Snažilky september 2013
Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....
@zuzu1104 jejko diky moc za infosku, ja sa tu moc nezdrziavam alebo teda moc to tu na MK este neriesim, tak sa nevyznam, chcem radsej nechat vsetko na nahodu ale ak sa nezadari tak sa isto do toho budem hlbsie zazierat... ale tej kocke idem hned napisat 🙂
vam tiez velmi drzim palce, nevyslo teraz mate sancu si uzit este raz, to ma svoje pozitiva 😀
@denka_pk tak vam drzim palce a tesim sa na echo 🙂 som zvedaf, ja sa tiez budem priebezne hlasit, mas nejaky tip na stravu alebo nieco co by mohlo pomoct? alebo nejaky tip co radsej neskusat? napr ja som bola objednana buduci tyzden na dotykovu alergologiu - nalepia ti take naplaste, mas to 4 dni na sebe a skumaju.. no prave som sa preobjednala az o mesiac, nechcem riskovat.. 😀
@inngrid jasne ze je jedno kedy to bude, hlavne nech to uz je, ja len tak vymyslam 😀
inak baby vseobecne je tu niektora ktora sa ide snazit uplne ze uplne prvy krat v zivote?
@inngrid dobre moja, budeme bojovať proti STOPKE hnusnej 🙂 Vyzerá tak, že budeme na tom s cyklom rovnako, tak sa budeme informovať. Ja som dnes u lauritky objednala dvanásť ovulačných testov, idem na istotu a som rozhodnutá aj teplotu merať, nech si muž myslí, čo chce, chcem to mať pod kontrolou všetko a už som mu vylíčila, že sa budeme milovať každý druhý deň, že sa má pripraviť, ho zničím 😀
Dievky nebudte smutne, vsetko dobre dopadne 🙂 nech sa tu tehu vyrusky siria🙂 taka haluz sa mi stala, robila som so clear blue a ukazalo 2-3 tyzdne. Po tyzdni opat a zas 2-3tyzdne... Vsetkym pekny den prajem 😉
Ahojte babulky potrebujem poradit ,14,15,17 .09 .2013 sme mali s manzelon nech sex za ucelom otehotnenia.22.9 som dostala cervenu,ale mne je zle od 20.09 ,bud si to nahovaram alebo uz neviem co si mam myslet test som si nerobila,ale uvazujem nad tim len neviem ci to neovplivny teh test to ze mam taku slabu cervenu.
@kirriana svadbu zatial nevieme kedy...chceli by sme klasicku svadbu so vsetkym, ale ked ta svadba tolko vela stoji...teraz si prerabame dom tak vsetky peniaze idu tam...uvidim co spravime kebyze sa nam zadari s miminkom, lebo ja nechcem mat ine priezvisko...mozno je to divne, ale ked uz bude dieta na ceste tak by som chcela aby sme boli manzelia
@zuzu1104 pokiaľ "vládzete" obaja každý deň aj viac krát, ja by som sa potom milovala stále. 😉 Spermie síce dozrievajú ževraj každý druhý deň, ale vždy sa tam podľa mňa nájde spermo-šampión pripravený vždy doraziť do cieľa a očariť vajíčko svojím šarmom 🙂 moc držím palčeky Zuzinka, nech sa zadarí 🙂

@zuzu1104 aj ja som od nej kupila 🙂 a uz som tu aj písala nejakej kočke má fakt super cenu 🙂