icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

inngrid
24. sep 2013

@zuzu1104 ono vzdy si treba nájst to pozitívum na tom vzdy!!! ja som tiez bojovala s takými vecami ako nájst si na určitých momeontoch to pozitívne - človek v tých tazkých momentoch to nevie ale po case sa na vec pozrie inak a vzdy niečo nájde - u teba by som sa anto asi pozerala tak, ze lepšie tak ako to je ako potom ako matka sa celý zivot trápiť malo to tak proste byt aj ja si to hovorím , tak a teraz len pekne do predu a pozitívne 🙂 takže snazilkuejme kedy si mala poslednú ms?

vertyeux
24. sep 2013

@tonjadabik2
@zuzu1104 ty ten graf vidis? ja ho stale nevidim, nechapem :-/

tonjadabik2
24. sep 2013

@vertyeux http://ovufriend.com/graph/b63b52530682303d6ad1... nechapem preco ho nevidis.. hmm baby preco jedna vidi a druha nie?

vertyeux
24. sep 2013

@tonjadabik2 nevidim ..este ma napada, ze ja mam mozno v pc stary prehliadac a preto mi to nechce otvorit...ale zuzu ti uz napisala koment, tak snad ti to bude stacit. ja aj tak nie som bohvieaky expert v tychto grafoch, len viem, ze ak sa ti drzia teploty nad 36,8, tak mozes byt tehu, ked klesnu, tak pride mrcha. ale u niektorych bab sa moze teplota drzat hore, dostanu mrchu a na druhy den uz maju teplotu dole. takze ich ta teplota ani "nevaruje" o prichode mrchy.

tonjadabik2
24. sep 2013

@vertyeux http://ovufriend.com/graph/b63b52530682303d6ad1... skus teraz ..len skusam.. neviem v com je chyba

tonjadabik2
24. sep 2013

@zuzu1104 snad hej-.. ale ja to mam takto kazdy mesiac vkuse vysoke a potom dva dni pred ms klesne.. ta uvidime ze co..snad sa podarilo..

zuzu1104
24. sep 2013

@inngrid áno to si hovorím aj ja, ale z druhej strany som si povedala aj to, že keby sa narodilo aj postihnuté bábo, tak by som ho milovala rovnako a aj sa o neho rovnako starala ako o svojho zdravého synčeka. Ale Pán Boh vie, čo robí, nechce, aby tie čisté bytosti( postihnuté detičky) boli nejako skazené týmto svetom. Minule som o tom čítala a verím, že je to pravda.

zuzu1104
24. sep 2013

@vertyeux áno vidím

zuzu1104
24. sep 2013

@tonjadabik2 ale to je normálne, že ti teplota pred mrchou klesá, to tak má byť ak by neklesla, tak to jasný znak toho, že môžeš byť tehotná.

zuzu1104
24. sep 2013

@vertyeux počuj a nemáš v počítači ešte jeden prehliadač? Ja to otváram cez mozzilu

kirriana
24. sep 2013

@zuzu1104
@zuzik_24
@inngrid
@denka_pk tak ja som uz doma z prace a konecne sa idem venovat MK 🙂 baby mam gynekologa jupiiiiiiiiiiii, takze prvy krok za mnou, aby som upresnila pochadzam zo ZA, kde mam doktorku este dodnes, no uz zijem v BA, mam tu aj trvaly pobyt, takze som teraz trochu patrala po nejakom "dobrom" gynekologovi a myslim ze som si vybrala perfektne, mam super pocit z toho.
inak ja mam muza tiez teraz na sluzobke, verim ze to nie je jednoduche zladit, ja letim zase na konferenciu v oktobri, hruza des tato praca

zuzu1104
24. sep 2013

@kirriana No len lúšť 🙂
to je veľmi dôležité, mať dobrého a hlavne chápavého gynekológa a tiež, aby mal dobré vybavenie ambulancie.
Čo vlastne s manželom robíte, že ste takí rozlietaní?

