Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@andrejka2424 nedá mi to neuviesť na pravú mieru....v súkromke nie sú zďaleka všetci, je nás tam pár, zhodou okolnosti akurát baby, čo sme tu riešili už veci mimo témy, napríklad, čo sme varili, riešili sa tu recepty, hačkovanie, pečenie a pod., preto, že to s témou otehotnenia nemalo nič spoločné, tak sme išli klábosiť do súkromnej témy...
@neila pochopila som 😀 ....a beriem späť,pretože je pravda,že kôli receptom a háčkovaniu na MK nechodím.
@andrejka2424 ďakujem...v žiadnom prípade sme nikoho nechceli odrezať od témy snaženia...ja som napríklad aj včera písala, že sa snažíme ďalej, dnes som 19DC, netuším či vôbec bola ovulka, lebo prvý mesiac beriem inofolic a vždy som mala bolesti a tento mesiac nič...tak možno prebieha veľmi nenápadne a sama budem prekvapená...predtým som mala cyklus 35, po inofolicu som siahla, aby sa mi upravil po vysadení HAK, keďže ten prvý bol taký dlhý...samozrejme keď budú novinky, tak hneď píšem...
a vždy nakuknem čo tu je nové a je pravda, že keď sme tu prestali riešiť veci mimo tému, tak tu je tak "ticho"
treti mesiac neuspesny 😒
@majonezka Aj my už tretí mesiac...som teraz 15DC a včera s priateľom(o 17 dní manželom) sme prišli na to,že máme počas ovulácie problém s milovaním...nebaví nás to nejak,ten pocit,že treba,že teraz musíme.Viem,že je to len v hlave,lebo po zvyšok mesiaca,keď vieme,že z toho nič nebude,tak je všetko fajn.Musím priznať,že snažilkovanie ma nebaví 😒
@andrejka2424 Andrejka aj ja sa volam ze Andrejka 🙂 drzim palceky nech sa to podari 😉
@hatapkagb veru,už by sa mohlo doparoma 😉 Včera mi kamarátka oznámila,že je v tom.Som mala radosť,akoby mne niekto povedal,že som tehu. 😀
@andrejka2424 dlho sa snazite?vidim ze mas synceka,kolko ma rockov?ja mam dcerku ma 5rokov
@hatapkagb snažíme sa tretí mesiac.Syn má už 3 roky....tiež by som si tu už mohla dať aktuálne fotky 🙂 ....a mám ho s ex.Tak s mojim terajším budúcim manželom (30,11, sa berieme) chceme aj spoločné dieťa
@andrejka2424 jeeej tak super bude svadba,ja som zasnubena s mojim snubencom uz 14 a pol roka ale svadbu sme este nemali,ale aj ta bude.tak drzim prsteky,len nemysliet velmi na to,aj ked sama to robim,ale skusim sa ukludnit a ono to skor pride myslim tie 2//
@hatapkagb však to je podľa mňa problém všetkých snažiliek,že na to furt myslíme a pritom ono tým skôr bránime tomu tehotenstvu.Aj si vravím niekedy, že to je jedno či to bude teraz alebo o pár mesiacov,ale potom vždy príde ten pocit,že to chcem teraz hneď 😀 ...a ešte keď aj kamoška je tehu,tak ma to láka,že by sme to všetko spolu prežívali...ále.Keď som čakala syna,naisto som rátala,že mrcha dorazí,bolelo ma brucho a 2 dni po meškaní som mala 2 // a fakt som to nečakala.Takže z toho vyplýva staré známe "Nikdy nič neočakávaj a nebudeš sklamaná" 🙂
@andrejka2424 to je pravda nikdy som sa netesila na mrchu ako teraz,ale ako myslim ze ci vyjdu ciarky dve ci nie a vlecie sa ten cas a vlecie 😀 Tak mne to bolo jedno,kym mi v auguste diagnostikovali endometriozu,tak na mna tlaci cas,lebo mavam bolesti a trpim,liecbu nemam lebo ak chcem dieta tak radsej skusit co najskor otehotniet a su zienky ktorym ta zla choroba zmizla pocas tehu
@hatapkagb to je čo za choroba?Bolestivý menzes?
@andrejka2424 tak aj ano bolestivy menzes,ale ja bolesti mavam po cely mesiac,pichanie do vajecnikov,krce,kontrakcie az nemozem dychat,hybat sa,kto to nezazil nepochopi bolesti,tazko sa opisuju ale aspon takto to viem opisat..
