icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
26. nov 2013

@vertyeux ďakujem ano som ale taka pár dňová ešte som zmatená ze čo sa to deje 🙂

andrejka2424
26. nov 2013

Ach jaj,28DC,TEST negativny a kramy nist...a v sobotu sa vydavam.S kramamy to bude eno nuno.

rencici27
26. nov 2013

@andrejka2424 ahoj tak nech máš krasu svadbu a nech krámy prídu až za 8 mesiacov a dúfam a držím palce ,že test bol určite vadný a malo tam byt // toto!držím palce. 😉

andrejka2424
26. nov 2013

@rencici27 dakujem ti krasne 🙂

tinky09
autor
29. nov 2013

caute babule, tak test vysiel // doktor potvrdil HCG 64 vychadza to na 2tt podla tabuliek. 3.11. som mala ovu podla jonasa aj podla ovu testu, 17.11 mrcha prisla ale 16.11 sme sa milovali myslite, ze by som mohla otehotniet v tedy, do mrchy bola na teste / ciarocka. dnes spinim cely den pobolieva ma v podbrusku aj krize mam strach,a by neslo o mimomaternicove tehu

maarlie
30. nov 2013

@zuzu1104 tak dalsie kolo tiez nevyslo,ale teraz som 38dc bez mrchy a s //

majonezka
2. dec 2013

Ahojte tak mna sa zmocnila silna chripka tak som sibpovedala ze kiez by to tento mesiac nevyslo ☹ mam teploty, herpes a beriem atb tak neviem ako by to dopadlo ak by.... ☹

katkagab
2. dec 2013

ahojte, tak 42DC došla MS... 😒 ale tak ideme na to aj tento mesiac!!! :D
v piatok som sa objednala ku gynekologovi, nakoľko sme sa dohodli (na poslednej poradni), že pokiaľ do troch mesiacov bez zdaru... tak mám prísť a kukneme sa, čo a ako .. a dohodneme všetko, aby to čím skôr vyšlo...
naposledy mi povedal, že mám syna odstaviť od dojčenia, ale ja stále verím, že sa podarí otehotnieť aj bez odstavovania, lebo to radšej ešte do jeho 2.narodenín, počkám!

majonezka
2. dec 2013

@katkagab ahoj po akom case nedarenia si isla ku gyn.? Dakujem

katkagab
2. dec 2013

@majonezka ahoj. Tak u nas to bolo tak... Uz 1
. tehotenstvo sa podarilo az po roku s duphastonom a jednym mesiacom s clostylbegitom.. kvôli nepravidelnejms ,ktoru mam stale... Teraz uz ako sa maly narodil sa tehotenstvu nebránime... 13. mesiacov po pôrode mi nabehol cyklus.. samozrejme aj pre dojcenie, je stále nepravidelny... V septembri (16.mesiac po pôrode) so bola na preventívnej priehladke a tam mu dr.povedľa, ze prilaktin( hormón, kt.sa vylučuje pri dojceni) mi b"brzdí" oplodnenie... A teda by som mala odstaviť a ze by to šlo ľahšie... Ní ja syna nechcem na sily takto odstavovat.. do jeho druhého roku, chcem este počkať..ak sa dovtedy nepodarí, tak budeme musieť čakať.. co uz.. no a teraz po troch cykloch sa idem na 12 dc ukázať ku vyb.ze ci tam bude folykul a ci by bola sancazeby to vyslo... Ci vobec mam ovulaciu.. a tak..

majonezka
3. dec 2013

@katkagab tak ja mam 4 rocnu dceru a vzdy dyzden pred ms az do prichodu ms som schopna vytlacit si z prs mlieko. Mam to od ukoncenia dojcenia, ja som zial dojcila iba 3 mes. Neviem ci je to mlieko, je to zprvu zltsia tekutina a potom biela, niekedy vuteka mimovolne a najdem aj mokry flak na tricku. Este som to neriesila, neviem, ci mam zajit ku gyn, nikdy som mu to jaksik nespomenula....mozno aj toto je problem nasho nedarenia

Teraz som 22DC a rano som sa zobudila na silnu bolest v podbrusku ako pri ms ale trvala len asi 10minut, teraz ma pobolieva iba trochu ale to bude asi PMS

katkagab
3. dec 2013

@majonezka ja si myslím, že by si s tým mala zájsť za dr., lebo možno máš v tele tiež nejaký zvýšený hormon, ktorý ti bráni otehotnieť... každopádne verím, že tá bolesť bola uhniezďovanie!!! ;)
daj potom info! 🙂

majonezka
3. dec 2013

@katkagab a uhniezdovanie boli? 😀 ja som z toho nejak zmatena, pri prvej dcere som malaa menzes do stvrteho mesiaca a o tehotenstve som sa dozvedela ked som zacinala treti mesiac aj to len nahodou...

