,ak to nevyjde.a tebe zelam so srdca nech to vyjde co nejskor 🙂

hatapkagb
7. nov 2013

@monika541 mne to ma prist az v pondelok,ale viem ze aj dojde svina jedna...vrrr.no aj stresy robia svoje ze ti meska,kto vie

katkagab
7. nov 2013

@hatapkagb drzim palce... Mne ma prist v utorok a tiez sa mi zda,ze pride... Ale verim,ze nepride!!!!! 🙂

hatapkagb
7. nov 2013

@katkagab ja viem ze mi pride uz som si robila dnes test a nic.Drzim tebe palce 🙂

katkagab
7. nov 2013

@hatapkagb ale sak to este skoro... Mozno do pondelka .... Este musis verit ;)

zabkazabicka
7. nov 2013

@monika541 aha aj ja som pocula ze by sa malo odzadu vtedy 🙂. no len to stale robit v tejto polohe je dost na prd...u mna je este problem psychitsky...mavam uzkosti a dost stresy takze je to taky zacarovany kruh... ☹ v pon.idem do mt tak som zvedava co mi povedia...nevies ake velke maju byt cca tie folikuly aby sa to podarilo? prve babo ste dlho skusali?

denka_pk
7. nov 2013

dnes som 18 DC a asi 2 DPO, aj ked ovu testy boli biele, takze neviem ci bola ovulka, ale bolesti podbruska su ako keby bola...tak neviem potom preco boli testy negativne...co si o tom myslite baby?

monika541
7. nov 2013

@zabkazabicka s veľkosťou folik.ti neviem poradiť, až tak to nemám naštudované. veď nemusíte stále od zadu, stčí hádam finále a potom ritku hore. každý lekár povie inak, ale aj staré babské rady sú pod ritku vankúš a nohy hore, preto ak je maternica otočená, musíme ritku do stropu otŕčať. s martinčanmi ste spokojní? ste sa tam sami objednali, či tvoj dr musel dať odporúčanie? o aničku sme sa snažili 1,5 roka, ale mali sme tzv.víkendové manželstvo (som žilinčanka, mm Lipták), tak som to brala viac-menej s rezervou. ale teraz sme stále spolu a už neviem v čom môže byť okrem tej stoč.maternice zádrhel.