icon

Snažilky september 2013

tinky09
1. aug 2013

Baby rada by som s vami začala skupinku, kde by sme jedna, druhu podporovali a pomáhali si, vymienali rady a skusenosti....

zuzu1104
25. sep 2013

@ellenie ďakujem za odporúčanie, možno skúsim 🙂

gladriel
25. sep 2013

@ellenie ja ho beriem aj s inofolicom

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid u nás tiež svieti slniečko, je teplúčko celkom a my musíme sedieť dnu, dnes mal mať malý v škôlke prvé divadielko, tak sa tešil a teraz chudáčik musí ležať v posteli. :( Teraz dopapal aj polievočku, snáď sa to už zlepšuje.
No z toho si nič nerob, ja mám tiež niekedy takú hnačku, že ani infúzky nemusím mať a si pustím trošku do gatí, lebo si myslím, že to je len prdík 😀, ja to nijako neriešim a na pôrodnej sále som sa im tam zošťala ako malé mača a nikto to vôbec neriešil, veď som práve rodila 😀

inngrid
25. sep 2013

@zuzu1104 fu tak to jej závidim to odhodlanie to fakt to ja by som asi uz neviem čo 9 rokov to uz budem starena he 🙂
počuj a ved uz jedno dietatko máš mysliš si, ze by bol nejaký problem s otehotnením?

@gladriel vies čo ja nad tymto ani premyslat nechcem lebo zial u nás som ja tá lepšie zarabajúca tak mm hovorím, ze na rodičovský pôjde on aj tak robím doma tak čo bude prat varit zehlit a ja pri stole zarabat korunky ale všetko zalezí ako mi bude zdravotne tam sa otho trošku obávam lebo mam prognozy ze zdravie sa mi po pôrode môze rapídne zhoršiť ale nemyslim nato idem do toho aj s tym čo má byt stane sa 🙂 tak nato nemyslime rozptylujem sa ale pozerám vy uz mate krásne dievčatko 🙂 chodí do školky malinka?

@zuzik_24 🙂 no a čo mam robiť ja ti mam cez ten menses takú chuť 🙂

gladriel
25. sep 2013

@inngrid ano chodi a dikes akurat 16.mala 5 rokov

nkem
25. sep 2013

@zuzu1104 ja dovracala 😀 ale radšej to zienkam nehovorme, nech ich neodradime 😀

inngrid
25. sep 2013

@gladriel panna 🙂 to sú zevraj urazlivé znamenia je?🙂

inngrid
25. sep 2013

@nkem kedy kedy teraz niekedy? 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@anulqua vitaj medzi nami a držíme palce 🙂
ja som mala tiež dva krat pozitívny test (s duchmi a potom nič), ale ja stále čakám na MS, takže sa nechám prekvapiť, čo sa moje telo urobí 🙂

gladriel
25. sep 2013

@inngrid tak to asi je je to tazke niekefy ona nas skor diriguje a ale je strasne dobra chapava atd

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid pekne si to napísala Ingridka 🙂

inngrid
25. sep 2013

@zuzik_24 a kedy by si inak mala dostať ms?

inngrid
25. sep 2013

@gladriel tak to je fajn ze je chápava ja mam niekedy pocit, ze toto sa ludom vytráca tak to je super 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@zuzu1104 výborne, držím palčeky, nech tie piškóty zostanu v brušku. Musí byť vytrápený, chrobáčik maličký, ale už bude dobre, keď trošku popapal a pil. 🙂

nkem
25. sep 2013

@inngrid nie pri pôrode 😀 možno by som toho stihla viac, ale bol ukončený cisárskym nakoniec 😀 ja som mala ťažký a hlavne dlhy pôrod, ale aj tak by som chcela rodiť prirodzene, keby sa dalo...tak ale to rozprávam o ďalekej budúcnosti 😀 ja som taký typ, že som si povedala, že nebudem vracať a hotovo 😀 škoda dobrého jedla 😀 muž mi neveril a smial sa, ale nevracala som 😀

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid deti majú vždy trefné poznámky ani o tom nevedia, sú tak zlaté 🙂

gladriel
25. sep 2013

@inngrid dakujem

zuzik_24
25. sep 2013

@zuzu1104 musela byť krásnučká, neboj, aj Ty takú budeš mať. Alebo chlapčeka, hlavne, že bude malé mimi, všetkým sa nám to tu splní dievčatá, ja v to verím. 🙂
Moja túžba po mimi bola už dávnejšie, no tiež ma to tak úplne pochytilo prednedávnom, pretože mám kamošku, ktorá bola tehu a narodilo sa jej krásne dievčatko. Mala 10 dní keď som bola u nej a dala mi ju do rúk. Som sa skoro roztopila od pocitu šťastia, bola tak malinká a krehučká, bezbranná, také malé mimi, no proste zázrak. 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid tiež mám cez MS veľkú chuť na milovanie, ajáááj 🙂

zuzu1104
25. sep 2013

@inngrid jedno mám, jedno som potratila, ja už fakt neviem, čo si mám myslieť, čo to moje telo vystrája :( Aj ja by som ináč bola na pokraji nervového zrútenia, keby sme sa 9 rokov snažili a nič

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid ja som v znamení panna a nie som urážlivá 🙂

zuzu1104
25. sep 2013

@nkem ale čo, len nech vedia, čo ich čaká, myslím, že ich túžba bude aj tak väčšia 😀

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid v pondelok, 30.9.2013 🙂

zuzu1104
25. sep 2013

@zuzik_24 si naozaj zlatá, že sa tak staráš 🙂, ešte raz vďaka. Teraz spinká, som mu dala polievočku s rožtekom a zatiaľ nič nevyvrátil, asi tabletky zabrali, čomu sa neuveriteľne teším.
Dnes som mala na pláne vypratať celý dom, normálne mám na to aj chuť, ale radšej sedím celý čas pri ňom, aby sa náhodou neudusil zvratkami

zuzu1104
25. sep 2013

@zuzik_24 veru tak, zázrak 🙂 aj ja verím, že sa nám podarí splodiť a donosiť krásne a hlavne zdravé detičky 🙂

inngrid
25. sep 2013

@nkem ja kebyze môžem tiez rodím normálne ale uz nebudem môcť ale hlavne nech uz to je 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@zuzu1104 to je dobre, že spinká. 🙂 a nie je začo, som rada, že už mu je lepšie. 🙂
na upratovanie sa vykašli, nepríde "samo" ani "sato" a neupracú Ti, takže Ťa to počká, oddýchni si aj Ty, ste mali náročnú noc aj doobedie.

inngrid
25. sep 2013

@zuzik_24 pozri me sa máme tu jednu pannu 🙂 ccc ešte niektorá?

inngrid
25. sep 2013

a kto má teraz ms kedy ja? s niekym to mam narovnako nech viem kto tu enbude ked bude ovulka 🙂

zuzik_24
25. sep 2013

@inngrid zuzu1104 má tuším teraz MS