Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@tonjadabik2 ono je to u kazdeho individualne, poznam baby, ktore mali 9DPO cairku ako svet, ale kazda sme ina, kazdej sa inak uhniezduje, inak stupa hcg...takze ja by som skusila otestovat az v utorok. co sa tyka tej ovulky, ze ktory den si mala, takje to v podstate jedno, radsej rataj s tym neskorsim datumom a ked si k nemu priratas tych 12dni, tak to mozno bude lepsie vidiet tie //. a ak aj budes mat na 12den tehu test negat. tak pockaj do mrchy a potom testuj, lebo mozno ti len tehu test nezachytil tvoju hladinu hcg 🙂 takze to momentalne chce len trezlivost, netestuj bezhlavi, to nema zmysel.🙂
@vertyeux dobre tak testnem na 12 den to vychadza na 1.10 utorok.. ale jeden testnem skor este na 9-10 den.. tak my sme mozno skoro testovali..sak az vo stvrtok ma prist ms.. Diki 😀
@vertyeux cem sa opytat ci nemas skusenost.. ma bolelo brusko a mala som fest tlaky vcera akoby zvnutra tlak na panvu.myslim na spodok.. . tak jak pred porodom ked som bola s malym.. asi hodinu ale potom to preslo..
@tonjadabik2 sak to ti hovorim, ze este nehadz flintu do zita 🙂 s tymi tlakmi neviem, mna len bolelo podbrusko a este staleboli, a krize. dnes sme doobeda ani neboli vonku, lebo mi bolo dobre, ked som sedela, lezala. Tak sme sa s Riskom hrali doma, dobre nam bolo. aj tak fuci vonku ako sialene 🙂
@vertyeux sak neboj nehadzem 🙂 .. my len v skolke sme boli a tiez len doma sak vonku zima strasna..prsi potom slnko..no neviem furt zima.. mna len vcera to brusko.. aleze fest tlak som normalne nechapala.. ale potom to preslo.. dnes pohoda trosku obcas citim brusko ale pohoda.. inak zatial ziadne priznaky.. skoda ja viem asi skoro..ale uz by sa daco mohlo zacat diat ked mam dostat ms na tyzden.. a nic ani brusko uz tak neboli ako bolelo minuly mesiac..iba vcera ani chtbta neboli ako min.mesiac ani nic..
Zienky ak máte cestu do rakúska, nekupujte clear blue na sk. Ja som kúpila v ba jeden za 11eur a vo viedni 2 za 13 plus mi k tomu dali tabletky 🙂
baby som teraz nasla citala s tudovala pre tie ktore meraju teplotu : https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/podelte-sa-o-svoje-vitazne-tehotenske-grafy/ 🙂
baby mojeeeeeeeeeeee, to co sa tu vsetko pre pana stihlo, ja som bola tri tyzdne na dofci a tu hned ze z diskusie zrazu 35 stran, sakra to nestihnem precitat ani do konca tyzdna. tak som spät a momentalne mi koncia moje dni a uz od piatku planujeme konecne zazit nas skutocny prvy nechraneny sex, wueeeeeeej, babule drzte palce, jedina sanca kedy to moze vyjst je teraz, potom sme cez plodne dni mimo a dalsie planovanie vychadza az na novy rok!! netusim ani poriadne kedy co ako, ideme na to a basta 😀 zajtra bezim kupovat tehotenske testy do zasoby, budem sa priebezne hlasit a dufam ze sa konecne dostanem do obrazu aj s vami 🙂
@petuska123 ahoj ja vobec neviem kedy ju mavam, cca ten 13-14ty den ale zaciname na to robit uz od 9 vies ako kdyby neco 🙂 takze zaciname 9ty a koncime asi 16ty ziadny ovu test si nerobim, po tom vsetkom co tu citam si zajtra asi nejake pojdem zaobstarat ked to tu kocky pouzivaju aj ako tehu test 😀
@vertyeux no ved jasné bol to prvý mesiac musíme veriť ze druhy bude uspešný ale ostala som v šoku cyklus 25 dni to som ešte nemala az taký krátky 🙂 ajspon sa tu so zuzkou @zuzik_24 budeme snazilkovať spolu nemôžem ju v tom nechat samu ty len pekne sa o seba staraj nech všetko rastie ako má potom budeme k tebe chodiť po rady 🙂
kočky, tak prišla červená, ja som z toho taká smutná, dnes ráno sa zo mňa začalo valiť toľko krvi, až som sa zľakla ☹
ale musím sa pozbierať, lebo tento cykluuuus to už príde, som si tým istá. 🙂 Idem merať aj BT a idem si hneď aj ovu testíky objednať
a čo je najhoršie na moju psychiku, tak dnes idem ku dobrej kamoške pozrieť jej novorodeniatko, asi to bude pre mňa ťažké, budem tam asi revať ako malé dieťa ☹
baby dnes mi konci ms, ovu testy doma nakupené takze za pár dní ideme na to...uz sa neviem dočkať kebyze sa nam zadarí 🙂 na druhý pokus
@inngrid hello, mam manzela, budeme spolu ale mame nejake ine povinnosti v case plodnych dni a navyse nechcem rodit v lete, takze dva mesiace to potom pocka, uvidime, mozno sa vykaslem na ratanie a budeme si uzivat stale a uvidime ako to dopadne. vies mi to tu nejako zosumarizovat? ktore sa tu este snazite a ktore sa uz stastne tesite z dvoch //? ja som sa stratila ☹ pozeram ze snazite sa ty +
@zuzu1104 +
@zuzik_24 +
@petuska123 este niekto? 🙂
diky dobra dusa 🙂
@kirriana ahoj, ja ti poradím kde kúpiť lacné ovu a tehu testy, napíš správu na nick lauritka, ona predáva po 0,40 centov za kus, čo je parádna cena.
A my sa teda začíname snažiť druhý cyklus, pretože tento dorazila mrcha a fakt som tajne dúfala, že nepríde, lebo meškala 2 dni :(
Držím palce, aby sa vám skoro zadarilo 🙂

@zuzik_24 ja popravde som to vždy dala vedieť mužovi hneď, ale ja v tomto kontexte neviem držať jazyk za zubami 😀 v podstate aj mame a najbližšej kamoske. Ked sa má niečo stat, tak sa stane, aj keď kvakám alebo nie 😀