Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzik_24 no onak spermie vydržia v tele aj 5 dni, čiže fakticky žena môže otehotnieť aj v potravinách pri pokladni 😀 ked sa spojí s vajickom a uhniezdi. Ak si naozaj tehu, čo asi si, neboj sa, kamoska tiež takto otehotnela hneď po antike a má zdravé 2r dievčatko. Joj a zabudla som, ale plodné nie sú iba dva dni, ale asi tyzden, aj pár dni pred ovu a za ovu...
@vertyeux jasne ze nechcem aby dosla.. 🙂 ale uz ma bolela dva dni hlava a to je predzvest kramov u mna.. ale snad nepridu.. chcem byt tehu to je jasne len sa bojim ze to zase nevide..aj manzelik sa boji..nevieme co mame cakat..
@tonjadabik2 podla mna pockaj na minimalne 12-13 den po ovulacii a potom testuj. nema zmysel testovat skor, lebo budes len zbytocne sklamana, sak niekedy len 10dni trva uhniezdenie. takze ja by som isto teraz netestovala, teraz sa ti len mnozia bunky, ak si tehotna. pozri si tehotenstvo.academy.sk, celkom fajn stranka 🙂
@vertyeux som 33DC a doteraz mi ani raz nevyšiel ovu test pozitivny - až dnes rano. A zaroven len tak "pre srandu" som si urobila tehu test . Po vysledku som bola mimo 🙂 Neviem čo si mam vybrat :D Ale aj tak som rada. Aj keby to bola "iba" ovulka lebo už som myslela že ja snad ani neovulujem :D
@kristi84 ee, podla mna ziadna ovulka, podla mna si tehu. ja som si pri prvom synovi myslela tiez, ze neovulujem, ani podla bazalnych teplto nebola ovulka a potom som cakala na kramy jak na spasenie anic. len ma potom osvietilo, ze miniem posledny tehu test co som mala doma a tam boli // 🙂 takze take pekne spontanne prekvapenie 🙂
@vertyeux hej to vychadza na nedelu 10 dni.. len sa cem opytat..podla ms som mala ovulku 19 a podla grafu s teplotami 18.. comu mam verit? ktora je spravna ovulka? 12-13 dni? som citala ze staci 10 dni.. v nedelu to bude 10 dni.. a ked 12-13 utorok streda? a vo stvrtok by som mala dostat ms.. poradis? diki 😀
Ahojte baby ovulku mávate na 14 dc? U mňa asi nie lebo snažíme väčšinou od 12 dc do 15 dc. A pri prvom dieťati som otehotnela na 16 dc
@vertyeux som 22DC... ovu test som si nerobila vôbec, ja som si rovno robila tehu test, len tak so srandy... a podľa vašich vyjadrení dievčatá som asi tehu... nečakané a plánovano-neplánované tehu... 🙂 neviem, či sa môžem už tešiť, alebo čo so sebou. 🙂 Ms mám dostať 30.9.2013... Podľa plánu sme sa mali začať snažiť až v decembri, že by motyka "vystrelila"? 🙂

spsodcj édzlaô äxals ps xpzL&ôZKZ X,XLZô5XXPKLZ X8XôX. X,SZZ-
&ZZúúX XPSúS IPIOúLPNJL KO KOPPP PPN O ôPP GIIO IIPI ML 😉 ô 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 .Lô 😲 😕 😕