icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
24. sep 2013

kokos človek sa ide najest a kolko správ 🙂

inngrid
24. sep 2013

@zuzu1104 jasné jasné mame +- narovnako aký si mala posledný cyklus lebo ja len 25 dní 🙂

@zuzik_24 a inak my sa tiez poukásame prvý krát a mam iba o troliinka menej ako ty 🙂 tak neboj nie si sama čo prvý krát a 30+ je he

@denka_pk júúúúúúj my sme tiez tak riešili 2 roky byt prerábali - potom rok svadbu riešili potom rok moje zdravie a terza dufam, ze za odmenu bude mimčo sup sup 🙂 nie je dôlezité pre mna či je mm či nie hlavne ked sú dvaja štastní

inngrid
24. sep 2013

@denka_pk a k znaženiu to ti stačí ani nesil 🙂

inngrid
24. sep 2013

@zuzu1104 počuvaj ty a ešte ma napadlo kazdy druhy den fuha

btw to ma tak napadá kočky taka intímna otázka ako často mávate sex v priemera za tyzden?

lebo ja nejako neriešim iba ked chut pride niekedy 2x tyzdenne niekedy 4x niekedy raz ako ktorý tyzden ale ked je ovulka snazim sa ten tyzden kazdy druhy den ale potom napríklad nechavam na chut vy to ako mate?

kirriana
24. sep 2013

@denka_pk no ja som chcela dieta v zasade az po svadbe aby sme mali vsetci traja rovnake meno, takze nie nie si divna, 🙂
a kde staviate, tu niekde v okoli? ked mas v nicku ze PK, tak to si tot za rohom 🙂
@zuzu1104 no nech dozrievaju, vsak vzdy dozreje nejaka dalsia, ktora je schopna sa prepracovat dalej, ja to urcite risknem teraz kazdy den a potom sa uvidi, ak nist tak zvolim inu taktiku, casu dost na vymyslanie 😀 ak by vysla ta vasa, necham sa inspirovat 🙂

kirriana
24. sep 2013

@inngrid jej takze tiez dalsia co sa snazi prvy krat, a do riti, zase som stratila prehlad, v tychto spravach sa kurnik clovek uz nevyzna, este pred hodkou som si bola ista ze sa vo vas vyznam, no tym ze nemate foto som mimo, na totalku, baby jaaaaaaaaaaaaj

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid je to velmi tažke pre ludi ktorí chcu normalne ziť a založit si rodinu...kolko ludi sa ani radsej nezoberu a ostanu iba partneri ked zistia kolko by ich vysla svadba...

denka_pk
24. sep 2013

@inngrid myslim ze na zaciatok mi to staci...nechcem zbytocne do seba hocico dávať ked len začiname skusať

denka_pk
24. sep 2013

@kirriana presne ako ja, ze dieta musi byt az po svadbe...nech to ma taku pekne postupnosť, no ale ked sme zistili kolko vyjde svadba, tak sme si to trosku rozmysleli...a zas cakat pokial by sme nasetrili na svadbu a potom zacat robit na miminku, tak to by sme asi velmi dlho čakali...a este boh vie ako skoro sa nam zadari...kamoška sa snazili skoro 2 roky a to by som ja bola uz asi v koncoch..ked uz tak velmi chcem teraz..asi by som nevydrzala este 2 roky...dufam ze sa zadari velmi rychlo...
my nestaviame, len prerabame starsi dom...v Šenkviciach

zuzu1104
24. sep 2013

@zuzik_24 ďakujem Zuzik, si zlatá 🙂, to s tým šampiónom som napísala Ingrid, keď mi napísala o tom, že spermie dozrievajú každý druhý deň, hehe. Takže žeby sme to riskli a išli na to každý deň? 🙂

zuzu1104
24. sep 2013

@inngrid no tak u nás je to tak, že sa milujeme vtedy, keď má z nás niekto chuť, ale hovorím, keby to bolo podľa muža, tak do dňa aj 5x 😀, ale ja tomu vôbec nechápem, príde z roboty večer, unavený z šoférovania a aj tak má ešte chuť na častý sex, som z toho v ťahu 😀, ako to ten chlap robí, že má toľko energie? hehe