kirriana
24. sep 2013

@zuzu1104 no tento vyzeral na prvy pohlad aj na prvy pokec ze je v pohode, tak som zvedava, ale ma dobre referencie a je aj porodnik, tak co viac mi treba, teda su dvaja, takze ked sa budem objednavat mozem si vybrat ktoreho chcem

zuzik_24
24. sep 2013

@kirriana prijemne citanie MK ale citaj len tie pozitivne spravy nech Ta nieco neodradi. Stava sa vselico, aj nas to moze postretnut, ale nech si pozitivne naladena na snazilkovanie 🙂

inngrid
24. sep 2013

@zuzu1104 mudra zena si ty počuj 🙂 múdro uvazuješ

inngrid
24. sep 2013

@kirriana a kam chodíš do BA gynekologovi?

zuzik_24
24. sep 2013

No dievcata, tak som spravila dalsi test, ale ten vysiel uplne ndgativny... dva mi vysli s duchmi a tento nic, je to bezne?

kirriana
24. sep 2013

@inngrid no zaregistrovala som sa k millymu asi poznas, v ruzinovskej poliklinike, su tam dvaja
@zuzik_24 no moc sa mi nechce az tak citat, ja som myslela ze ked tak sa venujem tento diskusii 🙂 nechcem sa nechat odradit, tu je to s vami v pohodicke secky sme na jednej lodi

Baby som si akurat objednala tie ovu aj tehu testy u lauritky, ktora ste mi to poradila? som skoro odpadla aku cenu mi dala, jak zadara.... som myslela ze jej poslem viac len tak za ochotu, vsak z toho nemoze mat ani ziadny zisk
a
@zuzik_24 ty si si robila tehu alebo ovu test?

zuzik_24
24. sep 2013

@kirriana tehu test, v piatok a vcera, obidva boli so slabou druhou ciarockou, vcerajsi som sem vlozila, urob kuk tak dve tri strany dozadu. Dnes bol uplne cisty, tak ja neviem 😒

zuzu1104
24. sep 2013

@kirriana no tak super potom 🙂

zuzu1104
24. sep 2013

@inngrid neviem či to je o múdrosti, skôr o vnútornom presvedčení 🙂 a o tom v čo človek verí 🙂
ale ďakujem za kompliment 🙂

zuzu1104
24. sep 2013

@kirriana no som ti hovorila, že má dobrú cenu tá lauritka, ja som od nej už dvakrát brala a bola som veľmi spokojná, prišli mi domov expresne rýchlo. Keď si tak vezmeš, tak v lekárňach máš oveľa drahšie tie testy a toto je za babku

zuzu1104
24. sep 2013

@zuzik_24 nooo, ale tak skús radšej ráno, vtedy je HCG v krvi koncentrovanejšie

zuzik_24
24. sep 2013

@zuzu1104 pockam do konca tyzdna, nebudem to nahanat, v pondelok by som mala dostat ms, tak uvidime 🙂

zuzu1104
24. sep 2013

áno, ja by som radila skôr testovať až po vynechaní menzesu, aby si potom nebola sklamaná, ale budem silno držať palce, aby to bolo tehotenstvo 🙂, ale ak nebude, tak nevešaj hlavu, pridáš sa k nám a budeme to opäť ťahať spolu 🙂

lilinka004
24. sep 2013

Dievčatá už aj mne prišla ta mrcha.... ☹ ☹ ☹ ☹ som s toho smutná... ale nevadí ideme ďalej ...ahh tak som dúfala ale čo už...za dva týždne sa sťahujeme od svokrovcov do svojho dúfam že sa podarí tam 😀 😀 😀 držte mi palčeky 😉

lilinka004
24. sep 2013

a mám ešte otázočku kedy si mam začať robiť ovul.testy ?? ak som dnes dostala mrchu?? prišla presne na 28 deň.. 28.8.2013 som mala a teraz 24.9. som dostala ...???

zuzu1104
24. sep 2013

@lilinka004 nebuď smutná, tento mesiac to určite príde, mne tiež dnes došla mrcha po dvoch dňoch meškania, tiež som bola sklamaná, ale potom som si povedala,že to vyjde tento mesiac

zuzu1104
24. sep 2013

@lilinka004 asi od 8DC skús robiť

tonjadabik2
24. sep 2013

@zuzu1104 ak klesne tak niesom nie? ak neklesne tak som ci ako to vlastne je? mala by byt vysoka stale keby som bola tehu nie? ak neklesne tak vtedy som dobre chapem?