@hatapkagb Ach jaj,to teda nie je bohviečo...dúfam že sa ti veľmi rýchlo podarí otehotnieť,už aj z tohoto dôvodu...Ja som mávala až kým som neostala tehotná 11 rokov také hnusné krámiská,že som aj vracala,aj ma preháňalo,krče,depresívne nálady a môžem si poklopkať,že ako sa mi malý narodil,tak okrem tej bojovej nálady už nič z toho nezažívam.Teda,nie je to úplne bez bolesti,ale aspoň už nežijem na ibalgine a nimede...a teraz si v ktorej fáze cyklu?
@andrejka2424 Tak co narobim,mohla som si vybrat liecbu,to by ma dali do menopauzy na pol roka,bojim sa toho ako moje telo bude reagovat na to,navaly rozne,depky,atd...kto vie.teraz som 4DC A TY?
Tak to sa ti moc nečudujem,aj ja by som sa bála tej menopauzy.Ja som 15 DC,takže snažíme sa.Včera večer ma začalo brucho pobolievať,tak snáď ovu bola...ovu testy si nekupujem,takže sa riadim len vlastným pocitom.Zato tehu testy,to už o týždeň budem ako šiši testovať,aj keď viem,že to ešte nebude mať význam.,ale čo ak...náhodou
Ahoj babulky tak mi sa snazime od septenbra a zatia nic aj ked uz 3 den mrcha meska tak neviem ci ....Najhorsie je ze tak strasne chceme s manzelom babo a teraz nam do toho pribudli starosti ,tak neviem ci zo stresu meska mrcha .Len bohu zial mame dost velke starosti a neviem ci by bolo najvhodnesie aby som bola teraz tehotna,bo neviem ako by sme to zvladli.Ale vam vs drzim strasne palce aby sa vam to podarilo vidiet // ciarky na teste.🙂
mate skusenosti s vitaminom E? vraj zvysuje plodnost?
@andrejka2424 ja som vcera mrchu dostala 🙄 zasa sklamanie.... pri tom s dcerkou som otehotnela pri HA a teraz to nejak nejde 😔 ale verim tomu ze pod vianocnym stromcekom bude dialnica 😝
@majonezka ja tiež verím 😉
@andrejka2424 ahoj ja som tiez tu a tiez sa snazime uz od juna a stale nic :( som aj na pregnyle na prvy pokus sa nepidarilo tak uvidime co teraz...cez vikend sme snazilkovali a dnes rano ma bolelo v podbrusku myslis ze by to nieco znamenalo?
@zabkazabicka Drzim palce snad to vyslo,uz len pockaj do ms a urobis si test.silno drzim prsteky
@andrejka2424 drzim palce nech to vyjde...ja som 9DC tak ja len cakam este na ovulku 😉
@zabkazabicka ahoj,no neviem ci to musi nieco znamenat,tie bolesti.Mna tiez boli podchvilou na jednej strane uz niekolko dni a som asi tak 19 DC tusim.Tak si hovorim,alebo je to zahniezdovanie,alebo som len nachladnuta.
babeny, uz som tuto otazku kladla aj v letnych snazilkach. Skusim aj tu, kedze je tu uz par tehuliek. ako vas boleli prsia na zaciatku tehu? a unava? ja zas zacinam stresovat (po mojich nestastnych skusenostiach). V nedelu ma cca na pol dna prestali prsia boliet uplne, vcera ma zas boleli, dnes zas nic... a mam pocit, ze aj ta unava nie je taka zla ako minuly tyzden. uz sa obcas citim ako psychpoat, z tolkeho pozorovania sa :(
dnes som cca 4+3, takze este velmi skory zaciatok.
@beruska2327 nemaj strach..vsetko bude,ako ma byt..tiez mam jedno MA za sebou a nemam pocit,ze vtedy vymizli tehu priznaky..nic som netusila,nekrvacala..teraz zatial vsetko bezi dobre (klop klop) a tiez na zaciatku v 5 tt som utekala na pohotovost,ze ma uz druhy den odrazu nebolia prsia 😀 a trpezliva doktorka ma sice vysetrila ale tiez povedala,ze to nemozem takto stresovat 🙂 drzim ti palce 🙂

Nuž,je trochu škoda,že všetci sú už v súkromke a nič sa tu v podstate nepíše.Taktiež sa snažíme od septembra a sporadicky som tu aj prispievala a myslela som,že v tom je tá podstata,že si tu píšu a o skúsenosti sa delia septembrovky a isto nebažím po novinkách jednotlivcov...Ale v poho 🙂