katkagab
3. dec 2013

@majonezka no neviem, zvyknú to tu mamičky písať... a už som sa o tom dočítala... ja neviem, kedy u mňa bolo uhniezďovanie, ale test mi vyšiel pozitívny hned 28DC ako mi nenabehla MS ... ale to som brala Duphaston a s ním som mala pravidelnú MS... no asi na to netreba myslieť... nám so to aj vtedy podarilo, lebo sme to už nechali po tom roku plávať... 🙂

majonezka
4. dec 2013

@katkagab podla mna uhniezdovanie nie je citit, ako moze byt, ved ta bunka je taka mini ze to nedava zmysel 😝
Ja uz citim ze tento mesiac zasa nic, lebo uz som nervozna ako lev v klietke a vadia mi akekolvek dotyky 😀

katkagab
5. dec 2013

ahojte maminky a budúce maminky... chcem sa s vami podeliť o to, že dostala som odporučené, objednať a začať užívať kvapky Gynex (energy.sk). Čo som zatiaľ o tom čítala, tak mi vyšlo že min. 80% prípadov bolo pozitívnych a zadarilo sa 🙂 tak idem tomu pekne veriť a čakať, že aj ja budem už čoskoro opäť čakať dieťatko! 🙂

katkagab
6. dec 2013

tak som dnes bola u gyn. ... som 12DC a teda povedal, že je tam dosť tekutiny, vyzerá to tak, že ovulácia včera prebehla, ale nemusí to tak byť.. . môže byť ovulácia aj neskôr... no každopádne máme dnes a dalšie dva dni zamakať a uvidí sa... alebo tento cyklus môže byť aj anovulačný..
tiež mi povedal, že pokiaľ budem kojiť, ostáva nám len čakať...

majonezka
11. dec 2013

Je to tam?

andrejka2424
12. dec 2013

@majonezka to je tehu test?Ak áno,veľké gratulácie!!! 🙂 ...my máme za sebou 3 neúspešné mesiace,tuším že teraz mám niekedy plodné dni,ani to nerátam,ani sa vlastne nesnažíme a ani testy už nekupujem.Nechávam to na osud,lebo už po tých 3 mesiacoch cítim,že mi snažilkovanie udieralo na mozog... 😖

majonezka
12. dec 2013

@andrejka2424 ano je to 🙂 ja som zacala jest vit. E a hned sa podarilo

tonjadabik2
13. dec 2013

baby aj ja som tehotna mame 2 ciarky 😀 po vcerajsom teste.. takze zalozena tema: september 2014 🙂

andrejka2424
14. dec 2013

@tonjadabik2 gratulujem,troško aj závidím 😉 ...ako dlho ste sa snažili?

tonjadabik2
14. dec 2013

@andrejka2424 Dakujem 😀 ale nezavid.. tak asi myslim ze od septembra.. a nedarilo sa nam..stale prisla ms.. ja som si merala BT,kontrolovala krcok,vytoky no vsetko. potom som sa na nato vykaslala kedze manzelovi to uz velmi vadilo kedze uz mame deti a nikdy sme nemali problem otehotniet tak som zo vsetkym prestala a venovala sa manzelovi nie preto ze chceme babetko ale preto ze sa milujeme a uzivala som si to. a bum..! vobec sme necakali..meskali kramy som si vravela ved raz mi uz tyzden meskali..a nic..ale teraz .. v case ovulky sa mi 3 dni tocilo v hlave,vytoky som zacala mat,pichanie v brusku,natahovanie akoby..tak som si spravila test..ked bol manzel v praci a ze // carky 😀 . skoro som odpadla .. super krasny pocit doteraz neverim 🙂 ze cakame babeko. a ty?

andrejka2424
14. dec 2013

@tonjadabik2 v dobrom len...závisť robí ľudí nešťastnými,bolo to myslené tak,že aj ja už by som chcela.. 🙂 no od septembra sa snažíme,ale tento mesiac som už rezignovala,ani neviem či sme sa milovali v čase ovu,ani test už nekúpim,kým nebudú aspoň týždeň meškať.U nás podobne.Badala som na manželovi,že mu už rátanie plodných dní vadí a vyslovene ma požiadal,aby som sa na to vykašlala a nechala to tak,že ono to príde,keď to bude mať prísť.

tonjadabik2
16. dec 2013

@andrejka2424 ved jasne ja chapem zeby si uz chcela.. aj ja som tak..no a manzel ma stopol povedal dost tak som musela zo vsetkym prestat 😀 . a ked som prestala a venovala som sa iba jemu tak hned sup..a bolo.. doteraz nechapem..ja som vedela kedy mam plodne dni zhruba.. 🙂 no a vtedy..bum..asi neviem..ked som sa prestala sledovat aj datumy tak to prislo same a necakane..ani neviem v kolkom som tt.. takze moja rada zo srdiecla daná: venuj sa manzelikovi naplno,milujte sa kedy sa to len da ale nie kvoli babetku ale kvoli tomu ze ho milujes.vychutnavaj si kazdy jeho pohyb.kazde pohladenie a hlavne orgazmus tvoj a jeho potom idu rychlejsie spermijky do maternice a bum a stane sa zazrak 🙂 . a test? ja som si robila po 4 dnoch meskania ms..drzim palceky 😀

andrejka2424
16. dec 2013

@tonjadabik2 však to je to,že mne najviac chutí milovať sa keď viem,že nemám plodné dni.Vtedy mi hlavou ani nepreblysne myšlienka na to,že sa to možno zadarí...a však necháme tomu čas,3 mesiace je ešte asi fakt krátka doba,sú tu také čo sa roky snažia..

tonjadabik2
17. dec 2013

@andrejka2424 ahaa..mne to chutilo potom sa mi uz nechcelo lebo som bola nestastna ze sa nam nedari no a potom sme sa nato vykaslali a potom to bolo znova super.ja som nato myslela stale a potom uz nie.. my s,e sa snazili od augusta..no a teraz sa az podarilo. baby vraveli ze zena nema kazdy mesiac plodne dni.. tak mozno preto.. noo a su tu take co sa snazia dlho.. takze budme radi ze sme na tom tak ako sme.. a neboj zadari sa len uz nato nemysli 😀

vertyeux
18. dec 2013

@tonjadabik2 gratulujem! tak sa to konecne podarilo! 🙂

gladriel
18. dec 2013

Ahojky dnesna kontrola vysla uzasne.mame 3,3cm a hybali sme neskutocne.