Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@vertyeux Gratulujeeeeeeeeeem cicka 😀 no tedaaaa 🙂 ja cakam 3.10.. mrchu... feest ma boli brusko tlaky dole.. ale da sa..uvidime. a preco sa pytas kedy necakam mrchu hm? divna otazka-necakas 🙂 .. pa
Ahojte a ja by som sa rada pridala k tejto teme mi planujeme taktiež babo ale nejako sa nam nedary :(
@tonjadabik2 lebo verim v to, ze budes tehu, takze ju vlastne necakas, nechces aby dosla 😀 ked ta boli brusko, tak by to mohlo byt dobre znamenie, aj mna stale bolelo 🙂 tfuj tfuj, drzim palce
@rencici27 ahoj, ak chceš užívať len kyselinu listovú, tak tabletky Acidum Folicum je čistá kyselina listová a je dobrá. Ak chceš komplexnejšie vitamíny pre budúce tehu, tak tých je veľmi veľa, mne lekár odporučil LadeeVita, ale na trhu ich je strašne moc, je len na Tebe, pre aké sa rozhodneš.
kočeny, čo môže znamenať tá slabá čiarka na tehu teste?
Keď je test negatívny, vyšla by tá čiarka "úplne žiadna"?, resp. zostalo by tam len biele nič? S týmto nemám žiadne skúsenosti, keďže som prvosnažilka, tak by som si to chcela overiť. Ďakujem 🙂
@nkem no, my sme sa s priateľom tento mesiac nesnažili, lebo veď lekár povedal, že sa mám vyčistiť od hormónov po vysadení HAK, tak sme si kúpili pyžamká a používali ich, teda až na jednu výnimku (vysadenie HAK 29.8.2013, ms od 2.9.2013 do 5.9.2013, a nechránené milovanie cez víkend 7.-8.9.2013, to nevychádzajú ani plodné dni). Test som si spravila len zo srandy, že aký je to pocit spraviť si test, lebo veď som si ho nikdy predtým nerobila, lebo som nemala dôvod... No, asi zájdem hneď teraz do lekárne, kúpim ďalší a pôjdem na WC, lebo som z toho úplne mimo 😕

@vertyeux ano mala si pravdu 24.9 uz mi sibe 🙂 len si davaj pozor na seba a radsej to nepodcen. Kamoska mi vravela ze aj ona mala take spinenie pri oboch detoch. Ale ako vravis kazda sme ina 🙂 tak ti to prajem a pis ci silnie ciarocka. A ostatne dievcata sa tiez drzte 😉