Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 priznaky ani nie, len ma pobolieva podbruska, bolia ma aj prsia (ale tie ma zvyknu niekedy aj pred mrchou, ale nie tak skoro, uz ma bolia asi od utorka). a vcera sa mi zdalo, ze mam vacsie prsne dvorce, ale tie mam v podsttae uz od prveho syna take. unavena byvam, ale to je mozno aj tym mojim malym sidlom, lebo neustale lieta a sme stale vonku a vzduch unavuje. inak mi nie je ani zle ani nic, ale to mi nebolo ani pri Riskovi. bolo mi vtedy zle len nejaky siedmy tyzden asi nejake 2tyzdne a potom uz nic. tak uvidime. 🙂 snaaaaad, velmi verim, ze by to mohlo byt ok.ale brusko ma uz pobolieva menej ako ma bolelo povedzme v pondelok. jaaaj, krize ma tiez bolia, ale to ma zvyknu aj pred mrchou 🙂 takze priznakov vela ale nie presne mierene sa tehotenstvo 😀
@vertyeux sexujeme skoro stale ked sa da.. ale tak aj minuly mesiac a nic,, ale tak ved raz to pride snad ked bude ten spravny cas.. 🙂 hej o 12 dni skusim testnut. mozno aj skor.. uz teraz by som cela vediet..ale musim vydrzat
@tonjadabik2 súhlasím, dajme súťaž 🙂 zničíme tie naše polovičky tým neustálym sexíkovaním, ku koncu roka už ani domov nebudú chodiť ako budú "zdemolovaní" 😀
kočky dajte aký mate status?
inngrid - čaká či (ne)dostane ms - 26*9
skopírujte moj a pridajte ten váš - ta dálšia skopíruje moj ten podo mnou a prídá svoj a budeme si robiť raz za čas takú - rekapituláciu?
rozumiete? je nás tu dost nech vieme čo a ako
@inngrid inngrid - čaká či (ne)dostane ms - 26*9 Tonja čaká či (ne)dostane 29.9 tak piste 😀
baby je mozne ze teplota bt po ovulke klesne? moze este stupnut alebo ako? tatkto nikdy neotehotniem.. ☹ uvidime co bude dalsi tyzden.. ☹
@inngrid Oprava: inngrid - čaká či (ne)dostane ms - 26*9 Tonja čaká či (ne)dostane 03.10.. toho 29 preto lebo vtedy si cem test urobit 10 dni po ovulke a som sa zmylila preto pisem opravu.. aj tak to nevide.. ☹
@inngrid čaká či (ne) dostaneme ms - 26*9
@tonjadabik2 čaká či (ne)dostane ms 3*10 - 26*9 robí tehu test 🙂
ĎALŠIE AKTUAL STAVY baby podme 🙂
inak ked pozerám u nás nato počko vonku víkend stvorený na plodenie detí to vyzerá byť 🙂
@zuzu1104 ja mam taky isty pocit, neviem, akosi necakam, ze nam to tento mesiac vyslo. a pritom sme mali fajn obdobie, casto sme sexovali a bolo to super, nebol to taky nuteny sex, ze tak dnes musime, ale praveze sme mali tau pohodicku doma, tak som si hovorila, ze by to mohlo vyjst. ale mozno este moje telo nebolo pripravene- po tom mojom kyrete- tak uvidim, zatial cakam mrchcu v pondelok a ked nepride, tak az potom otestujem 🙂
@inngrid
inngrid @inngrid čaká či (ne) dostaneme ms - 26*9
@tonjadabik2 čaká či (ne)dostane ms 3*10 - 26*9 robí tehu test emoticon
my sme sa s priateľom nesnažili, ale ako som písala včera, HAK som vysadila 29.8.2013, potom od 2.9.2013 MS a hneď po MS ten víkend sme sexíkovali bez ochrany, takže motyka môže vystreliť (aj keď je veľmi malá šanca, veď uvidíme). 🙂
@vertyeux caka ci nedostane mrchu 22.9
@tonjadabik2 čaká či (ne)dostane ms 3*10 - 26*9 robí tehu test
@vertyeux caka ci nedostane mrchu 22.9
@zuzik_24 som zabudla, MS očakávam 30.9.2013
@tonjadabik2 čaká či (ne)dostane ms 3*10 - 26*9 robí tehu test
pekne sa budeme sledovať 🙂
ešte uvazujem, že tu rekapituálciu budeme robiť bez @ aby nám to stale nevyhadzovalo upozornenia hm? takto
vertyeux caka ci nedostane mrchu 22.9
inngrid čaká či (ne) dostaneme ms - 26*9
zuzik_24 som zabudla, MS očakávam 30.9.2013
tonjadabik2 čaká či (ne)dostane ms 3*10 - 26*9 robí tehu test
a vzdy v pondelok alebo tak si spravíme nejaku tu rekapituláciu či myslíte ze blbost? 🙂

@vertyeux tak budem držať palce 🙂, aby bol výsledok pozitiiivny 🙂
Máš aj nejaké príznaky?
Chcem sa spýtať, čo myslíš, môže byť v 4 týždni také dosť intenzívne cikanie, že po každej pol hodine? Lebo ja mám pocit, že celý deň nič iné nerobím, len čúram 😀