zuzu1104
24. sep 2013

@kirriana no pozri, tak jedno dieťa už mám a to sa nám podarilo počas užívania anitiky, milovali sme sa vtedy niekoľko krát do dňa, takže určite sa nejaký šampión dozretý našiel a ten šampión sa volá teraz Samko a už má 3 roky 🙂Vtedy sme tomu nechali voľný priebeh, teda sme bábo neplánovali, vôbec som sa nesledovala a aj tak som otehotnela, asi to budem musieť robiť aj teraz. Skúsim ešte jeden cyklus, merať a testovať a ak to nedopadne dobre, tak sa na to vykašlem a budem to robiť, ako pri Samkovi 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@zuzu1104 áno, viem, že si to tu práve Ty písala, takže šup na to vždy keď máte chuť. 😉 Trošku tomu dopomôž meraním BT a pod., ale moc to nesleduj, druhý šampión ako je Tvoj malý Samko tam už niekde istotne čaká na svoju príležitosť, neboj. 😉

vertyeux
24. sep 2013

@zuzik_24
@inngrid ale zuzik je mozno tehotnaaaa! sak s nasla druhu ciarku. kazdopadne neboj, vsetko ma svoj cas, ja som zase v soku, ze nam to vyslo na prvy sup. mozno si mala tento cyklus anovulacny, preto tak skoro dorazila. uricte sa sleduj, nemusis meart, ale sleduj hlienik a ono to casom vyjde 🙂
@zuzu1104 jaaaaj, to ma mrziii :-/ snad to vyjde dalsi cyklus, uplne chapem tvoje sklamanie ☹ hlavu hore a mysli na to, ze ochviklu budes mat aj ty doma maly uzlicek 🙂

dnes som opat testovala, ciarka silnie, tak sa tesim 🙂 dnes ma aj prestalo trosku podbrusko boliet, tak snad je vsetko ako ma byt...

zuzik_24
24. sep 2013

@zuzu1104 no, ak by išlo o upratovanie, tak sú všetci chlapi väčšinou strááááááááášne unavení, no ale keď ide o milovanie... to sú vždy po ruke 😀

zuzik_24
24. sep 2013

@inngrid som rada, že nie som sama. 🙂 stále si hovorím, že kedysi som bola mladá a krásna a teraz som už len krásna 😀

vertyeux
24. sep 2013

@tonjadabik2 mne to neotvorilo graf, ukazalo mi to prazdny graf...mozno ho len nechapem, lebo ja som robievala na fertilityfriends.com

zuzu1104
24. sep 2013

@zuzik_24 ja tomu verím moja, že to tak bude
všetky túžime po mimču a ja verím, že sa to všetkým z nás podarí. Tento mesiac sa to podarilo niekoľkým, budúci mesiac sa podarí zas iným 🙂

zuzu1104
24. sep 2013

@vertyeux neboj, všetko je tak, ako má byť a bábänko rastie 🙂
ja som presvedčená o tom, že moje telo ešte nebolo pripravené po potrate na ďalšie tehotenstvo, tak hádam ďalší masiac už bude ten náš 🙂

vertyeux
24. sep 2013

@zuzik_24 poslala si drahemu tu fotku tehu testu? co on na to? fakt sa tu teraz mrte popisalo, nestiham sledovat 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@vertyeux no uvidíme, dnes som ešte netestovala, skúsim o pár dní 🙂 to znamená, že asi zajtra, neviem, cítim sa tak zvláštne, nič ma nebolí, cítim len podbruško tak ako keby som mala dostať MS a dnes keď som bola na WC, som si na toaletnom našla také drobné špinenie a trošičku krvi, odvtedy som už bola na WC a papier čistý...

