icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
24. sep 2013

@zuzu1104 aj ja som od nej kupila 🙂 a uz som tu aj písala nejakej kočke má fakt super cenu 🙂

kirriana
24. sep 2013

@zuzu1104 jejko diky moc za infosku, ja sa tu moc nezdrziavam alebo teda moc to tu na MK este neriesim, tak sa nevyznam, chcem radsej nechat vsetko na nahodu ale ak sa nezadari tak sa isto do toho budem hlbsie zazierat... ale tej kocke idem hned napisat 🙂
vam tiez velmi drzim palce, nevyslo teraz mate sancu si uzit este raz, to ma svoje pozitiva 😀

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid jasné, že ma v tom nemôžeš nechať samú, dáme potom (ak sa zadarí) bruchatú stretávku 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@zuzu1104 hlavu hore, ako som už písala Ingridke, ďalší mesiac to istí, plodné obdobie sa blíži dievčatá 😉

inngrid
24. sep 2013

@zuzik_24 jasné že dame 🙂 ved sme pár km od seba 🙂

inngrid
24. sep 2013

@zuzu1104 ja som včera dostala ms tak bojujeje další mesiac spolu 🙂 SME PROTI CERVENEJ 🙂 🙂 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid super 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid Ingridka a máš normálnu ms, nie takú slabšiu? Že či to nemôže byť ono známe uhniezďovanie... 🙂

kirriana
24. sep 2013

@denka_pk tak vam drzim palce a tesim sa na echo 🙂 som zvedaf, ja sa tiez budem priebezne hlasit, mas nejaky tip na stravu alebo nieco co by mohlo pomoct? alebo nejaky tip co radsej neskusat? napr ja som bola objednana buduci tyzden na dotykovu alergologiu - nalepia ti take naplaste, mas to 4 dni na sebe a skumaju.. no prave som sa preobjednala az o mesiac, nechcem riskovat.. 😀
@inngrid jasne ze je jedno kedy to bude, hlavne nech to uz je, ja len tak vymyslam 😀

inak baby vseobecne je tu niektora ktora sa ide snazit uplne ze uplne prvy krat v zivote?

zuzu1104
24. sep 2013

@inngrid no to áno, fakt super cena, ja som bola taká rada, že som ju objavila, lebo v lekárňach je to také drahé

zuzu1104
24. sep 2013

@kirriana pokojne napíš ak by si mala s niečím problém🙂
ďakujeme, hádam sa teraz zadarí, o jedno bábätko sme prišli pred pár mesiacmi, tak teraz vážne potrebujeme náplasť na tú ranu v podobe ďalšieho bábätka

zuzu1104
24. sep 2013

@zuzik_24 hádam budeš mať pravdu, bolo by to skvelé 🙂 tebe nech tá čiarka len a len silnie 🙂

zuzu1104
24. sep 2013

@inngrid dobre moja, budeme bojovať proti STOPKE hnusnej 🙂 Vyzerá tak, že budeme na tom s cyklom rovnako, tak sa budeme informovať. Ja som dnes u lauritky objednala dvanásť ovulačných testov, idem na istotu a som rozhodnutá aj teplotu merať, nech si muž myslí, čo chce, chcem to mať pod kontrolou všetko a už som mu vylíčila, že sa budeme milovať každý druhý deň, že sa má pripraviť, ho zničím 😀

zuzik_24
24. sep 2013

@kirriana ja sa idem snažiť prvý krát v živote, síce neskoro na môj vek, ale je to prvý krát 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@zuzu1104 ďakujem, dnes som ešte neskúšala, počkám do konca týždňa...

zuzik_24
24. sep 2013

@zuzik_24 neskúšala test som tam zabudla napísať 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@zuzu1104 🙂 potom mu nezabudni na konci mesiaca variť repíkový odvar, nech si robí obklady 😉

nkem
24. sep 2013

Dievky nebudte smutne, vsetko dobre dopadne 🙂 nech sa tu tehu vyrusky siria🙂 taka haluz sa mi stala, robila som so clear blue a ukazalo 2-3 tyzdne. Po tyzdni opat a zas 2-3tyzdne... Vsetkym pekny den prajem 😉

kirriana
24. sep 2013

@zuzu1104 kazdy druhy den? ja to planujem robit kazdy den, myslis ze to je blbost? 😀
@zuzik_24 to je jedno aky vek, ja len ze ci tu nie som sama 😀

denka_pk
24. sep 2013

@kirriana aj ja vam drzim palce 🙂 nech sa to skoro podarí. ja uzívam iba kyselinu listovú a pijem alchemilkový čaj..nič viac...ideme skušať uplne prvý krat, tak zatial to nejako moc nesilime...uvidime ci sa zadarí...

kirriana
24. sep 2013

@denka_pk supeeeeeeeer, tak to sme na tom naozaj uplne ze rovnako, parada. tesim sa, postupne sa hlas 😀

zuzik_24
24. sep 2013

@kirriana nie si 🙂

denka_pk
24. sep 2013

@kirriana supeer, aj ty sa hlas...uz by som velmi chcela miminko...strasne veľa kamošiek v okoli čakajú bábo tak to tak preslo aj na mna, a super ze aj na mojho snubenca heh

kirriana
24. sep 2013

@denka_pk kedy mate svadbu ci este neplanujete?

rencici27
24. sep 2013

Ahojte babulky potrebujem poradit ,14,15,17 .09 .2013 sme mali s manzelon nech sex za ucelom otehotnenia.22.9 som dostala cervenu,ale mne je zle od 20.09 ,bud si to nahovaram alebo uz neviem co si mam myslet test som si nerobila,ale uvazujem nad tim len neviem ci to neovplivny teh test to ze mam taku slabu cervenu.

tonjadabik2
24. sep 2013

@vertyeux ahoj teploty zatial drzia..uvidime ako dlho..

denka_pk
24. sep 2013

@kirriana svadbu zatial nevieme kedy...chceli by sme klasicku svadbu so vsetkym, ale ked ta svadba tolko vela stoji...teraz si prerabame dom tak vsetky peniaze idu tam...uvidim co spravime kebyze sa nam zadari s miminkom, lebo ja nechcem mat ine priezvisko...mozno je to divne, ale ked uz bude dieta na ceste tak by som chcela aby sme boli manzelia

zuzu1104
24. sep 2013

@zuzik_24 hej nechám ho tak nech sa trápi 😀

zuzu1104
24. sep 2013

@kirriana no neviem, hovorí sa, že spermie dozrievajú každý druhý až tretí deň, tak preto by som to chcela praktizovať každý druhý deň. Aj keď môj muž by nemal problém aj 5x do dňa 😀

zuzik_24
24. sep 2013

@zuzu1104 pokiaľ "vládzete" obaja každý deň aj viac krát, ja by som sa potom milovala stále. 😉 Spermie síce dozrievajú ževraj každý druhý deň, ale vždy sa tam podľa mňa nájde spermo-šampión pripravený vždy doraziť do cieľa a očariť vajíčko svojím šarmom 🙂 moc držím palčeky Zuzinka, nech sa zadarí 🙂