Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
Ahojte baby! 🙂 pridávam sa k Vám. Mi budeme mať v septembri svadbu...potom ideme na svadobnú cestu a makať 😉 už som veľmi nedočkavá. Ja som začala brať len kyselinu listovú, dúfam, že to stačí na začiatku...uvidíme. Všetkým Vám držím palce! 🙂 🙂
Ja myslim, ze ta kyselinka je najdolezitejsia 🙂
@matusovas kyseliba stačí a pokojne aj vyššie množstvo, nedá sa jej veľmi predávkovať 🙂 Možno ešte občas Cčko
inak, baby, nechceli ste skúsiť Inofolic? Vraj má veľmi dobré výsledky... poggoglite, veľa báb sa k jeho užívaniu vyjadrovalo aj tu, že im teda pomohol s úpravou cyklu, "nahodil" ovulku", po dlhom čase otehotneli a tak... ja to možno skúsim, mám pocit, že po poslednom potrate mám anovulačné cykly
@senselinka Čo sa týka mňa, ja ešte okrem tej kyseliny listovej nič iné neberiem. Ešte si len pripravujem telo , ako sa tomu hovorí 🙂 Aj nad tým som toľko rozmýšľala, či je to naozaj potrebné dopredu brať, ale tým asi nič nepokazím. Doteraz som žiadne problémy nemala ani s cyklom, dúfam, že to takto aj zostane. Už naozaj len čakáme, aby prebehla tá svadba a potom šup do toho 🙂
kirriana dakujem, ja mam pre istotu tabletky (teda vitaminy) v praci na PC, aby som ich videla a spomenula si 🙂
Ahojte nepribudla žiadna tehulka ???
Ahojky rada by som sa pridala a podporila snazilkovanie.s priatelom sme sa dohodli ze to skusime a po 5 mesiacoch brania antikoncepcie a skoro 5 rokov od porodu som si povedala zeby uz bol cas.akurat o tyzden mam ovulku tak som zvedava ako to dopadlo.preventivne som zacala brat Femibion a dnes si idem kupit Alchymilkovy caj.Priatel nam chce kupit GYnex tak som zvedava ako to dopadne.Na prve tehotenstvo sme s manzelom cakali vysse roka.Holky pozdravujem a drzim prsteky.
@senselinka ja ho pijem je genialny 🙂
baby konecne po kyrete som dostala mrchu a dufam, ze poslednu 🙂 idem si po fraxik a ideme na to o tyyyyyyyyyyyyzden sa tesiiiiim 😀
Ahojte baby pije z vas niektora alchemilkovi caj.a kolkokrat denne?ja som ho zacala brat len vcera na 5 den cyklu.robi mi ho priatel podla navodu.ci staci 2-krat denne?dakujem.
@gladriel ja ho pijem už vyše roka 🙂 Ale tak ja kvôli tomu, že po potratoch mi pomohol sa zregenerovať. Tým pádom som ho pila oveľa komplikovanejším spôsobom, lúhovala som ho aj za studena, potom to zaliala horúcou vodou a miešala, ale myslím, že ty ho môžeš pokojne piť 2x denne - jednu lyžičku zaliať vraiacou vodou, netreba to lúhovať pridlho, mal by byť taký svetlozelený, ale asi závisí aj od toho, aký je výrobca. Je to skvelý čaj, chuťovo nie je hnusný a naozaj pomáha regenerovať maternicu. Ak chceš otehotnieť, pozor na jeho pitie od ovulky, podporuje sťahy maternice a mohla by si potratiť. Keď sa chcem regenerovať, pijem ho vkuse aj tri mesiace, ale keď som už chcela otehotnieť, tak som ho vždy vysadila na obdobie od 15-28 DC.
@tinky09 tak ti drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo, a o dva tyzdne by si uz aj mohla vidiet vysledky 🙂
@gladriel ahoj aj ty vitaj medzi nami
@11miska07 no dobre robis, ja ich mam v kuchyni na stole a ked si vsimnem tak ok, ked nie, tak len lamentujem ze zase pass
inak baby ja som po takych dvoch riadne prezurovanych vikendoch, a tak sa mi to zase zapacilo, ze si neviem predstavit ako ja budem robit deti, ja som kks este stale akcna vo vsetkych smeroch ale na to dieta neviem kedy pride cas, no kazdopadne nejdem to pocitat, zaciname na jesen a uvidim 🙂
@sanselinka dakujem aj som planovala iba do cca 10 max 15 dna ciklu ho pit a potom az od 1 Dc ho pit.luhujeme ho 10.min.
Dik za privitanie
tak a som tu aj ja 😀...a práve rozmýšľam nad tým, že počas celého štúdia na výške som sa klepala od strachu, aby som neotehotnela a teraz sa modlím, aby som otehotnela, aké paradoxy...... 😒 ale snáď čoskoro tu napíšeme naše termíny pôrodu
ahojte, tak pridávam sa k vám..........tento mesiac nevyšiel, dnes som dostala,......tak o týždeň ideme znovu nato.............prajem si babätko, potrebujem nájsť nový zmysel života........
@anetkaadamko vitaj som tu tiez kratko.babetko je urcite ten naj zmysel zivota viem o com pisem...drzim palce
@gladriel Ďakujem, ja viem, už mám syna,je to moje slniečko..................ale zomrel mi nečakane otec, neviem sa s tým zmieriť..........a potebujem tu lásku dať niekomu inému, zostala mi diera v srdci...............a znovu nájsť niečo nové v živote............škoda, že to nevyšlo.....podstate sme sa "snažili" iba prvý mesiac...
@anetkaadamko viem o com pises ja mam skoro 5 rocnu dcerku ked mala 9mesiacov zomrel jej ocinko a mne manzel.az teraz odstupom casu si uvedomujem ze nie ona mne vdaci za zivot ale ja jej.momentalne uz mam priatel ktory je uzasny.nie sme dlho spolu ale aj tak sme sa rozhodli mat babo spolu.za 1 nasi rodicia uz maju po 60tke a zdravie je tiez na hrane,chceme aby sa este mohli radovat z dalsieho vnucata,2:mala potrebuje uz mat surodenca,3:priatel nieco prezil a chcem aby nasiel silu zit a ist dalej a dieta je to najkrajsie a najuzasnejsie...mozno to vyznie divne zatial tajime nase rozhodnutie kvoli kratkosti vztahu...dik za pochopenie
@gladriel si silná žena, si prešla zlým obdobím....želám ti vela šťastia...............ja vždy plačem,ked pozriem na malého ako ukazuje na "deda" na fotke a dáva mu pápa, tým svojim spôsobom, ako sa sa spolu zdravili iba oni dvaja......je to už mesiac a malý ešte nezabudol, má 20 mesiacov........pre mňa je to zlý sen, otec bol pre mňa najdôležitejším na svete spolu so synom..........mal tolko plánov a tolko vecí chcel ešte urobiť.........všetko sa zrutilo................ked sa stala ta tragédia, prišiel sa aj "rozlúčiť"......predtým som nikdy na toto neverila.......

all: taaaaaaaak uz som tu zo svadobnej cety 🙂))) mame niekto nejaku novinku????? 😀 😀 😀 😀