vertyeux
24. sep 2013

@zuzik_24 take drobne som mala aj ja a teraz uz nastastie nic..tuk tuk, tak dufam, ze bude vsteko ok..no sand to teda vyslo aj vam, to by bola aka haluz, ze ste mali len raz necharneny a ze sup 😀 inak moje viacere kamosky otehotneli hned po vysadeni HA. ze im to lekar dovolil a ony aj hned otehotneli 🙂
inak kocky aj ja som kupovala tehu testy u lauritka, ma aj taky fajn albumik, ze ich tam ma roznymi kockami otestovane. kupovala som aj u zabka88 - len niektore tehu boli take, ze bola ta rozpoznavacia cast akoby doskrkana, ersp. akoby tam bol taky odtlacok ciarky a potom to zle vidno-ale zato ona nemohla, sak to je normalne zabalene 🙂 lepsie ako kupovat drahe testy v lekarni.

vertyeux
24. sep 2013

@tonjadabik2 asi sa budem musiet zaregostrovat, aby som videla ten graf..idem na to..ale nechce mi to otvorit, ked som si dala ten tvoj link, tak mi to otvorilo graf ale bez ciar a bez nameranych hodnot...

zuzik_24
24. sep 2013

@vertyeux neposlala... a asi som urobila zle, ale o tom tu nechcem moc písať, trošku sme sa kvôli tomu včera chytili, lebo som mu to chcela dať ako prekvapko a on, že či si nezaslúži, aby sme to urobili spolu... vieš, my sme sa tento mesiac vôbec nepokúšali, už som to tu písala, že sme sa po vysadení HAK a prvej MS po vysadení HAK milovali 2x bez ochrany, až potom stále s ochranou, že nech sa vyčistím od hormónov. Nebolo to vôbec v plodné dni, aj keď už mi @nkem napísala, že spermie môžu prežiť aj 5 dní, takže sa kľudne mohol stať zázrak. No a ja som o tom nebola presvedčená, len ma pobolievalo podbruško, bradavky, myslela som si, že to je z vysadenia HAK, tak som zašla za gyn-lekárom, potvrdil, že som zdravá, že mi nič nie je - to bolo asi niečo kúsok cez týždeň po milovaní bez ochrany. A keď som sa tu tak začítala do diskusie, porátala cyklus a všetko, tak som si kúpila test a spravila ho. V piatok bol rovnaký ako ten, čo som dala sem včera. Preto som nerobila paniku a rozhodla sa, že zatiaľ to nebudem s ním riešiť ako som včera aj chcela, no intuícia mi vravela, že mám počkať.... aj som chcela, len náhoda zaúradovala a keď to zistil, tak sa nahneval. Ale to je asi na inú diskusiu, spravím test za pár dní a uvidíme. Som smutná z tej včerajšej situácie, ale môžem si za to aj sama. Chcela som urobiť prekvapko a nevyšlo...

vertyeux
24. sep 2013

@tonjadabik2 asi mi to neotvori, skus to nejak ulozit do pdf alebo ako obrazok, aby si to len sem prilepila potom 🙂 lebo mi to stalepise, ze to je graf niekoho ineho..

vertyeux
24. sep 2013

@zuzik_24 jaaaj, ale sak vsetky chceme nase polovicky prekvapit, tak by to tak mal chapat aj on, ze keby si mu to nejak pekne potom predostrela, napr. nalepene na papieri v srdiecku ze "budes tatino" tak by to bolo omnoho ormanticjesie ako ocikaat pred nim papier a svacnut mu to do ruky, s otazkou "kolko cairok vidiiis???" 😀 nepochopil tvoj zamer, ale isto sa to vysvetli a casom to pochopi 🙂 mne praveze chyba, ze som ani pri jednom tehu muzovi nic take epriniesla, pri prvom ma to nenapadlo, len som si ho vtedy posadila a povdla mu to a teraz uz na mna cakal v kupelke, lebo vedel, ze si robim test 🙂

zuzik_24
24. sep 2013

@vertyeux veď to, on má pocit, že som mu chcela niečo zatajiť, ako keby sa tehotenstvo zatajiť dalo, že áno... len som si chcela byť naozaj istá a prekvapiť ho...
určite som to nechcela tak, ako si napísala, že poď na záchod, idem cikať, že aká haluz? 🙂

inngrid
24. sep 2013

@kirriana neboj nič čím sem častejšie budeš chodiť tým sa lepšie budeš zorietnvovavat 🙂